Adam Demos odhalil v seriálu Sex/Life svůj obří penis

7.7.2021 09:21 Source: Famous
Adam Demos odhalil v seriálu Sex/Life svůj obří penis

LOS ANGELES – Australský herec Adam Demos získal jednu z velkých rolí v seriálu Sex/Life televizní společnosti Netflix. Je jasné, proč při konkursu na postavu Brada zvítězil nad kolegy. Měl totiž největší penis. Obří přirození přisoudil scenárista právě Bradovi, milenci hlavní hrdinky Billie, již hraje Sarah Shahiová. A v třetím díle tohoto seriálu se Brad ukáže zcela nahý ve sprchách. A ano, více než dvojnásobek průměrného mužského penisu, který Adamovi visí mezi stehny, není umělý.

Vtipné na celé scéně je to, že do sprch v posilovně Brad přichází s manželem své exmilenky Cooperem, jehož hraje Mike Vogel. Tento herec svůj pohlavní úd kameře neukázal, ale z jeho reakce je jasné, že se s Bradem, a vlastně i Adamem, rozhodně nemůže srovnávat.

Zatímco herci Chris Hemsworth, Channing Tatum či Mark Wahlberg při nahých scénách v minulosti vždy využívali umělý penis, Adam je vybaven tak nadprůměrně, že nebylo třeba jeho pohlavní úd jakkoli zlepšovat.

„Ano, Adam skutečně takto vypadá nahý, nic nebylo upraveno,“ potvrdili rozhlasové moderátorce Em Ruscioanové Demosovi kamarádi z australského Wollongongu, odkud herec pochází.

„Jsem s tím v pohodě, protože člověk si přečte scénář a ví, že do toho jde od počátku naplno, takže si neříká, že podepíše smlouvu a na poslední chvíli jim řekne ne,“ uvedl šestatřicetiletý Demos k tomu, zda měl problém točit nahé scény.

Zda budou lidé v šoku z toho, co ve zmíněné scéně uvidí, prý předpovědět neuměl: „Nevím. Možná, možná ne. Uvidíme.“

Vzhledem k tomu, že mu velmi tlustý pyj visí do půli stehna, není s podivem, že v šoku byla naprostá většina diváků seriálu Sex/Life, který je více o sexu než o životě.

Plus de publications