Čínští vědci vyhlásili soutěž o nejlepší sperma mezi studenty. Kvůli výzkumu kvality ejakulátu

5.8.2021 19:23 Source: Famous
Čínští vědci vyhlásili soutěž o nejlepší sperma mezi studenty. Kvůli výzkumu kvality ejakulátu

ŠANGHAJ – Vědci ze Šanghaje vědí, jak se muži rádi srovnávají a poměřují svou kondici a vitalitu či nejrůznější míry svých sexuálních předností. A protože potřebovali hodně vzorků spermatu mladých mužů, vyhlásili hned na několika univerzitách ve městě soutěž o nejkvalitnější sperma. A už znají i vítěze. Ten s nejvyšším počtem spermií v ejakulátu předčil čínský národní průměr 7,9krát.

Je to student z Univerzity Ťiao Tchung a měl 118 milionů spermií v ejakulátu. Celkově měli studenti čínských univerzit v průměru 106 milionů spermií na mililitr ejakulátu a sedmdesát procent z těchto spermií bylo aktivních. Průměrný objem ejakulátu činil čtyři mililitry.

Nejlepší hodnoty všech tří kategorií zároveň měl jistý student z Univerzity Žen-min. Autoři z Šanghajské banky lidského spermatu ale jména záměrně nezveřejnili. Zapojit se do akce mohli během pětačtyřicetidenní výzvy všichni studenti z Šanghaje, kteří tím chtěli darovat sperma k výzkumu.

„Od zveřejnění této výzvy se nám přihlásila spousta studentů univerzit, ale citlivé údaje a jejich jména samozřejmě budeme tajit,“ uvedl doktor Čchen Siang-feng z nemocnici Žen-ťi, která se do výzkumu zapojila.

Ačkoli ze studie vyplývá, že studenti mají poměrně dobrou kvalitu ejakulátu, doktor Čchen mladé lidi vyzval, aby s plozením dětí nečekali až po třicítce, kdy plodnost mužů i žen prudce klesá.

Plus de publications