Cuckquean III

27 oct. 2022 · 1 559 vues Stevko95

Ležal si v posteli. Nahý, uvoľnený, pokojný a môj. Vyzliekla som sa zo župana, ľahla si k tebe do postele a prikryla. Využila som príležitosť, keď si sa pretočil a uložila si tvoje telo na moje. Hlavou si ležal na mojom hrudníku, pokojne oddychoval. Začala som ťa hladkať vo vlasoch, na krku, ramenách až po koniec lopatiek. Tvoj dych ma šteklil na prsníku a telo si žiadalo novú dávku potešenia. Som asi závislá! Vychutnávala som si tento pôžitok kým si sa nezačal prebúdzať. Viečka sa ti začali otvárať a tvoj dych sa prehĺbil.
L: „Dobré ráno zlatko.“
K: „Dobré ráno. Vyspal si sa dobre?“
L: „Spal som...pokojne, uvoľnene.“ Rozospatý vypadáš ešte krajšie. Pokračovala som v hladkaní, prehlbovaní pohľadu. Usmial si sa na mňa tak, ako to vieš len ty a mojím telom prešla vlna lásky spolu s vlnou vzrušenia. Každá jedna potreba vychádzajúca z teba je krásna. Tá nežná, keď mi daruješ kvety.
Tá milujúca, keď ma objímaš pri filme.
Tá vášnivá, keď zo mňa strhávaš oblečenie.
Tá ponižujúca, keď zo mňa robíš svoju cuckquean.
Milujem ich všetky celým srdom, celým telom lebo milujem teba rovnako a ešte viac každý deň.
K: „Dnes mám pre teba prichystaný krásny denný program. Najskôr sa však musíme postarať o to, aby si nebol hladný. Ja sa napapám z teba potom.“ Dala som mu bozk na temeno hlavy do vlasov.
L: „Aký program? Zo mňa predsa nemôžeš papať zlatko.“
K: „Umyjem si ťa vieš? Malý génius.“
L: „Tak poďme raňajkovať teda.“
K: „Ešte nie tak skoro. Je pol 7, všade tma a mne sa táto poloha páči. Cítim ako ti tvrdne penis na mojej nohe.“
L: „Ak neprestaneš s tými pohybmi nohy, tak ti ju pretiahnem namiesto teba!“
K: „To nesmieš!“
Prevalila som nás rýchlo a všetko zhodila. Paplón, vankúše leteli na koberec vedľa postele. Sadla som si na jeho krásne vyšportované telo a začala sa o neho trieť. Ruky som mu chytila a položila na prsia. Prstoklad jeho prstov na mojich prsiach vyvolával nové vlny vzrušenia. Túžila som ho mať čoraz viac a viac.
Nasadla som. Vyplnil ma dokonale. Ruky som mu presunula na krk a druhú na bok. Jeho zovretie okolo krku ma ubezpečilo a čím silnejšie ma zvieral, tým rýchlejšie som na ňom jazdila hore a dole, dopredu a dozadu. Patrila som mu telom a celým mojim bytím. Dal mi ľahkú ranu na zadok a mne sa to páčilo. Otočila som sa a znova dosadla. Celý penis mal od mojich štiav. Na zadok mi začali dopadať rany až sčervenel. Sám si určoval tempo a hĺbku šukania. Nečakane zatiahol za vlasy, silno stlačil prsník a v tom som explodovala priamo na ňom.
Pretočil nás.
Zaľahol na mňa celou váhou, rany na zadku začali nielen štípať, ale aj bolieť. Vzrušenie z bolesti ma vynieslo znova na vrchol. Jeho tvrdý prienik do mňa ma priklincoval do postele. Šukal ma ako svoju subinu. Tvrdo, na doraz, nekompromisne.
Rukou mi stlačil krk a blížil sa k svojmu vrcholu. Jeho pohyby začali byť kŕčovité, trhané a jeho dych vynechával. V tom do mňa posledný krát prenikol a začal ma vypĺňať. Pri týchto pocitoch som sa znova urobila a svoj orgazmus som vykričala do postele.
L: „Aký máme dnešný program?“ pobozkal ma medzi lopatky a ja som sa schúlila do jeho náručia.
K: „Pôjdeme sa naraňajkovať, potom ideme do wellness v meste.“
Cesta do wellness sa niesla v očakávaní pokojného doobedia a oddychu. Ako veľmi som sa mýlil. Pri vstupe do šatní a spŕch sme sa rozdelili. Dohodli sme sa, že sa stretneme pri lehátkach a následne pôjdeme do bazéna. Katka prišla v dvojdielnych bikinách červenej farby a tak výrazne pútala pohľady mužského osadenstva.
Naobedovali sme sa v reštaurácií a vrátili sme sa zaplávať si v bazéne a následne sa vyhriať vo vírivke. Katka sa premiestnila k môjmu uchu a pošepkala mi
K: „Toto je moje prvé prekvapenie pre teba. O druhej sem príde jedna mladá slečna. V mojom veku.“
L: „Čo tým myslíš, že príde jedna mladá slečna?“ Ostal som úplne prekvapený a zaskočený.
K: „Na internetovej zoznamke som ti vytvorila profil s tvojimi fotkami a na dnes som ti dohodla jedno stretnutie so ženou. Má väčšie prsia ako ja, stará sa o svoje telo, vzdelaná, sčítaná.“
L: „Naozaj to takto chceš? Nebudeš žiarliť, bojovať o mňa?“
K: „Budem žiarliť, bojovať o teba a nedarujem jej ani centimeter priestoru! Nakoniec aj tak zvíťazí moja submisívna povaha a všetko bude na tebe. Viem, že kvôli tvojmu otcovi, ktorý podvádzal mamu to berieš inak. Ide o nezáväzné stretnutie. Daniela, meno tej ženy, je chápavá a vie, že jedine ty mi môžeš dať nejaký príkaz alebo úlohu.“ Katkine oči žiarili ako hviezdy na oblohe. Objímala ma a naše tváre boli tak blízko. Videl som ako sa jej pri tých slovách zrýchlil dych.
Všetko vo mne vrelo. Moje ja sa búrilo a pritom som vedel, že sa budem zoznamovať s inými ženami. Môj otec bol a stále je záletník a ani neviem či nemám nevlastného súrodenca. Pri Katke som slobodný, šťastný a jej radosť je mojou radosťou. Nechcem ublížiť Katke tak ako to robil otec a preto som opatrný.
L: „Stretneme sa s ňou a uvidíme ako to pôjde. Viac nesľubujem, ak sa mi nebude páčiť odchádzame.“
K: „Dobre zlato. Milujem ťa.“
L: „Ja teba tiež zlato. Milujem ťa.“
K: „Už ide tam naľavo.“
Smerovala k nám mladá sympatická hnedovlasá žena. Dlhé štíhle nohy, prsia niečo medzi veľkosťou 3 a 4. Širšie boky, štíhly pás. Sebavedomo vstúpila do vírivky a predstavila sa. Dvojdielne plavky zvýrazňovali jej krivky a vlasy mala zopnuté na hlave. Jej modré oči boli žiarivé a celý čas sa zameriavala len na mňa. Katku ignorovala a pritom som tu kvôli nej! Máš mínus jeden bod hneď zo začiatku stretnutia.
D: „Daniela, teší ma. Ty si Lukáš však?“ Dokonca sa ani neunúvala pozdraviť moju priateľku.
L: „Čau.“ Strohé privítanie mladú ženu zjavne prekvapilo. Do môjho hlasu som vložil svoju dominanciu, aktuálnu zmenu nálady a nespokojnosť s jej predstavením.
D: „Prepáč, nechala som sa uniesť tvojím...priateľom. Teší ma Katka. Je naozaj fešák čo povieš?“ Daniela sa snažila zahrať na strunu mojej pýche, egu. Jej zjavný nezáujem a ignorancia mojej priateľky vo mne tvorili negatívne emócie voči Daniele. Oproti Dominike je toto rozhodne posun k horšiemu. S Katkou sa porozprávam doma.
K: „Aj mňa teší. Som rada, že si nás našla.“ Áno Katka sa snažila zachrániť situáciu a veľa sa rozprávali, ale na môj vkus bola Daniela príliš sebavedomá. Išla len po dvoch veciach. Peniaze a môj penis.
Zvyšok stretnutia som počúval na pol ucha. Daniela pochopila, že ma nezaujala a odišla tesne pred naším odchodom domov niekde preč. Katke som po ceste do bytu/ domov vysvetlil, že ženu, ktorú hľadáme nebude ľahké nájsť. Počas rozhovoru sme dospeli k spoločnému názoru, že hľadaná osoba má byť hlavne ochotná rozvíjať vzťah medzi nami a ňou, príjemná, chápavá, tolerantná, inteligentná a submisívna voči mne a dominantná voči Katke.
L: „Spomínala si nejakú zoznamku. Rád by som videl vytvorený profil.“
K: „Áno, dnes som ti ho chcela ukázať. Hneváš sa na mňa za tú ženu? Naozaj som chcela, aby to vyšlo.“ Hlas sa jej na konci vety triasol. Tak veľmi si priala úspech až sa bojí tohto malého neúspechu. Mnoho krokov nás povedie k našej spoločnej budúcnosti. K budúcnosti, akú si prajeme obaja s inou osobou či osobami? Nevedel som odpovedať na túto otázku.
L: „Nemusíš sa báť. Všetko je v poriadku a nie je to tvoja chyba. Daniela jednoducho nebola správny typ osoby. Arogantná, málo chápavá a zameraná len na to, čo chcela ona.“ Pobozkal som ju na temeno hlavy, silno objal v mojom náručí a išiel si zacvičiť do posilňovne.
Katka ostala doma, chcela si ísť zabehať s Mirkou. Jej kamoška zo strednej školy. Rozlúčili sme sa pred vchodom a dohodli sa, že sa stretneme pred posilňovňou. Práve som vychádzal z budovy. Katku som uvidel stáť oproti cez ulicu, prešiel som cez prechod a objal Katku.
M: „Ahoj. Som Mirka, ale všetci ma volajú líška.“ Zaregistroval som mladú ženu v Katkinom veku vedľa Katky. Jej prsia aj v športovej podprsenke išli vyskočiť von. Mala ich nádherne okrúhle a pevné. Štíhly pás, ladné boky, krásne oválne stehná a k tomu úsmev, charizmu.
L: „Asi viem prečo. Je to kvôli tvojim ryšavým vlasom?“ Zelené oči Mirky a hnedo – zelené oči Katky na mňa upriamili pohľad. Mirka bola rovnakej výšky ako Katka.
M: „Áno kvôli nim. Dokonca sú nenafarbené. Katka mi vravela, že si pekný. Na môj prvý odhad tipujem, že pekný nevystihuje tvoj vzhľad. Si skôr o dve až tri triedy nad priemerom krásy. Nevedela som, že je to taký kus chlapa Katka. Schovávaš ho predo mnou?“
K: „Neschovávam, len si ho nechávam pre seba. Videli ste sa už na nejakej spoločnej akcií, ale vtedy si mala priateľa.“
M: „Áno, to je pravda. Vtedy som ho nevidela. Skôr som sa o neho nezaujímala. Tak ja bežím domov a v budúci víkend sa vidíme?“
K: „Áno budúci víkend platí.“
L: „Čo máme na pláne budúci víkend Katka?“ opýtal som sa mojej priateľky po ceste domov.
K: „Naplánovali sme malú akciu u Mirky na byte. Niečo ako haloweenska párty, ale tak trošku po Slovensky. Sviečky namiesto osvetlenia, chlebíčky, hudba a nejaký alkohol. Budeme tam my, ak pôjdeš. Ďalej Mirka, Dominika s priateľom a ďalšie moje kamarátky s priateľmi. Čo si o tom myslíš?“
L: „Málo oddychujeme a ešte menej sa zabávame. Som za tvoj nápad. Aký kostým si zvolíme?“
K: „Čo tak upír a upírka?“
L: „To znie dobre alebo Gomez a Morticia Addams?“
Premýšľali sme nad spoločným kostýmom na budúci víkend.
L: „Osprchuj sa, obleč si čierne erotické prádlo a príď za mnou do spálne.“
K: „Áno, Lukáš.“
Počas jedného dlhého rozhovoru sme sa dohodli na niekoľkých pravidlách a signáloch v našom sexuálnom vzťahu. Jednou z tém boli aj úlohy, príkazy, zákazy a farby erotického prádla. Formulácia vety však musí byť presná a jasná.
Podľa farby a typu oblečenia Katka vedela, čo príde. Čierne erotické prádlo znamenalo trest. Nehneval som sa však na Katku, ale povedala mi, že z času na čas to potrebuje jej submisívna stránka a dnes bola vhodná chvíľa. Navyše som chcel otestovať aj to, ako sa budem cítiť ja sám a či na to mám.
Katka prišla v polopriesvitnom erotickom prádle a blond vlasy mala v dvoch copoch.
L: „Prišla si do stanoveného času. Ľahni si na posteľ bruchom dole.“
K: „Áno.“ Hlas sa jej triasol vzrušením, oddanosťou a obavami.
Zobral som putá, spútal som ju nad hlavou. Nohy si dala širšie od seba. Podväzky zvýrazňovali jej starostlivo udržované nohy, nohavičky krivky tela. Do rúk som zobral bičík s širokým plochým koncom z kože.
L: „Ruky budeš mať celý čas nad hlavou. Toto nie je trest za dnešné stretnutie vo wellness. Dlhšie sme chceli skúsiť nejaké ľahké hrátky a dnes začíname. Pamätáš si bezpečné slová? Odpovedz celou vetou.“
K: „Áno pamätám si bezpečné slová Pane. Zelená znamená pokračovať, červená znamená ukončiť celý večer. Nesklamem ťa, La...Lukáš.“
L: „Viem, že nie. Zavri oči a počítaj.“
Pomaly som začal Katke vyplácať rany bičíkom po lopatkách, na každú 2 ľahké rany, po zadku, vnútorných stranách stehien a naspäť po zadku. Pri čísle 50 Katka dýchala trhane, plytko a vzrušene. Mokré nohavičky ju prezrádzali dostatočne.
L: „Otoč sa.“
Ďalších 50 rán dopadlo na jej tvrdé bradavky, stehná, 5 nežných na vagínu a klitoris.
L: „Máš za sebou 100 rán ako určite vieš. Je tu dnes možnosť dostať ďalších 5 rán tenkou lieskovou palicou“ Palica bola asi meter dlhá, olúpaná a pomerne ohybná. Niekoľko krát som to vyskúšal sám akú silu treba zvoliť, aby som vystupňoval vzrušenie a zároveň aby neostali modriny.
K: „Zelená Lukáš. Prosím.“ Dýchala vzrušene, bradavky jej stáli a nohy tlačila k sebe.
Prikázal som Katke znova ľahnúť na brucho a 5 rán som jej postupne pridal na jej krásne polky zadku. Nebolo nutné počítať, lebo boli rýchle a za sebou zanechali o niečo červenšie pásiky. Zadok zafarbený na červeno a na ňom cez obidve polky 5 horizontálnych pásikov. Pohladkal som Katku po celom tele.
L: „Sadni si. Uvoľním ti ruky. Vyzlečieš si podprsenku a nohavičky.“ Odišiel som do kuchyne pre pohár vody a dal som jej napiť. Nežne som ju pobozkal na ústa a vymenili sme si telesné tekutiny.
L: „Ruky za chrbát, zviažem ti ich.“
Po zviazaní rúk som jej dal škrabošku na oči aby nič nevidela a začal som olejom masírovať jej krk, prsia, tvrdé bradavky, ktoré som stláčal medzi prstami a stehná. Zámerne som vynechal jej najcitlivejšie miesta. Katka vzdychala vzrušením. Vyzliekol som sa do naha a priložil penis k ústam.
Začal som ju fackať raz z prava a raz z ľava. Postupne som ho nasmeroval do jej úst a začalo ho podľa mojich pokynov olizovať, bozkávať, brať hlboko do jej úst. Bol som opatrný a nežný kvôli jeho dĺžke a hrúbke. Postupne som pridával na stimulácií. Rukami som ju masíroval, ťahal za prsia, ťahal za jeden z copov alebo obidva a hladkal po tvári. Ruky za chrbtom jej bránili v obrane a to nás oboch vzrušovalo. Jej oddanosť vo mňa a moje uvedomenie si, že môžem všetko a ona to poslušne vykoná.
L: „Teraz ti ho zatlačím čo najhlbšie. Zhlboka sa pár krát nadýchni, keď budeš pripravená doširoka otvor ústa a daj von jazyk.“ Pár nádychov a dokorán otvorila ústa.
Pomaly som jej tam zasunul najskôr 1/3 z dĺžky penisu a počkal pár sekúnd. Tento proces som opakoval kým som nedal polku penisu do úst a neostal tam približne 15 sekúnd, až sa dusila.
L: „Výborne zlato. Teraz príde odmena.“
Odviazal som jej ruky a pretočil na posteli. Odzadu som ju pre lizol niekoľko krát kým som si nebol istý, že je pripravená. Bola mokrá dostatočne a chutila výborne. Pomaly som do nej začal prenikať. Tempo sa zrýchľovalo, tela o seba plieskali pri narážaní dvoch mladých, spotených tiel. Obaja sme sa snažili uvoľniť nahromadené sexuálne napätie čo najrýchlejšie. Katku som si rukami za boky narážal tvrdšie a tvrdšie. Spálňu naplnili zvuky a vzdychy rozkoše dvoch milencov.
Orgazmus nenechal na seba dlho čakať. Takmer som z nej vyšiel a prudkým pohybom do nej čo najhlbšie prenikol a svoj orgazmus som vykričal na plné hrdlo. Celý obsah mojich semenníkov skončil hlboko v útrobách mojej Katky. Katkine vzdychy a výkriky tlmené matracom sa šírili vzápätí za tými mojimi. Spotení, unavení a šťastní sme sa k sebe nežne túlili, prikryli a zaspali v spoločnom objatí.