Rapper chtěl sledovanost na YouTube, tak uřízl kamarádovi penis. Odsedí si čtyři roky

4.3.2021 03:06 Source: Famous
Rapper chtěl sledovanost na YouTube, tak uřízl kamarádovi penis. Odsedí si čtyři roky

NEW YORK – Španělský rapper Aaron Beltran vystupující jako Sanatorio del Atico či Attic Sanatorium je příkladem toho, kam může vést posedlost slávou a bohatstvím současné generace. Neznámý hudebník chtěl dosáhnout na YouTube ohromné sledovanosti. Proto se domluvil se spolubydlícím, že mu za úplatu uřízne penis, vše natočí a zveřejní. Jenže místo slávy a bohatství čekají na rappera více než čtyři roky za mřížemi.

Učitele z Británie s titulem z Oxfordu Andrewa Breache motivovala k tomu, aby si zaškrtil kořen penisu, kvůli možnému vykrvácení, a nechal si penis uříznout kuchyňským nožem, jeho krize pohlavní identity. Dvojice se domluvila na spolupráci s tím, že čím víc bude mít klip zhlédnutí, tím víc Beltran zaplatí Breachovi.

Podle deníku New York Post k hrůznému činu došlo v březnu 2019 ve španělské Zaragoze.

„Odpoledne 8. března před 7.15 večer byli oba muži v ložnici oběti. Andrew si utáhl kořen penisu páskem ze županu, aby se vyhnul vykrvácení. Obviněný seděl před ním na židli a uřízl mu penis kuchyňským nožem s čepelí dlouhou třicet centimetrů,“ cituje New York Post.

Podle policejního vyšetřování se Breach cítil víc jako žena, ačkoli nebyl s transsexualitou oficiálně léčen, chtěl se zbavit orgánu, který podle jeho psychické identity patřil opačnému pohlaví. Nicméně navzdory utažení kořene penisu málem vykrvácel. Lékaři ho ale zachránili pomocí krevních transfuzí, a dokonce mu zpět přišili orgán, který má dokonce svou původní funkčnost.

„Když jsme vyzpovídali oběť v nemocnici, řekla nám, že obviněný jí uřízl penis. Andrew uvedl, že se necítí stoprocentně mužem a chtěl se penisu zbavit. Souhlasil s dohodou s obviněným, který mu měl zaplatit 200 eur podle toho, kolik zhlédnutí bude mít amputace na YouTube. Celá akce byla provedena jen kvůli sledovanosti,“ uvádí policejní zpráva v soudních dokumentech.

Beltranovi hrozí za těžké ublížení na zdraví 4,5 roku za mřížemi. Ačkoli došlo k amputaci po dohodě, Beltran nemá lékařské oprávnění zákrok provádět a šlo tedy o trestný čin ublížení na zdraví s trvalými následky.

Plus de publications