Nachytán nejlepším kámošem (gay povídka)

5 déc. 2021 · 9 073 vues hphgrw

Já a Tom jsme byli nejlepší kámoši už od základní školy. Chodili jsme spolu ven, na tenis, na bazén, do sauny, samozřejmě i na pivko a tak. A jezdívali jsme spolu i ke mně na chatu. Tenkrát ještě s rodiči, protože jsme byli mladí, bez řidičáku a bez auta. Roky plynuly přišel řidičák a pak i auto - a my se mohli vypravit na chatu sami, bez rodičů, bez kontroly. A mohli si dělat, co jsme chtěli. Máme chatu na samotě, takže ideální klid, bez zásahu cizích lidí a bez nějakého očumování sousedů. :D

Byly prázdniny, léto, takže jsme se rozhodli jet na celý týden. Vzhledem k tomu, že jsem celkem nadržený a honím každý den, trochu jsem se bál, jak to ten týden bez honění vydržím. Jasně, mohl bych si zahonit na záchodě, ale říkal jsem si, že to zkusím vydržet (co už, v životě se má zkusit vše :D ). A tak přišel den, kdy jsme přijeli na chatu - vybalili jsme si, zapojili PSko, zapařili nějakou tu hru, šli se projít do lesa, kecali a tak. Další dny vypadaly podobně - zajeli jsme si na Praděd, na různé hrady a zámky, do ZOO a podobných míst.

Spali jsme s Tomem v jedné, manželské, posteli. Znali jsme se dlouho, navíc jsme před spaním vždycky kecali a hráli hry na mobilech. Čtvrý den ráno jsem se vzbudil, samozřejmě s erekcí jako vždy. :D Ale tentokrát nějak nepolevovala. Zkusil jsem jít na záchod, to mi občas pomůže. Sice močit s erekcí není úplně optimální, ale co už. :D Ale i tak mi pořád stál. Tom ještě spal, tak jsem si sedl na balkón a nasával ranní sluníčko a pohodu. Stále s erekcí v trenkách. Napadlo mě - co kdybych ho vytáhnul a trochu pohonil? Tom sice spí, ale co když se probudí? Najednou jsem cítil, jak mě to vzrušilo. Vzrušila mě představa, že mě někdo a navíc nejlepší kámoš, nachytá při honění. Nestane se to, ale co kdyby? Podíval jsem se, zkontroloval, že Tom stále spí a vytáhnul jsem ho.

Bylo to super, hezky pomalu jsem si ho honil, stále mi v hlavě běžela myšlenka, že najednou může přijít a vidět mě. Po pár vteřinách honění jsem na to ale zapomněl. Plně jsem se oddal pomalému honění, hezky v přírodě, ničím nerušený. Nevím, jak dlouho jsem tam tak seděl, s pérem venku při honění, ale najednou jsem zaslechl: "No pěkně.". Lekl jsem, podíval jsem se směrem ke dveřím, ale bylo mi jasné, koho tam uvidím. Ano, stál tam Tom. Díval se mi na péro a na očích jsem mu viděl, jak se baví. Okamžitě jsem přestal honit, strčil ho zpátky do trenek, postavil se a "Sorry Tome, já myslel, že spíš a prostě se mi chtělo ...". Tom zvedl ruku a řekl: "V pohodě, já to chápu. Náhodou se mi to líbilo.". Cože? Líbilo? Tom je 100 % na holky, nikdy se ani nezmínil o tom, že by uvažoval mít něco s klukem a teď říká, že se mu to líbilo? Stál jsem tam jako opařený. "Hele, nepůjdeme do ložnice? Taky bych si zahonil. Tak můžeme spolu." Tak tohle mi úplně vyrazilo dech. Stál jsem, ani jsem se nepohnul a přišlo mi, že mám otevřenou pusu a čumím jako puk. :D Tom mi dal herdu do ramene, řekl ať si pohnu a šel do ložnice.

Nějak jsem se z toho šoku oklepal a vyrazil za Tomem. Ani sám nevím, jak jsem se v tu chvíli cítil. Bylo to zvláštní. Jasně, o tom, že si zahoním s nejlepším kámošem jsem snil. Říkal jsem si, že to je něco neuvěřitelného v přátelství. Byl jsem nadržený, natěšený, ale zároveň jsem se trochu bál. Hlavně, jestli to nezanechá nějakou špatnou chuť na našem přátelství. No prožil jsem milion emocí, než jsem udělal těch pár kroků do ložnice. Tom už ležel na posteli a čekal. Lehl jsem si vedle něj, už zase s erekcí, která šla přes trenky vidět. "No tak ho ukaž.", řekl Tom. "Ty jo, trochu se stydím.", odpověděl jsem a trochu se klepal - strachy, vzrušením. "Ty vole, za co se stydíš. Ve sprchách, v sauně, jsme se několikrát viděli nazí. A před chvílí jsem tě načapal, jak si ho honíš. Teď už se fakt není za co stydět. A jsme kluci a nejlepší kámoši, tak proč se stydět?", odvědil Tom. No, na to nebylo co říct, všechno to byla pravda. Tak jsem ho vysvobodil z trenek.

Okamžitě vystřelil a trčel vzhůru jako svíčka. Shodil jsem trenky, chytnul ho do ruky a začal pomalu honit. Podíval jsem se na Toma, který moje péro hypnotizoval svým pohledem. Poznal jsem na něm, že se mu to líbí. A taky jsem si všiml, že ho to vzrušilo. Pomalu sjel svou rukou k trenkám a chvíli si ho přes ně mnul. "Tak teď se nestyď ty a ukaž mi ten svůj zázrak v erekci.", popíchnul jsem ho. Na nic nečekal, stáhnul trenky a mně se konečně naskytl pohled na jeho krásné, tvrdé péro. Oba jsme byli oholení, to jsem věděl už ze sprch a tak. A taky jsem věděl, že ho má většího a tlustšího. Měli jsme je docela podobné, jen ten jeho byl zvětšenina toho mého. :D Měl ho krásně žilnatého, skvělou předkožku, kterou si s každým stáhnutím přetahoval a mně se naskytl pohled na jeho krásný žalud. Chvíli jsme takhle honili a dívali se vzájemně na svoje péra. Pak mě napadla bláznivá myšlenka - co kdybych ho zkusil chvíli honit? Moc šílené. Honit vedle sebe je jedna věc, ale toho druhého držet za péro, to už je zase velký krok do neznáma. Nechtěl jsem to udělat bez jeho vědomí a tak jsem se ho zeptal.

"Peťo, klidně si ho vem, zkusíme, jaké to je.", dostalo se mi odpovědi. Na nic jsem nečekal. Vzal jsem jeho péro do své ruky. Byl to úplně jiný pocit, než držet svoje péro. Navíc tak velké péro jsem v ruce nikdy neměl. Pomalu jsem ho začal honit a zjišťoval jsem, že to zase není taková atomová věda, jak jsem si myslel. :D Honil jsem ho stejně, jako toho svého, jen nebyl můj a bylo to super. Tom se chvíli oddával mému honění a pak - už bez otázek - se chopil toho mého. Bylo to poprvé. Poprvé, co se mého penisu dotýkal někdo jiný než já (+ rodiče v dětství a doktor, ale to se nepočítá :D ). Poprvé mě honil kluk. Byl to super pocit. Úplně jiný, než si ho honit sám. A tak jsme leželi a navzájem se honili. Po chvíli se jako první ozval Tom: "Hele, můžu ho zkusit vzít do pusy?".

Ty kráso, dnes je asi den nekončících překvapivých otázek. Už mi to ani dech nevyrazilo, protože zbytek dechu zůstal na balkóně, když padla otázka, jestli si nepůjdeme do ložnice zahonit. :D Můj mozek asi odjel na jinou dovolenou, než já, protože nepracoval. :D Zmohl jsem se jen na: "Jasně, proč ne.". Tom se zvedl, klekl si nad něj, byl jen pár centimetrů od mého péra. Cítil jsem jeho dech. Podíval se na mě, já na něj, naše pohledy se střetly. Věděl jsem, že se teď naše přátelství změní. Nepatrně kývnul hlavou, pochopil jsem jeho skrytou otázku. Kývnul jsem taky. A on si ho pomalu vzal do pusy.

Nevím, jestli dovedu popsat pocit, který jsem zažil. Bylo to úžasné, vzrušující, byla to extáze pocitů. Zavřel jsem oči. Cítil jsem, jak mi jazykem olizuje žalud. Jak se jím prodírá do dírky. Bylo to neuvěřitelné. Chytnul mě za koule a jazykem projel od kořene penisu až ke špičce. A pak několikrát za sebou, načež si ho vzal opět do pusy, pořádně ho naslinil a krásně ho sál. Pro mě, jako pro kluka, který honí každý den, bylo neskutečně těžké zadržovat orgasmus, ale ještě jsem nechtěl, aby to skončilo. Ještě jsem nechtěl vyvrcholit. Teď jsem si to chtěl zkusit já. "Tome, přestaň prosím, jinak se udělám. Teď tě pokouřím já.", řekl jsem. Tom mi ho ještě naposledy olíznul a lehl si zpátky na postel. Teď byla řada na mně.

Klekl jsem si nad jeho péro, které teď vypadalo, že za chvíli exploduje. Znovu se naše pohledy protly a já věděl, že to můžu zkusit. Pomalu jsem se přiblížil. Páni, byl krásný, velký s dokonalým žaludem. Z jeho velikosti jsem měl respekt. Odhodlal jsem se - oblíznul jsem mu vršek žaludu. Měl na něm kapičku touhy. Nebylo to špatné. Zašel jsem tedy ještě dále. Vzal jsem si ho do pusy a když jsem ho měl v puse, použil jsem jazyk stejně, jako Tom před chvílí. Kroužil jsem jazykem kolem žaludu, hrál si s jeho dírkou, pak jsem oblíznul koule a dlouho jsem ho kouřil. Zkusil jsem si ho strčit celého do pusy, ale ani za Boha se mi tam celý nevlezl. Ale snaha se cení. :D Po chvíli mi zase Tom řekl, ať toho nechám, že už to nemůže vydržet.

Lehli jsme si zase vedle sebe a začali si je opět vzájemně honit. Opravdu už to dlouho netrvalo - po chvíli Tom řekl: "Už budu.". "Já taky.", odpověděl jsem. Držel jsem ho za péro a cítil, jak už pulzuje, což mě vzrušilo ještě více a mně začal pulzovat taky. Ve stejnou chvíli jsme oba začali stříkat. Po několika dnech nehonění jsme toho měli opravdu v zásobě hodně. Navíc jsme si užili neskutečnou chvíli, takže naše výstřiky byly ohromné. Přišlo mi, že jsem tak mohutně nikdy nestříkal. Všechno to dopadalo na naše nahá těla. Přišlo mi, že stříkáme několik minut a ten orgasmus byl opravdu mohutný. Ještě jsme si je chvíli honili a dostříkávali zbytky, které zůstaly. Pak jsme jen vyčerpaně pustili naše penisy, leželi vedle sebe a zrychleně dýchali.

"Páni Tome, to bylo ... Neuvěřitelné, úžasné, dechberoucí. Nikdy jsem nic takového nezažil."
"Já taky ne. A souhlasím. Bylo to skvělé."

Po chvíli ležení a vydýchání jsme se zvedli a společně odešli do sprchy. Už nebylo proč se stydět, zažili jsme spolu snad všechno, co šlo. Umyli jsme se, dali si snídani a den pokračoval, jako by se nic z toho nestalo. Naše přátelství to negativně neovlivnilo. Ba naopak - byli jsme si díky tomu ještě bližší. Týden skončil a my jeli domů. Už jsme o tom nemluvili, už jsme spolu nic takového nezažili. Ale v mých vzpomínkách to bude navždy ...