Zlomky môjho života

6 août 2022 · 914 vues LauraT

„Žijem?“ Pomyslela som si. Ľudia, ktorý boli pre teba dôležitý už nie sú. Vzdala som sa ich potom, čo začali útočiť na moju osobnosť, lebo som iná a nezapadám do ich rovnice pomýlenej osobnosti. Ja som ja a pokiaľ niekto tridsať, alebo viac rokov robí to isté a očakáva iný výsledok je najskôr jednou nemennou pomýlenej osobnosti vlastnej rovnice. „Laury, dosť bolo polemizovania, je čas vyliezť z postele.“ Odhodila som zo seba paplón až prievan zhodil rámik s fotkou na poličke oproti. „Och, prepáč Joshua, to som nechcela.“ Ospravedlnila som sa v duchu fotke kocúra v ňom. Ten s mňauknutím zoskočil s police nad ňou rovno ku mne do postele. Zapriadol a nechal sa poškriabať medzi ušami, kým som posedávala na okraji postele a snažila sa prísť na to prečo z nej vyliezam, keď je sobota a nič nemusím. „Aha, musíš ísť. No a keď musíš tak musíš.“ Kam idem Vám na nos vešať nebudem, všetci tam chodia, hneď po prebudení.
„Káva. Môj života budič cez týždeň a relax mok víkendu.“ „Mňau.“ Zaznelo spoza môjho chrbta a tá biela guča, plná zvedavosti vyskočila na kuchynskú linku. Aby si najskôr overila, či dodržujem ranný stereotyp. So šálkou v ruke pochodom v chod na verandu, šup do prúteného kresla a vychutnať si ju. Slnko, káva a cigareta, dokonale raňajky pre dokonalého človeka. Kým sa ešte dá. „Do čerta.“ Joshua sa mi prešmykol pomedzi nohy a vybehol von. „Naháňať ťa nebudem, ak sa stratíš budeš o hlade.“ Znela za ním vyhrážka, keď sa jeho chlpatý chvost strácal na rohu za kvetináčom, ako zoskakoval z verandy do záhrady. Usadla som, prehodila cez seba deku a vychutnávala v chladnom ráne relax mok. Cinkla správa na mobile v kuchyni na stole. Samozrejme zvedavosť je silnejšia, ale mohla prísť o dve minúty skôr, aby som sa nemusela druhý krát postaviť.
„Nadržanec.“ Svietilo na display pri ikonke obáločky, keď som ho číselným kódom odomkla, pretože ho kamera nedokázala cez môj neprebratý face odomknúť. „Už si hore? Som na ceste k tebe?“ Jasne a stručne vyjadrenie pána podnikateľa. Jeho skutočné meno je Erik, ale ja som si ho do zoznamu uložila ako „nadržanec.“ Už ani neviem, ako dlho sa poznáme a ako sme sa spoznali no jedno viem isto. Od prvej chvíle si na mňa robil majetnícke nároky a neprestal s tým doteraz. Niekedy sa to hodí a niekedy je to dosť nepríjemné. Hlavne keď sa mi niekto páči a on sa, ako tieň odniekiaľ vynorí a všetko pokazí svojimi majetníckymi nárokmi. Podľa mňa je to len jeho maska za ktorou sa skrýva a niekde tam v hĺbke je sympaťák a navyše tam dole dobre obdarený.
„Áno som hore, ale ešte som v pyžame a už mám program najskôr z toho nič nebude.“ Na majetnícku otázku arogantná odpoveď. „Odoslať.“ Ťuk „Poslané.“ Kým som zložila mobil a odpila z kávy odpoveď dorazila. „ Som na ceste k tebe.“ „Jooj a tak krásny deň to mohol byť.“ Pohodila som telefón na stôl a venovala sa skoro studenej káve. „Mňau.“ Ozvalo sa vedľa mňa. Joshua si vyskočil na moje kolená a začal sa líškať. „Hlad ťa prinútil sa vrátiť? Čo?“ „Mňau.“ Škrabkala som ho za ušami, popíjala vychladnutý mok, keď veľa verandy zastal Erik na svojom BMW. Pár minút v ňom ešte sedel, najskôr s niekým telefonoval. Takto z diaľky vôbec nevyzeral zle. Vedel sa obracať a pomohol vždy ak bolo treba, ale to zo mňa, ešte nerobí jeho majetok. Vystúpil z auta, obchádzal ho zadom, takže som si nevšimla tú kyticu, ktorú vzal zo zadného sedadla a zadným schodiskom prišiel priamo ku mne na verandu. Kým ku mne kráčal, vstala som a prekvapeným výrazom ho sledovala. „Darček pre teba.“ „Za čo?“ „Lebo ťa mám rád.“ „Až sa bojím opýtať, s ktorým nahnevaným partnerom máš problém a budeš po mne chcieť, aby som ťa kryla.“ „So žiadnym.“ Uhol pohľadom do strany, čo sa nedalo prehliadnuť. „Teraz mi nehovoríš pravdu.“ „Jooooj Laura, ak ti niekto zavolá a opýta sa či som bol s tebou povieš áno.“ „No a kde si skutočnosti bol?“ „Nikde.“ „V tom prípade si tu nebol a rieš si to sám, ako vieš:“ Konečne je v úzkych a ja sa môžem trochu povoziť na tej jeho majetníckej vlne. Vrátila som mu kyticu do rúk. Vzala zo stola šálku s mobilom a dala sa na odchod späť do kuchyne s Joshuom motajúcim sa pri mojich nohách.
„Dobre poviem ti.“ Vyslovil sa smutným výrazom v tvári opierajúc sa o zárubňu dverí spálne, kým ma sledoval ako sa pred zrkadlom upravujem k svetu. „Počúvam ťa.“ Zaznela odpoveď, bez žiadnej ďalšej reakcie záujmu. „Kým som spával s tebou, spával som aj s ďalšími a mal som pri tom jeden dlho dobejší vzťah. Ona na to prišla. Neviem ako, ale dozvedela sa a teraz mi robí zo života peklo.“ „A ty chceš, aby som to všetko vzala na seba a tak zmiernila tvoje utrpenie.“ Zadívala som sa mu do očí cez zrkadlo. „Áno, ty si si niečím podobným už prešla.“ Zložil ruky na moje ramená a jemne ich masíroval. „Keby som ťa nepoznala, poviem ti, že si v riadnej brinde. Poznám tu tranny?“ Zaksichtil sa do grimasy, ktorú som uňho, ešte nikdy nevidela. „No ona nie je tranny.“ „Čo? Ty si mal vzťah z babou a popri tom si ju podvádzal s nami? Môj zlatý na svete nie je nič horšie, ako naštvaná baba, ktorá vie s kým si ju podvádzal. Babu by ustála, ale tranny je iný level. Toto si budeš musieť vyžrať sám.“ „Takže mi stým nepomôžeš?“ „Nič nesľubujem.“ „Ok. Môžem u teba ostať do pondelka?“ „Vyhodila ťa z bytu?“ Neodpovedal len prikývol. „Môžeš spať na gauči.“ „Dik.“
Do obedu s hlavou v smútku posedával na gauči a najskôr premýšľal, ako von z tejto šlamastiky no ani to mu nebránilo utrúsiť uštipačnú poznámku zakaždým, keď som prešla okolo. „Prdelka, čo si taká odmeraná?“ „Nehovor mi prdelka.“ „A ako ti mám hovoriť?“ „Laura. Ja ťa tiež nevolám sukničkár, aj keby som mohla.“ „Joj do kedy mi to budeš vyhadzovať na oči?“ „ Ver, že dlho. Ty si ani neuvedomuješ, ako si jej, mne a ostatným ublížil?“ „Ako? Ak ste niečo potrebovali zariadil som alebo vybavil a teraz, si proti mne.“ „Nie som proti tebe, keby som bola, nesedel by si na tom gauči a nebola by som ti tu dovolila ostať, len ma štve, že si to robil viacerým a za chrbtom.“ „Myslíš, že teraz mi to nedošlo, že to bola chyba.“ „Teraz ti došlo? Na čo si myslel, keď si liezol do postele?“ „Na sex.“ Zachechotal sa. „Aspoň, že si úprimný.“ „Aj to, ale ako tak na teba pozerám, som aj vzrušený z teba. Nemala by si sa takto predo mnou pohybovať len šortkách a voľnom tričku.“ „Nechaj si zájsť chuť. Stále sa na teba hnevám.“ „Ty a prečo?“ „Na začiatku som ti povedala, že nechcem hrať druhé husle, ale akceptovala som najskôr tvoje výhovorky o tom že pracuješ a nie si pri mne. Dnes si sa priznal, že si nebol v práci, ale u inej a bolo ich viac, ešte k tomu si mal normálny vzťah.“ Vstal z pohovky a dokráčal za mnou do kuchyne. „Keď sa tak rozohníš, si strašne rajcovná.“ Otočila som sa k nemu a zadkom oprela o linku. „Ty neprest..... ?“ Vetu som nedokončila. Naklonil mi hlavu a vrazil jazyk do mojich úst.
Presne takto to začalo aj na začiatku, nevinná jazýčková na diskotéke a potom to už išlo ako na horskej dráhe. Presne vedel ako ma začať, aby som mu podľahla. Najprv som ho dlaňami odtláčala, ale po chvíli som už bola zaborená prstami v jeho vlasoch a zakvačená nohami okolo jeho pásu zo zadkom na linke. „To sa ti podobá. Pár krát si sa s ním spala a vieš, aký je dobrý v posteli a aj keď si naňho nasraná nevieš mu odolať. Mrcha.“ Šepkalo svedomie v mojej hlave, zatiaľ čo pravá ruka už rozopínala opasok na jeho nohaviciach. Jeho ruky masírovali môj zadok a hľadali okraj šortiek. Joshua sa uvelebil oproti nám. Vedľa mikrovlnky a tými svojimi mačacími očami sledoval dvoch ľudí so zvieracími pudmi. Až mi prišlo, že ho to skôr nudí ako zaujíma. Nohavice skĺzli k členkom a z boxerok sa ku mne tlačil poriadne stojaci a stvrdnutý penis. Nadvihol mi zadok na linke a stiahol moje napasované šortky zo mňa. Prestal sa ovládať, zosunul ma dole z linky ja som pri tom stiahla jeho spodky. Kolík sa týčil oproti mne a moje prsty ho hneď začali hladiť a prechádzať po ňom. Tŕpol vzrušením, až privieral oči. „Áno, toto potrebujem. Áno.“ Pokľakla som a jemne začala dráždiť jazykom, najprv navretý žaluď a pomali postupne ho vkladala hlbšie a hlbšie do úst. Popri tom mu jemne stláčala a masírovala druhou rukou vajcia. Stonal rozkošou a jemne sa začal pohupovať v rytme a narážať navretým žaluďom v mojich ústach. Celý čas hlasno vzdychal a kochal sa mnou ako sa hrám s jeho penisom čo v ňom, ešte znásobovalo vzrušenie. Rozpálil ma natoľko, že som ho chcela aj napriek hnevu. Postavila som sa rukami sa zaprela o kuchynskú linku a vyšpúlila oproti nemu zadoček. „Zober si ma a poriadne ma z vnútra vystriekaj.“ Povzbudzovať ho vôbec nebolo potrebné. Schmatol ma za boky, roztiahol polky a zasunul na doraz. Spoločne sme zavzdychali vzrušením a rozkošou. „Pľask.“ Dopadla jeho dlaň na jednu polku môjho zadku a po chvíli na druhej strane. „Moje zlé dievča.“ Vyhlásil majetnícky a chcel znova plesknúť po zadku, no keď zbadal trochu môj pokrčený výraz v tvári, ktorý určite nebol od vzrušenia vzdal to. O chvíľu na seba naše telá narážali v šialenom tempe blížiaceho sa vrcholu. „Óooooch.“ Nieslo sa dvojhlasne kuchyňou a mojim telom prebehla triaška orgazmu znásobovaná dávkou spermatu v mojom vnútri. Cítila som, ako poslednými prírazmi vyprázdňuje svoje preplnené gule a sleduje ako zo mňa vyteká jeho sperma.
V tú sobotu sme si to rozdali, ešte dva krát a zakaždým to bolo vzrušujúce, úžasné a večer došlo aj na romantiku, čo sa od Erika nestávalo často. Skôr by som to pripisovala, že si to chce u mňa vyžehliť a kvalitným sexom ma uprosiť, aby som mu pomohla zo šlamastiky. Bohužiaľ v tomto smere som tak trochu neoblomná. Netuším či sa pre to na mňa naštval, alebo urazil no jedno viem isto. V nedeľu ráno, keď odchádzal z postele myslím, že som začula „Zbohom.“ Čo v ľudskej reči znamená už sa nikdy neuvidíme. Zatiaľ sa toho pridŕža statočne, prešiel mesiac a zatiaľ sa neozval. Nechám sa prekvapiť, aké dlhé to jeho zbohom bude. Až nastane čas oboznámim Vás s ďalším mojim zlomkom života.

Celý príbeh je čistá fikcia, zhoda mien alebo iných podobností je len čistá zhoda náhod.