Miley Cyrusová si vyzdobila interiér domova erotickými pomůckami

7.1.2021 09:05 Source: Famous
Miley Cyrusová si vyzdobila interiér domova erotickými pomůckami

LOS ANGELES – Sex a dekorace interiéru jdou ruku v ruce, tvrdí zpěvačka Miley Cyrusová. Vybavení a design jejího domu by prý rozhodně nebylo pro prudérní oči. Volně jsou tam k vidění totiž pomůcky a hračky používané při sexu. Americká hvězda je už několik měsíců bez partnera či partnerky a náramně si to užívá.

Od šestnácti prý byla ve vztahu téměř nonstop. Po rozchodu s manželem Liamem Hemsworthem randila pár týdnů s Kaitlynn Carterovou, po ní několik měsíců s Codym Simpsonem.

„Mám ráda erotické hračky, kupuji si je sama, ale nakonec je používám jako dekoraci interiéru. Sex a design vnitřních prostor jdou ruku v ruce,“ míní Cyrusová.

Osmadvacetiletá zpěvačka také přiznala, že ve vztahu nikdy nebyla upřímná a přirozená.

„Jediná chvíle, kdy jsem se cítila, že v soukromí taky hraju, je právě ve vztahu, který už pro mě nefungoval. Tak lidi vyzývám k tomu, aby byli čistě logičtí, neutápějte se v emocích, vytvořte si podělaný seznam, podívejte se na to, co vám ten druhý přináší, co vám bere z vašeho života a učiňte jasné rozhodnutí. Pokud nejste šťastní, vystupte do prdele z toho,“ dodala Cyrusová v rozhovoru pro Barstool Sports.

Plus de publications