Chalupa 1

27 mai 2021 · 4 123 vues gouyek

Chalupa 1

Kráčím s křovinořezem podél plotu na chalupě, je horká, parná sobota, ale tráva podél sloupků se neptá na den ani počasí, prostě roste, tak musí pryč. Mírně balancuji na svahu, občas se zachytím sloupků nebo větví nejbližších stromů. Mám na sobě jen jen laclové kalhoty od montérek, pracovní boty a ochranné brýle.
Spatřím tě jak u vás na zahradě ležíš v křesle u bazénu a vystavuješ se slunečním paprskům. Alenka, věk lehce přes 40, tři krásní kluci, z již nefungujícího manželství.
"Ahoj Ali" křičím na tebe přes plot, překřikujíce řvoucí motor. Máváš mi zpět, v polosedě, kdy se tvé křivky (vylepšené zákrokem plastického chirurga) nebezpečně rozhoupou. "Nechceš to vypnout, a přestat otravovat s tím hrozným zvukem?" snažíš se na mě, s úsměvem, křičet zpět. Kroutím hlavou, že to nejde, a pokračuji těsně kolem plotu dál (a vlastně blíž).
Známe se již dlouhá léta, nikdy nedošlo k ničemu víc, než jen nesmělému okukování, teda z mé strany, ale jako žena se mi líbíš hned od chvíle, co tu nemovitost máme. Malé tmavé plavky mnoho nezakrývají, a když se začneš v pololehu mazat na bříšku a prsou, tak jen motor naprázdno zavyje a ja bokem narazím do orezlého sloupku.
"Auuuuu, sakraaaaa" nadávám a chvatně cvakám vypínačem.
"Co tam vyrábíš, ty experte?" pobaveně hlásíš z lehátka. "Ale trefil jsem bokem sloupek, a pálí to jako blázen. To víš, nemohl jsem od tebe odtrhnout oči, takže je to vlastně tvoje vina!" odpovídám se smíchem v hlase, a mnu si prsty postižené místo.
Alena se zvedne a jde se podívat blíž. Snad není moc vidět, jak jí zírám na prsa, nadávám si, že js si měl vzít sluneční brýle.
"Nesahej na to a ukaž mi to." rozkazuje a už otevírá blízkou branku mezi našimi pozemky. "Jen si tam něco zaneseš" říká a prsty odtahuje kraj montérek. "Prosím, prosím, ať si nevšimne, že jsem naostro! Prosím, prosím" myslím si v duchu, když uslyším jak uprostřed věty zmlkla a zadívala se na mě....
"Ale, ale, ale, copak to tady máme?! Panáček tady nesekal jen tak, že?!" změněným tónem hlasu komentuje, co zahlédla pod látkou. Pleskne mě laškovně dlaní přes látku v místě vzedmutí, a se slovy "dělej pojď se mnou, musíme to vyčistit" mě tahá k bazénu. Nebráním se, a jdu s Alčou k nim. "Kde máš mamku? A kluky?" ptám se, protože nikde nikoho nevidím. "Mamka je u kamarádky, a kluci s tatínkem, přiveze je až večer" komentuje a hledá dezinfekci.
Sedneš si na lehátko "Ke mně, šup" rozkazuješ mi s úsměvem, "ramínka montérek dolů, a drž si to nad pasem, hanbáři" směješ se. Eze slova sundám ramínka, sklouznou dolu a prsty držím u pasu. "Ssssssss, auuuuu" sykám bolestí, jak mi čistíš bok a dezinfikuješ. "No, no, no, však jsi kus chlapa, jak jsem mohla vidět" komentuješ zase s úsměvem.
"No jo, sorry, nemůžu za to, že reaguje na sexy ženu." špitnu... "Anooo, tak sexy, říkáš?" ruka ti sjede přes kalhoty a pomačká již tuhnoucí ocas. "Co kdybys mi ho ukázal?" zeptáš se, s touhou v hlase. Prsty pustí lem montérek, které sklouznou k zemi. V duchu se pochválím, že jsem se včera upravil, a ocas i koule pečlivě zbavil ochlupení.
"Hmmm, na tobě si dali rodiče záležet" komentuješ mě, a pohladíš po stehnech. Kroužíš dlaněmi výš a výš až se boky prstů začnou dotýkat cukajícího se ocasu. "Víš, že už dlouho s Martinem nežijeme, už je to nějaký čas co jsem neměla tuhý klacek v ruce" s těmito slovy ho uchopíš do ruky a sevřeš v dlani. Cuká se a nalévá krví, tuhne ti v ruce. Instinktivně přirazím k té horké dlani. "Ale, ale, tak moc bys mě chtěl mrdat?" překvapíš mě těmi slovy, ale ještě víc mě to vzruší. Druhou dlaní sáhneš na varlata, jemně tiskneš a převaluješ v dlani. "Krásně plný, horký mrdky, dáš mi to všechno?" ptáš se, a mlsně si olizuješ rty. "Anoooo" , vzrušeně zachrčím a chytím tvrdý ocas do ruky sám.... "Chceš se dívat jak si ho vyhoním Ali? Chceš postříkat? Kam?" ptám se zvědavě a pomalými tahy honím ocas. Zakláníš se na lehátku, prsty stahuješ látku podprsenky, vykouknou nádherně tvarovaná prsa, zduřelé hroty bradavek. "Na kozy, na kundu! Chci tu horkou mrdku!" povzbuzuješ mě v honění ptáka, zatímco v prstech, dlaních laskáš prsa a bradavky. "Líbí se ti, když si je olizuju?" střídáš bradavky ve rtech, jazyk po nich krouží.
Zmůžu se jen na nadržené "Anoooo Aliiii, jsi nádherná" drtím v ruce ocas o honím stále rychleji. "Okamžitě stop" zahlásíš, ruka ustane v pohybu a bolestně nadržené koule vytlačí kapku vzrušení, která pomalu odkapává na dlažbu z žaluda. "Hmmm, to bylo o fous, málem jsi mi nepokropil zahrádku!" směješ se, a dlaní lehce pleskáš přes trčícího ptáka. "Chceš ji vidět? Chceš vidět tu mou nadrženou kundu? Ale nesmí ti vadit, že je trochu zarostlá, není pro koho, ji tolik šlechtit." říkáš a prsty odtahuješ kalhotky stranou. Vyloupne se nádherně zarostlá kundička, tak jak to mám rád, až ocas nadrženě zacuká a ukápne.
"Hmmmm líbí se mu, líbí seu ta moje chlupatá píča", sama vidíš jak mě ty slova rajcují. "Vezmi ho do ruky a pokračuj, chci tě vidět stříkat, stříkat mi na cecky a kundu, dělej!" povzbuzuješ mě. Chytím ho do ruky, hned po něm začnu jezdit a mačkat, cítím, že to nebude dlouho trvat, snažím se brzdit a zpomalit.
"Copak, nechceš ještě stříkat? Ani teď?" a prsty roztahuješ prstýnky chloupků a pysky pd sebe. Mokrá, a jistě horká, kundička se ukazuje v celé kráse. Vpíjím se do ní pohledem... Ruka zase zběsile honí tvrdý, bolestivě vzrušený ocas. Tvoje prsty tančí na pyscích a střídavě vjíždí do té mokré mlaskavé jeskyně.
"Budu, už budu" hekám, a chvěju se vzrušením.
"Anooo,pooojď, stříkej, dej mi tu horkou mrdkuuuu!" říkáš a prsty dráždíš vzrušený poštěváček, prsty vjíždí do kundičky a očima hltáš cukající se žalud a koule. Přitáhneš si mě k sobě právě v moment kdy koule začnou pumpovat sperma, které se rozstřikuje o bradavky, střídám je, roztírám po nich semeno a vzdychám blahem....
"Aaaaa krásně jsi mi je zastříkal, chtěla jsem i na kundu" vrníš spokojeně a občas šlehneš jazykem po kousku prsou a ochutnáváš.
Vyprovázíš mě od bazénu, políbíš na tvář a zeptáš se "nestavíš se večer na kafe? A vyholit mi ji? Kluci i mamka tu nebudou." Dodáš šeptem.
Utíkám směr chalupa, už jsem se zdržel dost...