Obří penis herce ze seriálu Chirurgové rozvášnil Twitter

11.5.2022 05:03 Source: Famous
Obří penis herce ze seriálu Chirurgové rozvášnil Twitter

LOS ANGELES – Herec Jesse Williams má obří penis. A už to ví zřejmě každý, kdo v posledních dnech zadal do vyhledávání na Twitteru jméno této hvězdy seriálu Chirurgové. Jesse vystupuje na Broadwayi zcela nahý a někdo z diváků ho natočil, jak se pere s kolegou. Právě kontrast s normálním penisem Patricka J. Adamse dělá z Williamse nadsamce. Tvůrci představení Také Me Out se proti zveřejnění záběrů ohradili a tvrdí, že jde o sexuální harašení. Uživatelé Twitteru reagují vesměs s humorem a nadhledem. Z Jesseho výbavy jsou perplex.

„Co nejdůrazněji odsuzujeme vytváření a distribuci fotografií a videí členů naší asociace během nahé scény. Jako herci často souhlasíme s tím, že budeme na jevišti vystupovat tak, že to pro nás bude zranitelné, ale děláme to proto, abychom mohli vyprávět těžké a náročné příběhy. To neznamená, že souhlasíme s tím, aby tyto zranitelné momenty sdílel na internetu každý, kdo má chuť propašovat nahrávací zařízení do divadla.,“ vzkázala Kate Shindleová, prezidentka Asociace spravedlnosti pro herce.

Williams byl za roli nominován na cenu Tony v pondělí, tedy ve stejný den, kdy video z představení uniklo na internet. Snad není důvodem nominace právě jeho monstrózní penis. V dramatu Richarda Greenberga jinak hraje gay baseballového hráče. Velká část díla, které získalo cenu Tony, se odehrává v šatně a herci na jevišti se i sprchují.

„Jsme zděšeni z toho, že byly porušeny tyto zásady a byly zveřejněny nepovolené záběry naší herecké společnosti. Je hluboce nešťastné, že se jeden z diváků rozhodl nerespektovat produkci, své spoluobčany, a hlavně herecké obsazení tímto způsobem. Fotografování nahých scén kohokoli bez jeho souhlasu je vysoce nežádoucí a může mít vážné právní následky. Zveřejnění na internetu je hrubým a nepřijatelným porušením důvěry mezi hercem a publikem vytvořené v divadelní komunitě,“ vzkázal producent představení z divadla Second Stage Theatre.

11.5.2022 05:03

Plus de publications