Nevěra v kempu - fantazie

28 sept. 2022 · 10 202 vues Nymfadora90

Letošní dovolenou jsme s přítelem strávili v kempu na břehu jezera. Ubytovali jsme se v celkem malé, ale útulné a moderně zařízené chatce.
Objevili jsme nedaleko kempu restauraci, ve které jsme si dali večeři. Večer, když jsme se vrátili do chatky, se šel přítel osprchovat s tím, že po sprše jde rovnou spát, protože je z té cesty unavený. Mně se ještě spát nechtělo, tak jsem si šla sednout ven. Vedle chatky bylo soukromé sezení. Dala jsem si dvojku vína a pozorovala dění v kempu. Lidé posedávali vedle svých chatek, grilovali, popíjeli. Vzala jsem telefon, abych odepsala jednomu amatérovi. Po pár zprávách mi napsal, že by mě rád viděl, jestli se mu vyfotím. Venku už byla ale tma, tak jsem nechala ležet vypitou skleničku na stole a šla jsem na společné záchody, které mohli využívat ti, kteří je na chatce vůbec neměli. Zalezla jsem do první volné kabinky a poslala mu pár svých fotek a jedno video. Najednou mi zazvonil telefon, když jsem hovor přijala viděla jsem na displeji jeho péro, jak si ho honí, dívala jsem se, viděl můj obličej a po chvíli se udělal. Dost mě to vzrušilo, takže jsem si vyměnili ještě pár vzrušujících zpráv. Vrátila jsem se do chatky, dala jsem si sprchu a šla jsem spát.
Druhý den jsme strávili na výletě. Během dne jsme si opět s amatérem vyměnili pár zpráv, ve kterých jsem si postěžovala, že mi chybí sex, jestli by nechtěl přijet. K mému velkému překvapení napsal, že ano, že přijede, že by tam mohl být v deset večer. Zeptala jsem se přítele, jestli má na večer nějaký plán, nebo jestli půjde zase v 9 spát. Chvíli přemýšlel, ale pak řekl, že by si ještě dnes chtěl odpočinout. Takže se opakoval stejný scénář, jako minulý večer. Tentokrát jsem si dala sprchu ještě před tím, než jsem šla ven. Sedla jsem, tam jako včera a čekala na zprávu od amatéra. Chvíli před desátou mi přišla fotka z jeho auta, že parkuje kousek u kempu. Prošla jsem kolem závory u kempu a sedla jsem si k němu do auta, rovnou na zadní sedačky, kde seděl i on. Jelikož byl teplý červencový večer, měla jsem na sobě jen krátké šaty s výstřihem. Dal mi na přivítanou pusu, která se změnila ve vášnivé líbání. Téměř hned, jak se spojili naše jazyky, cítila jsem jeho ruku, jak mě hladí na stehně a snaží se zajet do kalhotek. Druhou rukou mě hladil ve vlasech, po chvíli sjel na moje prsa. Vyndal je z výstřihu, pusou a jazykem je začal laskat. Opřela jsem se zády o dveře, dala nohy od sebe. Neváhal ani vteřinu sklonil se k mému klínu a olíznul vlhkou kundičku, stále ještě uvězněnou v kalhotkách. Párkrát je přelíznul, poté mi je stáhnul a rovnou ochutnal mají šťávičku, která tekla z kundičky. Zavzdychala jsem a přitiskla mu hlavu víc do mého klína. Bral to jako pobídku k lízaní, které se hned chopil a jazykem mě začal pěkně uspokojovat. Po chvíli přidal dva prsty. Blížilo se moje vyvrcholení, hlavu měl zabořenou mezi mými stehny a nádherně mě svým jazykem a prsty udělal. Poté si sednul a vyndal si péro z kraťasů, rozechvělá po krásném orgasmu jsem se pomalu zvedla a rovnou se pusou sklonila k jeho péru, abych ho mohla začít pomalu kouřit. Jezdila jsem jazykem po žaludu. Pak jsem ho vzala do pusy co nejhlouběji, jemně do mé pusy přirážel. Za chvíli mě vzal něžně za vlasy a zvednul mi hlavu. "Chci tě šukat, sedni si na mě." Zašeptal mi do ucha. Rozkročila jsem se nad jeho pérem a pomalu si sedla, tak že do mě krásně vklouznul. Užívala jsem si ten pocit, jak ho v sobě krásně cítím, že je ve mně až po koule. Začala jsem se na něm pohupovat, postupně jsem zrychlovala, líbali jsme se a do toho vzdychali. Držel mě za boky a za zadek a krásně mrdal. Cítila jsem, že bude stříkat, sevřela jsem mu péro kundičkou a cítila, jak do mě stříká svou mrdku. Zůstal ve mně ještě chvíli po tom. Sedla jsem si vedle něj, natáhla jsem si kalhotky. Dali jsme si pusu na rozloučenou a já musela pospíchat zpět do kempu...