Liam Payne: Mám největší penis z One Direction

22.12.2019 05:18 Source: Famous
Liam Payne: Mám největší penis z One Direction

LONDÝN (Famous) – Zpěvák Liam Payne rozhodně netrpí skromností, když se baví o vlastních přednostech. Sebestředný hudebník nepochybuje o tom, že je největší macho ze všech členů skupiny One Direction, v níž začínal po boku Harryho Stylese, Zayna Malika, Louise Tomlinsona a Nialla Horana. V jednom předvánočním rozhovoru ale velmi sebevědomě odpověděl na otázku, kdo z členů skupiny má největší penis.

„Budu muset říct že já. Řeknu, že já,“ odpověděl Andymu Cohenovi při hře na pravdu. Americký moderátor se ho zeptal přímo, kdo ho má největšího. Liamovi je asi jedno, že existují na internetu fotky, které to trochu vyvracejí. Jeho kolega, který si zrovna na macho samce nehraje, ho předčí nejen v centimetrech. Nicméně Payne se s ním nedávno potkal a prý si skvěle pokecali.

„Mluvili jsme o spoustě věcí. Bylo fajn ho vidět, je to pořád stejný kluk, jak jsem ho znal, když jsme se viděli naposledy, mluvili jsme o dětech a štěstí a spoustě jiných věcí,“ poznamenal Liam o setkání s Harrym.

Přitom jen pár dní předtím poskytl rozhovor magazínu Face, v němž prohlásil, že by si s Harrym neměl co říct.

„Točí se spousta tajemství kolem toho, v koho se proměnil. Viděl jsem jednou nějaké jeho fotky a říkal jsem si, vůbec netuším, co bych mu řekl, kdybych ho potkal, asi jenom ahoj, jak se máš… Já bych si nikdy neoblékl to co Harry. Vypadal bych do prdele… vypadalo by to úchylně… Chci říct, koukněte na to, co za hudbu vydávám já a co Harry. Naprostý opak. Já jsem jako antikristova verze toho, co představuje Harry,“ prohlásil Liam v interview pro Face.

Payne je otcem dvouletého Beara, kterého má se zpěvačkou Cheryl Tweedyovou. Vánoce ale stráví bez syna.

Plus de publications