Wellness - pozerali sme sa

18 sept. 2022 · 5 089 vues Ocelot27

Už je tomu pekných pár rokov čo sme boli s manželom (vtedy ešte priateľom) na spoločnej lyžovačke v rakúskych Alpách. Prvýkrát som zažila niečo na čo asi nikdy nezabudnem.
Bývali sme v príjemnom súkromnom penzióne s asi 30 izbami. Mali tam malú reštauráciu, bar aj menšie wellness.
 
Prvý deň po celodennom lyžovaní sme večer padli únavou, ale druhý deň som už nemohla saunu vynechať. Kto lyžuje, tak musí vedieť aké je to úžasné sa po celom dni vyhriať v saune a uvoľniť svaly.
Trochu sme sa zdržali na večeri a tak sme do wellnessu šli neskôr.
 
Bola som príjemne prekvapená kvalitou aj vybavenosťou wellnessu. Suchá, parná aj infra sauna. Ochladzovací bazénik, jacuzza pre 6 osôb aj veľká oddychová miestnosť.
 
Prehodili sme cez seba plachty, vzali uteráky a šli relaxovať. Prekvapivo sme zistili, že nás je vo vnútri len 6. Asi to bolo aj tým, že sme tam boli mimo najväčšej sezóny a penzión bol obsadený len spolovice.
 
Ako prvú sme išli vyskúšať infra saunu. Až tak veľmi ju nemusím, lebo mám pocit, že je málo horúca, ale na rozbeh to bolo fajn.
Po rýchlej sprche sme sa rozhodli pre parnú saunu. V jej dverách sme sa míňali s dvoma staršími nemecky hovoriacimi dámami. Vo vnútri sme boli sami, ale aj keby tam bol niekto iný, tak cez toľkú paru by sme hádam ani nenašli.
 
Sedeli sme tam nahí, pot z nás tiekol a pomaly som začala pozerať aj na presípacie hodiny ako zo mňa začalo tiecť. Musím priznať, že okrem príjemného uvoľnenia svalov som začala vnímať aj moju narastajúcu chuť na priateľa. Byť nahá ma vždy vedelo príjemne navnadiť na nezbedné myšlienky. Viem, že on je na tom podobne a nahota má na neho podobné účinky. Keď sme vyšli zo sauny, zamierila som rovno pod ľadovú sprchu. Ani som si nevšimla kedy priateľ prišiel ku mne, len keď som zacítila ako ma pohladil po zadočku. Nie že by mi to bolo nepríjemné, ale zo strachu, že nás niekto zbadá som sa len usmiala, omotala sa uterákom a šla do relaxačnej miestnosti.
 
Chvíľu sme v nej pobudli, ale chceli sme vyskúšať aj poslednú saunu. Videli sme, že do nej vošiel jeden pár asi v našom veku. Staršie dámy práve odchádzali do šatní a tak sme tam zostali len my štyria.
V saune sme sa pozdravili a po prvých slovách sme zistili, že naši saunovací parťáci sú z Čiech. Boli tu už o 2 dni dlhšie ako my. Usadili sme sa oproti nim a viedli taký ten klasický rozhovor. Kto bol na akej zjazdovke, kde sa dalo dobre najesť a podobne. Musím sa priznať, že sedieť nahá pred cudzími ľuďmi v takej blízkosti bolo pre mňa trochu nepríjemné, ale popri rozhovore som na to pomaly aj zabudla.
Nenápadne som sa snažila si ich trochu obzrieť, hlavne aby si nemysleli, že na nich čumím. Keď som sa usmiala na priateľa, videla som, že on nenápadne robí to isté. Ono asi ako každý človek v saune.
Začínalo mi byť už dosť horúco, keď sa mi zdalo, že muž oproti sa obtrel rukou svojej partnerke o prsia. Znova som sa snažila nečumieť, ale nevedela som odtrhnúť oči od nich, či sa to stane znova.
Až potom som si všimla, že on ju druhou rukou objímal a evidentne hladil po chrbte a asi aj zadku. Zostala som mierne zaskočená a snažila sa hypnotizovať priateľa, aby som si overila, či si všimol aj on to isté. Aj na mňa pozrel, ale z jeho kamennej tváre som nevedela nič rozlúštiť. Prešlo možno polminúty, keď sa párik oproti zdvihol a vyšiel zo sauny so slovami, že sa uvidíme vonku. Netrpezlivo som čakala kým sa zavrú dvere a hneď som sa pýtala priateľa či si to všimol, že ten chlap ju hladil. Usmial sa tým jeho úsmevom, že jasné. Tým, že bol o lavicu vyššie a trochu zboku, tak to vraj videl už omnoho skôr. Len sa bál čo i len usmiať, aby na seba neupozornil. Chvíľu sme ešte sedeli v saune, ale to nesmierne teplo nás vyhnalo. Vonku som nikde párik nevidela, tak som navrhla, že ideme do jacuzzi.
 
Urobili sme si pohodlie vedľa seba a pustili nejaký masážny program. Spoza rohu z relaxačnej miestnosti vyšli obaja naši “noví známi” a hneď kráčali s otázkou ku nám, či sa môžu pridať. Nejak mi to asi bolo jedno. Priateľ hneď reagoval, že jasné, že miesta je tam dosť. Keď niekto ku vám lezie do bublinkovej vane, tak sa už fakt nedá si ho neobzrieť. Mladý muž bol na môj vkus príliš štíhly až tenký, ale dalo sa pozrieť. Žena mala trochu širšie boky, takmer ploché bruho a prsia asi dvojky. Taký normálny bežný pár. Žiadni manekýni, no vôbec nie škaredí ľudia.
 
Znovu sme sa začali rozprávať o lyžiach a o tom kam máme plán ísť na druhý deň. Priznávam, že v mojej mysli som stále mala obrazy toho ako ju ten muž hladí v saune. Nikdy som naživo nič také nevidela a ten pohľad ma dosť zaujal. Rozmýšľala som, že či ju hladí aj pod vodou hneď tu kúsok pri nás, ale nebola šanca to cez tie bubliny zistiť. Priateľ sa na chvíľu podvihol s tým, že skúsi navoliť iný program. Keď začal stláčať nejaké gombíky, tak na chvíľu vždy bubliny ustali a vyvalili sa z inej strany. Aj tie dve, tri chvíle bez bublín mi stačili na to, aby som zazrela, ako má ten muž ruku pod vodou okolo brucha ženy a ona svoju tiež niekde dole.
Srdce mi bilo asi ako nikdy. Nevedela som ako sa tváriť a či si ma náhodou nevšimli. Na druhej strane ma predstava, že sa niekto ani nie dva metre od nás navzájom dráždi, začala dosť vzrušovať. Keď sa priateľ vedľa mňa usadil, položila som mu moju ruku na stehno. Bála som sa robiť viac a tak som viedla len nejakú konverzáciu o jedle.
Po chvíli sa žena oproti pritlačila na muža a začala mu niečo šepkať do ucha. Popri tom mu ho pár krát pobozkala. Ja som nevedela kam s očami, ale neuhla som. Náhle sa oni dvaja dvihli s tým, že idú do sprchy a že sa ešte uvidíme.
 
Pozerali sme za nimi ako sa držali za ruky a odchádzali. Priateľ ma pohladil pod vodou po stehne, nahol sa ku mne a pošepkal mi, že oni si to určite šli rozdať. Hovorila som mu, že to asi nie, nechcela som tomu uveriť aj keď vnútorne som si už myslela to isté. Len to racio vo mne tomu stále neverilo.
 
Vedela som, že mám doma nezbedného chlapa, ale keď sa postavil a potiahol ma z vody so slovami, že poď ideme sa pozrieť, tak ma dosť zaskočil. Bála som sa, ale zároveň som bola strašne zvedavá.
Vodu sme počuli tiecť. Nechala som priateľa nech z diaľky nakukne prvý. Len sa usmial a ukázal mi, aby som sa pozrela aj ja. Naozaj mal pravdu. Tá žena stála rukami opretá o stenu sprchy a muž do nej zozadu prirážal. Nikdy som si nemyslela, že niečo také naživo uvidím. Bez ostychu musím povedať, že to bolo ako magnet. Obaja sme zostali na nich pozerať ako primrazení. Keď ma priateľ chytil okolo pása, až vtedy som si uvedomila, že vôbec neprotestujem a som neskutočne vzrušená. On bol vzrušený úplne rovnako, len na ňom to bolo výrazne viac vidieť ako na mne.
 
Oprel ma o stenu a chytil ma za prsia. Ja som ani nerozmýšľala a do ruky vzala jeho penis. Všetko sa dialo strašne rýchlo. Bola som opretá o stenu chrbtom s nohami trochu od seba a on do mňa zasúval jeden či dva prsty. Vôbec netuším. Pamätám si ako som sa pozrela na ten pár a oni obaja sa pozerali na nás. Prvýkrát za svoj život som videla niekoho pri sexe a niekto cudzí videl pri sexe mňa. Bolo to neskutočne vzrušujúce. Priateľ ma otočil zadkom k nemu a okamžite do mňa vošiel. Boli sme v rovnakej polohe ako oni a všetci sme na seba popri tom hľadeli. Môj orgazmus prišiel veľmi rýchlo. Priateľov skoro okamžite po mne.
 
Hodili sme cez seba plachty a šli do šatne ako prví. V ten večer sme ich už nevideli, ale my na izbe sme si to ešte užili.