Zprzněná knihomolka 2.část

31 janv. 2022 · 2 452 vues Cpt_Karotka

Zprzněná věřící knihomolka 2.část crrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Jdu pomalu otevřít dveře a pořád přemýšlím nad Terezou. Na jednu stranu je hezké, že si s ní mohu dělat, co chci. Prznit ji jak chci. Na stranu druhou to ode mě očekává, vyžaduje a to je až někdy nepříjemný tlak. Pořád vymýšlet nové a nové věci. Copak to jde pořád někam posouvat? Má ráda tuto hru "na pána". Já jsem její pán a ona poslušná čubička, která udělá, co si já přeju. Ale je tomu skutečně tak? Pokud dělám to, co si ona přeje, jsem já ten "šéf"? Nemá tu kontrolu spíše ona? Proto jsem si dneska nachystal něco, co ji opravdu překvapí. Něco, co si vlastně tolik ani nepřeje. Ona by si přála, abych ji fackoval a škrtil, zatímco ji budu šukat zadek. No dobře, já si to přeju taky, ale teď, aspoň ze začáku, tohle nedostane. Naopak. Položím si ji na postel a budu tak něžný a romantický, jak jen to půjde. Nedostane, co chce. Větší kontrolu vlastně nemohu mít...

Otevřel jsem dveře a pozdravili jsme se jemným a nežným polibkem. Vstoupila a zula si boty. Viděl jsem, jak čeká, co se bude dít. Jindy bych ji možná ani nenechal se zout a prostě ji přitiskl na dveře a skoro až násilně si ji vzal. Nebo bych ji řekl prostě "drž hubu a klekni si na kolena". Ale dneska ne. Dneska jsem ji nabídnul čaj a sednul si vedle ní na gauč a povídal si s ní. Bavilo mě koukat, jak se pořád snaží mě vyburcovat. Nenápadně, ale jistě. Chvíli se na mě prsila, pak mi zas jakože náhodou dala ruku na stehno, nebezpečně blízko k tomu, co tak chtěla. Chvíli jsem ji nechal pokoušet mě a nakonec ji políbil a odvedl ji do ložnice.

Položil jsem ji na postel a začal ji hladit po tváři a nežně líbat. Se stejnou péčí jsem se věnoval jejímu krku. Pak ji svlékl tričko a obsypal polibky celé její tělo. Mé prsty ji hladily po celém těla, polibky je následovaly. Olizoval sál jsem ji bradavky, líbal na krku, na rtech. Zlíbal ji bříško.

"Strč mi ho až do krku!" snažila se mě nasměřovat na tvrdší notu.

Ale já pokračoval v něžnostech. Stáhnul jsem ji kalhoty i s kalhotkami, sundal ji i ponožky.

"dělej si se mnou co chceš", pořád se pokoušela. "Můžeš cokoliv".

Vzal jsem nachystaný provaz a přivázal ji ruce k posteli. Viděl jsem její nadšení v přesvědčení, že toto svázání směřuje k něčemu jinému, než jsem měl v plánu já. Já se stále věnoval jejímu drobnému tělu. Teď už jsem ji hladil a líbal i po nohách. Od nártů až po její rty jsem ji obsypával polibky.

"tak mě už ošukej", žadonila.

Nijak jsem nereagoval a pokračoval v laskání jejího těla. S každým dalším pokusem se se více a více přibližoval k její kundičce. Teď už na ní určitě cítila můj dech. Když jsem se přiblížil polibkem k ní, celá se snažila nadostat co nejvíc, ve snaze, že konečně s jazykem dosáhnu tam, kam tak hrozně chce. Ale já stále pokračoval v laskání těla. Polibky i hlazení dopadali na její bříško i třísla...

"proboha, tak už mi tam ten jazyk strč!", řekla skoro v beznaději.

Chytl jsem ji pevněji za stehna, mezi které jsem sklouzl a dal si záležet, aby na kundičce cítila můj dech. Celá se vlnila ve snaze mi ji natlačit na jazyk. Sklonil jsem hlavu a...začal jí líbat po tříslech a podbřišku. Opatrně tak, abych se vždy dotkl nejvíc jen trošičku. Pokud jsem se jazykem jemně dotkl jejich pysků, tak jakoby jen náhodou.

"Prosím!" skoro až vykřikla

V tu chvíli jsem jí ji jazykem projel. Celou kundičku, od spodu až na horu. Její vzdychnutí museli slyšet i sousedi. Byla ohromně mokrá. Po té jsem pokračoval v laskání jejího okolí. To už mě prosila skoro pořád, vlnila se, vzdychala, nedokázala se ovládat. Opět jsem ji prolíznul kundičku. Jen jednou. A zase chvíli dráždil a čekal. Po chvilce už to přestala zvládat...ovládat. V tu chvíli jsem se na ni přisál pusou. Přímo na její klitoris. Začal jsem ho masírovat jazykem, jen chvíli, ale to stačilo. Její tělo se celé vzpružilo a její šťávy mi začali proudit po tváři i do pusy. Ještě párkrát jsem ji objel klitoris jazykem a vybouchla do nádherného a bouřlivého orgasmu. Celé to vytvořené napětí se uvolnilo. Ještě s tváří i pusou od její šťávy jsem ji něžně políbil. Podělil se s ní o její chuť. Chutnala skvěle.

Chvíli jsem vedle ní ležel, hladil ji po těle a líbal na rty a krk. Ona ležela a oddechovala. Ntrvalo dlouho a mé prsty začali bloudit po jejím těle, až opět našli její stále neskutečně mokrou broskvičku. První prsty si našel cestu dovnitř, následoval okamžitě druhý. Tereza se opět prohnula a šla jim tak naproti. Nejdřív pomalu a jemně jsem ji protahoval prsty, později jsem přitvrdil. Milovala prstění. Klekl jsem si vedle ní, abych měl lepší přístup. Druhou rukou jsem ji totiž začal masírovat klitoris. Dva prsty v kundičce, další na klitorisu. Věděl jsem, že tohle opět nebude trvat dlouho. Teď už žádné vytáčky, chci ji zase udělat. Celá se vlnila a vzdychala a já věděl, že ona má stejné přání. Zvětšoval jsem tempo i tlak a společně s tím rostl i tlak v Tereze. Netrvalo dlouho a začala hlasitě vzdychat. Naposledy jsem přitlačil a ona se pánví nabodla na mé prsty co nejhlouběji mohla a v tu chvíli se udělala snad ještě divočeji, než poprvé. Vytáhl jsem úplně mokrý prsty a strčil ji je do pusy. Poslušně mi je očistila a celé olízala.

Asi minutu jen tak ležela. Pak jen pošeptala "ošukej mě". Ale to jsem v plánu neměl. Zašel jsem pro hračky. Kleknul mezi její nohy, ale jen proto, abych vzal anální kolík a vtlačil ji ho do zadečku. Její kundička byla stálke mokrá a žadonící po další péči. Vytáhnul jsem nejdřív robertka a zasunul ho do ní. Pak přišel na řadu vibrátor na klitoris. V zadečku anální kolik, v kundičce robertek, kterým jsem ji šukal a klitoris ji zpracovával vibrátor. Ukázalo se, že tato kombinace má velmi očekávatelné výsledky. A velmi rychlé. Snad do 2 minut se svíjela v dalším orgasmu, po kterém jsem ji nechal opět chvíli oddechnout. Jen anální kolíček zůstal na svém místě. Teď už ani nemluvila, jen ležela v naprostém uvolnění. A já ji pořád hladil po těle, líbal na rty i krk. A nakonec ji začal líbat po celém tělě. Zlíbal jsem ji i celé nohy. A nakonec ji opět jazykem zabloudil k jeskyňce.

"už ne, já už nemůžu", řekla, zatímco se v pánvi jemně vlnila.

S jazykem na klitorisu jsem do ní zasunul jeden prst. Vzdychla.

"prosím..." a začala potichu vzdychat.

Zasunul jsem druhý prst a stále ji olizoval klitoris. Začala opět pánví přirážet. Tereza možná už nemůže, ale její kundička může vždycky. A taky byla stále ještě úplně mokrá. Teď už i s postelí pod ní. Anální kolík stále na místě, zatímco mé prsty ji dráždili uvnitř a jazyk z venku. Její vzdychání se zvětšovalo a já věděl, že i čtvrtý orgasmus nebude pro ni problém. Nebyl. Po chvilce se mi opět krásně udělala na jazyku. Není krásnější a intimějši pocit. Mít plnou pusu jejich šťáv a chuti, zatímco se ona vlní na mé puse. Doslova její orgamus cítím.

A pokračoval jsem v laskání i líbání. Pochopila.

"prosím, po páté už to nezvládnu", řekla odevzdaně.

"Já jsem jiného názoru" a rukou jsem nahmatal womanizer. Když jsem ho kupoval, měl na internetu spoustu skvělých recenzí od spokojených žen. Uvidíme, jestli dostojí svého jména. Opět jsem si šel níž a Terea stáhla nohy k sobě. "Už fakt ne..." poprosila, ale moc neprotestovala, když jsem ji chytnul za její drobné kotníky a dal je od sebe. Zkontroloval jsem prsty její kundičku. Přesně, jak jsem si myslel...pořád dokonale mokrá. Vsunul jsem do ni robertka a zapnul womanizer na nejmenší stupeň. Přiložil ho na klitoris a z odezvy jsem hned věděl, že to zvládne i po páté. Postupně jsem přidával na stupních a společně s tím Tereza byla více a více v transu. Svíjela se, vrtěla se, vzdychala a s každým dalším stupněm tohle všechno rostlo. Vydržela asi to začátku druhé půlky možných stupňů womanizeru. Když jsem dal další, skoro až zařvala a začala se svíjet v dalším, naprosto úžasným orgasmu.

Vypnul jsem mašinku, vytáhnul robertka a políbil jsem ji. V jejích očích jsem si všimnul změny. Tohle není ta Tereza, plná chuti a nadrženosti. Její výraz byl výrazem unavené a spojoneé ženy. Ženy ukojené.

Lehnul jsem si vedle ni a opět začal líbat a hladit.

"Ne, fakt už ne, to nejde..." řekla s obavou.

"Ne, už si odpočiň, potřebuješ nabrat síly. 5x jsem tě udělal. 5x jinak. Teď je řada na mě. Než odejdeš, musíš mě 5x udělat. 5x jinak"

"hmm, zajímavé", zamyslela se. "Nohy, ruce, pusa, zadek a klasika?".

"Zajímavá myšlenka", usmál jsem se. "Ale doporučuju se zamyslet nad pořadím, se mnou to bude těžší, než s tebou".

"Mám ráda výzvy!", řekla nadšeně a začala mi sundávat kalhoty...