Muž žaluje Gwyneth Paltrowovou o pět milionů kvůli svíčce, která má vonět jako hereččina vagína

21.10.2021 02:03 Source: Famous
Muž žaluje Gwyneth Paltrowovou o pět milionů kvůli svíčce, která má vonět jako hereččina vagína

LOS ANGELES – Herečka Gwyneth Paltrowová čelí kvůli své společnosti Goop další žalobě. V rámci svého eshopu nabízí a prodává podivné pomůcky do domácnosti a pro zlepšení životního stylu. Kupříkladu svíčky, které prý voní jako její vagína. Tento výrobek je předmětem nové žaloby. Nikoli však proto, že by se majiteli svíčky nepozdávalo aroma, ale protože výrobek pro intimní atmosféru jednoduše vybuchl a podpálil mu stůl.

Colby Watson z Texasu tvrdí, že si koupil svíčku v eshopu Goop a zapálil ji v únoru tohoto roku. Položil ji na rovnou plochu, na nočním stolku, ale po třech hodinách začala svíčka intenzivně hořet a následně explodovala a zaplnila celou ložnici dýmem. Na nočním stolku zůstalo vypálené kolo. Watson herečku žaluje, protože na webu není žádné výrazné upozornění, že k něčemu takovému může dojít. I když je na webu uvedeno, že smí hořet jen dvě hodiny, podle Watsona tam chybí upozornění, že po přesažení toho času může svíčka explodovat.

Watson požaduje odškodnění ve výši pěti milionů dolarů.

„Jsme si jistí, že tohle tvrzení je pošetilé a že jde o pokus zajistit si ohromné odškodnění z výrobku, který byl mohutně prezentován v médiích. Stojíme si za značkou, kterou provozujeme, a za bezpečností výrobků, které prodáváme,“ uvedl mluvčí společnosti Goop ve vyjádření pro magazín TMZ.

21.10.2021 02:03

Plus de publications