Till Lindemann rozjel sexshop s názvem Doctor Dick

25.12.2020 16:36 Source: Famous
Till Lindemann rozjel sexshop s názvem Doctor Dick

BERLÍN – Frontman skupiny Rammstein Till Lindemann rozjel 16. prosince nové podnikání. V době pandemických lockdownů lidé tráví spoustu času zavření doma. Nemá tedy smysl investovat do stravování a ubytování, ale rozhodně do internetového obchodu s erotickými pomůckami. Sex totiž zpestřuje šedivé dny čekání. Rodák z Lipska to dobře ví a založil sexshop s názvem Doctor Dick. Mezi jeho speciality patří třeba vibrátor odlitý podle hudebníkova vlastního mikrofonu (nikoli penisu!) či sekt s názvem Golden Shower.

Ale Lindemann nabízí také spoustu méně explicitního zboží, třeba ponožky s logem Doctor Dick nebo pantofle do veřejných sprch. Mezi šperky najdou milovníci falických symbolů přívěšek na krk ve tvaru penisu a k dostání jsou i kvalitní kondomy různých velikostí, textur a lubrikací.

Zatímco kondomy jsou tím nejlevnějším v eshopu – vyjdou na 1,49 eura – přívěšek na krk ve tvaru pohlavního údu nejdražším – stojí 349 eur, tedy asi devět tisíc korun.

„Doktor je připraven prohlédnout kolegy pacienty. Konečně si otevřel praxi. Kdo je další na řadě, prosím!“ oznámil Till na sociální síti s tím, že eshop zahájil provoz 16. prosince.

Plus de publications