č.1 představení. Místo povídek zážitky

13 déc. 2022 · 5 722 vues SubRust90

Od dospívání mám jednoho přítele, později manžela. Vždy na mě působil dominantním dojmem, občas mi říkal co mám dělat, jak se obléci a podobně. Brala jsem to, jako jeho přirozenou mužskou roli a líbilo se mi ho poslouchat. Odpor nebyl žádným problémem. Někdy z argumentace vyšel vítězně on, občas i já. Postupně jsem ho směrovala k větší dominanci a více si užívala svoji submisivitu. O pojmech jako otrok, subinka, dominant, BDSM a podobně jsme neměli ponětí, ale občas, v intimních chvílích jsme ty role hráli. Oba jsme si nejvíce užívali, když mi poručil, co si mám vzít na sebe. Někdy mne nešetřil a opravdu pustil svoji fantazii uzdu. Pak jsem třeba šla na zkoušky oblečená jako levná šlapka, nebo k doktorovi jako lycrový fetišista. Dnes víme, že se tomu říká dress code a pro nás to vyvrcholilo, když mi na samém začátku kariéry učitelky nařídil, vzít si na sebe samodržící punčochy a těsné šaty. Nic víc. V prosinci! Pod kabátem cestou do práce jsem to ještě zvládala, i když chlad na kačence mi byl velice intenzivní připomínkou, že dělám velice bláznivou věc. Ve škole jsem už neměla myšlenky na nic jiného, než jak budu svému manželovi, od toho dne Pánovi, vyprávět své pocity. Málem jsem se propálila na WC, kde si kolegyně všimla, že jsem usedla bez pracného stahování kalhotek. Nějak jsem se vymluvila, a od té doby sítím vzrušení z ponížení. Doma jsme to probrali a rozhodli se posunout náš vztah něco dále. Od té doby jsem subinka kačenka (ano, s malým) a on můj Pan manžel. Na internetu se už tehdy dalo najít dost inspirace o můj Pan manžel hledal velice intenzivně. Tak mi ještě k mým pětadvacátým narozeninám poskytl zážitek na swingers akci, kde mne přinutil nechat se osouložit šesti cizími muži a pak spoustu dalších. Máme spolu děti a rodinný život a pohoda je pro nás nejdůležitější. Ovšem když se třeba jednou za měsíc podaří ukořistit volný den, Pan manžel už pro mne mívá něco připraveno. Většinou je to pro mne šok, ponížení, často i utrpení, ale vždy velice intenzivní zážitek!
Jedním z posledních úkolů, které mi Pan manžel nařídil a já jsem povinna je splnit je, zařídit si profil na amatérech, psát sem svoje zážitky a podrobně popisovat své pocity z nich a pokud se povedlo, dokládat vše i fotodokumentací, kde bude podrobně vylíčeno so jsem musela podstoupit a jak při tom vypadaly různé části mého těla, nejčastěji ty intimní.
Vidíte že reálným zážitkům se nebráníme. Jen nelze kývnout na úplně všechny nabídky, máme jisté požadavky a také určitou úroveň. I obavy z případných problémů. Proto klidně pište, komentujte, posílejte klidně i různé nabídky, čím podrobněji popsané, tím lépe, ale s jistotou setkání nepočítejte. Můj Pan manžel zde má svůj profil a patrně i někde jinde, kde pro mne hledá vhodné využití. On rozhoduje, co, kde a s kým podstoupím. Já o svém těle už dávno nerozhoduji, protože je celé jeho, nebo toho, komu mne poskytne.
Děkuji za přečtení, mějte a užívejte si, co život dovolí :-)
subinka kačenka