Nová reklama islandské společnosti Nova ukazuje prsa, vulvy, penisy a těla všech tvarů

9.11.2020 17:03 Source: Famous
Nová reklama islandské společnosti Nova ukazuje prsa, vulvy, penisy a těla všech tvarů

REYKJAVÍK – Islandská společnost je mnohem méně prudérní než většina Evropy. Takže tamní televize vysílá reklamu na chytré hodinky Úrlausn společnosti Nova, v níž se promenádují desítky lidí zcela nazí. Kamera zachycuje těla různých tvarů včetně ženských bradavek, penisů a dámského rozkroku v obchodech, na ulicích či doma. Média kontinentální Evropy, která o této reklamě informují, ale raději záběry rozmazávají.

„Chceme upozornit na význam duševního zdraví a na to, jak zlepšit duševní pohodu. Opravdu stále musíme mluvit o sebelásce a úctě k vlastnímu tělu. Přicházíme ve všech možných tvarech a velikostech. Zde je naše nová reklama v celé její slávě. Není co skrývat. Není nic, za co se stydět. Přesně takoví jsme,“ cituje společnost Nova.

Firma se také snaží upozornit na to, že lidé dnes tráví příliš mnoho času přilepení k displejům, monitorům a obrazovkám.

„Doporučujeme lidem, aby si uvědomili, kolik času tráví u obrazovky, procházením sociálních sítí a sledováním televize. V této kampani oslavujeme lidské tělo. Všichni jsme krásní a chceme, aby se lidé cítili dobře, přesně tak, jak jsou stvořeni. Na sociálních sítích jsme zasaženi nerealistickými standardy krásy a těla – nikoli realitou. Nadměrné používání sociálních sítí může negativně ovlivnit vnímání vlastního těla,“ tvrdí dále Nova.

Reklama bez cenzury je k zhlédnutí na Vimeo.com.

Plus de publications