Cuckqueen II

23 oct. 2022 · 2 409 vues Stevko95

Spoločný zážitok nás presunul do novej etapy života. Ranný beh nebol už len relaxom, ale aj priestorom si usporiadať myšlienky, zamyslieť sa nad spoločnou budúcnosťou a to, čo všetko môže priniesť a odobrať vzťah dvoch mladých ľudí, kde si partnerka praje, aby jej partner myslel na inú ženu. Na ich chvíle plné vášne, túžby a orgazmov. Uvedomil som si, že mi imponuje keď sa o mňa iné ženy zaujímajú. Vďaka mojej postave, vedomostiam, správnemu výberu oblečenia a kultivovanému správaniu majú o mňa ženy záujem.
Povinnosti v práci a sviatok všetkých zosnulých nás následne plne zamestnali a tak sme mali možnosť sa o tomto lepšie porozprávať až niekedy v polke novembra.
K: Mohli by sme sa dnes večer doma porozprávať? Bude víkend a konečne sa nemusíme nikam hnať. Uvarím večeru?
Bol som príjemne prekvapený. Katka rada varila, ale večera doma? Čo má za lubom a asi sa chce porozprávať o našom vzťahu do budúcna, zvlášť na búrlivý koniec septembra resp. október.
L: Budem veľmi rád zlatko. Dnes som mal dlhý deň. Mám po ceste domov kúpiť tvoje obľúbené víno a Colu?
K: Poprosím ťa to víno. Mám pre teba špeciálne prekvapenie, keďže sme nestihli osláviť tvoje meniny . Teším sa na teba.
L: Prezradíš mi čo si na dnes pripravila zlatko? Treba nám domov kúpiť aj niečo na víkend? Príjemná zmena. Dnes sa ma aj opýtala ako sa cítim a samozrejme nezabudla na poznámku, aby som obkukával pekné zadky v šatách. Katka sa zmenila. Nie. Viac sa uvoľnila v mojej prítomnosti a zvýšila sa jej seba dôvera v seba, vo mňa, v nás ako pár. Príjemné zmeny a dokonca mám viac času na posilňovňu, knihy. Cítim sa viac.... sám sebou? Istejší? Skôr by som to zhodnotil ako pokojnejší, uvoľnenejší. Katka sa mi celá ukázala tak povediac do naha. Jej zraniteľnosť bola taká krásna, pôvabná. Zahalil som ju svojou láskou, nehou, pokojom. Tak ako sme sa cítili stratení sme sa v tejto „nahote“ dokonale zosúladili a odvtedy sme uvoľnenejší, lepšie si rozumieme a piatkové večere, prechádzky či kiná sa stali našou novou vítanou zmenou.
K: Víno, Colu a poprosím ťa bielu čokoládu. Na tú som zabudla prepáč, ale na víkend mám všetko už nakúpené. Ďakujem srdiečko. Vidíme sa o hodinku necelú. Posielam pusu.
L: Iba, žeby som to všetko papierovanie preskočil a skočil rovno domov za tebou.
K: Ešte nemám všetko hotové, tak pekne pracuj a vydrž ešte 30 minút v práci a nezabudni na víno a hlavne ČOKOLÁDU! :*
L: Určite zlatko. Vidíme sa.
Po obchode som sa pešo vydal domov. Premýšľal som nad tým, kam sme sa posunuli, aká bude naša budúcnosť. Otvoril som si kľúčmi od vchodu a vo dverách som zacítil príjemnú vôňu z kuchyne a... Katka si spieva? Mám rád znenie ženského hlasu v byte a jej je ten najkrajší pre mňa
L: „Som doma.“
K: „Ahoj, som v kuchyni. Večera je hotová.“ Jedna z pozitívnych zmien vo vzťahu. Spolu alebo po dohode jeden varil a druhý chystal raňajky resp. zaobstaral nákup. Často sme išli spolu na nákup a zastavíme sa v kaviarni. Určite niečo plánuje s čokoládou a vie, že bielu mám najradšej. Potvorka prešibaná! Cítil som vôňu mäsa, zeleninu, Katkinu voňavku a žeby vanilka? Koláč?
Vošiel som do kuchyne a pobozkal Katku. Mala na sebe moje obľúbené legíny, podprsenku a tričko s väčším výstrihom. Odložil som nákup na stoličku a Katku rovno vysadil na linku.
K: „Prestaň! Nemám to hotové a ty smrdíš potom a inými ženami! Bež sa umyť a potom sa napapáme.“
L: „Myslel som si, že si rada, že pracujem v kolektíve, kde sú traja muži a 7 žien.“
K: „Nie, keď máme NÁŠ večer!!! Bež sa umyť a prezliecť.“ Rukou ma udrela po zadku a príjemne sme sa zasmiali. Krútiac hlavou som odložil veci do prádlového koša a vstúpil do sprchového kúta.
Po príjemnom uvoľnení tela pod sprchou, osušení a oblečení som sa presunul do kuchyne. Večera už bola nachystaná a Katka pripravená. Na sebe mala šaty s výstrihom na chrbte, podväzky bolo vidieť spod šiat, ktoré boli do 2/3 stehien. Sadol som si na stoličku a Katku si privinul k sebe. Pery sa nám stretli a mne na tvári ostal červený rúž. Sám som sedel v košeli a nohaviciach.
Počas večere sme sedeli oproti sebe v napätí a očakávaní krásneho večera. Napätie sa stupňovalo každou minútou. Postavil som sa a nalial po večeri Katke pohár vína, ako som jej nalieval pohár vína tak mi začala masírovať penis cez nohavice a spodné prádlo.
L: „ Ani sa mu dnes nebudeš venovať?“
Katkinou odpoveďou bol pohlaď, z ktorého sršala vášeň. Rozopla mi opasok, rozopla gombík na opasku a uvoľnila žips. Stiahla nohavice po členky a následne si prehodila nohu cez nohu na stoličke a s pohľadom upreným do mojich očí si ho zobrala nežne do úst.
Predstavte si krásnu ženu s blond vlasmi v červených šatách, noha cez nohu. Spod šiat vidíte červené podväzky, v jednej ruke víno a v druhej drží váš stoporený úd v plnej kráse a pomaly si ho zasúva hlbšie a hlbšie. Jej chuť do orálneho uspokojenia sa priamo úmerne zvyšuje s mojím vzrušením.
L: „Dosť!“
Vytiahol som Katku na nohy a vysadil na stôl. Zobral som víno, z ktorého som sa napil a následne z úst do úst som jej ho predal. Kvapky, ktoré stiekli na krk som zlízal jazykom a rukami hladkal ramená, chrbát, ruky a stehná. Jemne zaťahal za podväzky.
K: „Lukáš!“ výzva a prosba zároveň. Túžba v očiach v jej očiach hovorila za všetko. Vytiahol som jej šaty nad úroveň pása a jemne sa trel o Katku. Rukami som išiel hore k jej lonu, kde bola vlhká, rozpálená.
Nohami ma objala okolo pása a jemne ma hrýzla do uška, postupne rozopínala košeľu. Začal som Katku jemne masírovať cez látku v jej lone a následne stiahol jej nohavičky dole. Moja košeľa spolu s jej prádlom skončila na zemi. Katka ma znova objala nohami okolo pása a ja som ju začal pomaly vzrušovať najskôr prstom, neskôr dvomi a následne sa hral s jej klitorisom. Rukami som jej postupne prechádzal po krku a ramenách, sťahoval šaty pod prsia, ktoré som láskal jazykom. Priložil som penis tesne k vchodu a do uška jej pošepkal
L: „Teraz si určite predstavuješ, aké by to bolo, keby je namiesto teba na tomto stole iná žena. Ako sa jej dotýkam, ako ju budem pomaly šukať.“ Hlas naplnený túžbou rozvibroval jej telo, ešte silnejšie ma objala, pery sa jej triasli túžbou a v očiach sa jej odrážal sen spôsobený mojou vetou.
K: „Prosím, už to nevydržím. Je to pravda! Len ma už pomiluj.“
Pomaly som do nej začal zasúvať penis a vychutnávali sme si obaja každý jeho centimeter. Vzdychy rozkoše sa začali niesť kuchyňou a chodbou. Nežné milovanie naberalo na intenzite spolu s našou fantáziou a vzrušením.
L: „Si tak krásna, chcem ťa mať na sebe!“
Celý penis od jej sekrétu trčal do priestoru, Zosadla zo stola, šaty spadli po jej krivkách na zem a ladným pohybom ich odhodila na kôpku oblečenia, zároveň s ňou som si vyvliekol nohy z nohavíc a pridal tam aj posledné kusy oblečenia. Nahí sme sa premiestnili do spálne držiac sa za ruky, kde ma Katka strčila na posteľ a nasadla na mňa. Jazdila divoko, s túžbou si preznačkovať mňa tak, ako to robia samice a pritom dosiahla mohutný orgazmus. Niekoľko minút ležala na mojom tele, dýchala z hlboka a pozerala sa mi do očí.
K: „Nikdy ma neopustíš však?“
L: „Neopustím. Sex je s tebou krásny a zároveň chceš byť ponižovaná. Vstúpili sme do novej etapy života.“
K: „Ďakujem. Dnes si oddýchneme a zajtra mám pre teba prekvapenie.“
L: „Aké prekvapenie?“
K: „Uvidíš.“