Kapitola: Pokračovanie 5/X: Nový byt

16 janv. 2022 · 898 vues Stevko95

Premýšľali ste už niekedy nad tým či je vôbec správne prekročiť určité hranice v rámci vášho vzťahu s všou milovanou polovičkou a ak áno, aké následky by to malo? Cestou domov Lukáš rozmýšľal, čo ak prestrelil Katkine hranice a tá sa uzavrie alebo odíde? Rozmýšľal nad tým, prečo ju takto vytrápil v tom obchode aj keď už dávno mal všetko naplánované. Zajtra mali mať veľký deň, rok spoločného vzťahu, ale teraz Lukáš tápal a chytal sa stebla trávy ako topiaci.
Len čo sa zavreli dvere bytu sa všetko zmenilo. Katkin výraz prešiel z bezvýraznej tváre do lásky, vzrušenia až k dominancií. Prvý krát Lukáš zažije aké to je, keď ho živočíšne pretiahne žena!
Zatiahla som ho za ruku do spálne. Strčila všetkou silou až cúvol, potkol sa o posteľ a spadol na ňu. Oblečenie sme strhali jeden z druhého v niekoľkých sekundách. Od toho spodného prádla sa niečo vo mne zmenilo. Chcela som sa ukazovať pred ním, chcela som zo seba robiť žiadanú ženu a ešte viac pred ním. Nie byť korisťou pre všetkých, ale diamantom pre jedného. Lukáša som vytiahla hore vyššie a spútala mu ruky k čelu postele putami, ktoré práve kúpil. To je skvelý pocit! Použijem jeho drahé hračky na ňom. Je to ako by mnou prešiel prúd ohromnej nadradenosti a nechávam sa ním unášať k nemu. Viem, že mi to dovolí preto, lebo mi verí a ja viem, že mu neublížim z rovnakého dôvodu. Rodeo začína.
K: „Pretiahnem ťa za to, čo si mi dnes urobil ty...ach! Robíš ma nadržanou denne a ty vo mne ešte niečo zlomíš a pretvoríš a všetko. Som nahnevaná, šťastná, rozpoltená a hrozne, ale extrémne nadržaná.“ Lukáš dýcha plytko a rýchlo, jeho penis cítim na mojom vstupe do lona. Dávam mu pocítiť pohybmi panvou dopredu a dozadu aká som vlhká, páči sa mi ako reaguje, čo to s ním robí a pokračujem viac a viac. Stlačenie bradavky nasledované mojím vzdychom slasti. Hrám sa na ňom so sebou a moje pohyby panvou sa spomaľujú.
Keď je vydráždený na maximálnu možnú mieru idem do kuchyne sa napiť. Po ceste naspäť nastavím kreslo oproti dverám spálne a hlavu mu podložím vankúšmi. Sadnem si do kresla, nohy vyložím na posteľ vo veľkom V, do ruky beriem jeden z vibrátorov z čias, keď som nemala Lukáša a začnem sa robiť. Rovno si ho zasuniem z 1//2 do seba, rukou sa hladkám po stehnách, pod brušku, brušku až sa začnem hrať s prsiami. Vsúvam si ho po celej dĺžke do mojej hladnej vagíny zatiaľ čo Lukáš trpí a jeho nadržaný pohľad s mojimi slastnými pocitmi ma priženie k prvému orgazmu.
Spamätám sa po slastnom kŕči. Ponad Lukáša idem k nemu a rukami mu pretiahnem po celej zamatovej dĺžke penisu. Vytiahnem vankúše z pod jeho hlavy, sadnem si na neho tvárou ku kreslu, kde je stále moja mokrá stopa v kresle. Pritlačím sa na jeho ústa mojím lonom a prikážem mu
K: „Urob ma!“
Lukáš začne jazykom kmitať v mojom lone. Dlhé ťahy strieda s cucaním uzlíka nervov a hlbokým lízaním mojej vagíny. Jednu ruku položím na jeho hruď a druhou ho chytím za tvrdý penis. Jeho lízanie ma postupne privádza k vytúženému orgazmu. Postupne ho stláčam viac a viac a povolím. Rukou sa s ním hrám kým nakoniec nezaborím nechty do jeho brušných svalov. Uži si to, vychutnaj si to! Položím sa na jeho telo omámená, celý svet sa mi stráca pred očami a vnímam len moju rozkoš, ktorá sa stupňuje od lýtok na nohách cez stehenné svaly po lono až mnou prejde slastný kŕč ako blesk a spotená, omámená a uvoľnená sa odkotúľam z Lukáša.
Odchádzam druhý krát zo spálne, moje telo potrebuje vodu, množstvo vody. Vyberiem dve kocky ľadu, ktoré si dám do pohára s vodou a ďalšie si zoberiem so sebou. Nasadnem obkročmo na Lukáša a jediným pohybom panvy sa mu ako na rozkaz postaví. Studené kocky ľadu mu položím na hrudník, do krčnej jamky a tretiu do úst. Nadvihnem sa a nechám ho vkĺznuť do môjho lona. Je to skvelý pocit, keď ma vyplňuje. Mala som v sebe už aj väčší, ale neužila som si to tak a tá bolesť za to nestála a aj menší, ale jeho je ten “ideálny“ krásne ma vypĺňa, široký so správnou dĺžkou, vystúpené žilky ma na jeho penise vzrušujú v mojom vnútri a každý pohyb vysiela do môjho tela vlny slasti.
Kockami krúžim po jeho tele, bradavky, prsné svaly, brušné svaly, pery a naspäť stredom na jeho pupok, kde mi neostane nič len studená kvapka vody. Naberiem ju jazykom a odovzdám ju Lukášovi vo vášnivom bozku. Môj pohyb panvou načasujem s prvým dotknutím našich pier a jazykov. Je to ešte krajšie ako som si myslela. Je to rýchle, vášnivé, živočíšne až odopnem Lukášovi ruky. Jednu si priložím na prsník a ukážem mu, že má veľmi dôrazne stláčať a druhú si navediem do vlasov. Bozky nasledované divokým prirážaním nás oboch sa spomaľujú, Lukáš si ma jemne nedvihne rukami a odspodu do mňa priráža v tempe rýchlika TGV a blíži sa k jeho a môjmu cieľu. Jeho prvý orgazmus nenechá na seba dlho čakať, prudko zo mňa vytiahne penis a na chrbte mi skončí jeho nádielka. Moje rozklepané telo dopadá na Lukášove, ledva dýcham, som zničená, uspokojená a cítim, že je to začiatok vášnivej noci. Cítim ho na mojom zadočku, tú pevnú tyč.
Viete čo bolo najkrajšie z tohto poobedia? Nie orgazmy ani spútaný Lukáš, ale ten divoký pud v Lukášových očiach, ktorý bol odrazom toho istého živočíšneho pudu. To všetko krásne zmiešané v divokosti, ktorá zaobalila lásku pri našom prvom spoločnom orgazme...dnes.