Muž za oponou #2

15 déc. 2022 · 1 879 vue Redlightsman

Itálie země, která mě hodně dala, ale taky vzala. Naučila mě cítit, prožívat a dekameronsky chápat lásku a sexualitu, ale o tom později.
Je pátek, den kdy k nám na dílnu chodí uklízet ona černošská dívka. Kde je? Půjdu napřed, zítra odjíždím na víkend domů a nechci jet s plnou nádrží. Pomalu začínám honit a myslím na to jak zase přijde a uvidí mě, ten pocit mě opravdu vzrušoval. Cvaknutí dveří napoví, že představa se stává realitou. Otevřu dveře od kabinky a stojí přede mnou dvě krásný holky, vzala totiž kámošku. Nemluvíme, jen se na sebe díváme, já si ho bez rozpaků honím. Ony si hladí přes legíny svoje kundičky. Přistupuji k nim a dávám každou ruku do jedné, pěkně za kalhotky. Dva prsty dovnitř a pak ven. Jedna mě drží za ocas druhá za koule. Místností se rozlíhá jen slastné sténání. Tempo se zrychluje . Holky se už udělali, mě moc nechybí. Kouknu dolů a v tom mohutný výstřik přímo na obličej. Díváme se na sebe a začneme se líbat. Dnes jsem měl dvojitou čokoládu se smetanou.

Zabalit zbytek věcí a hůra domů, po třech měsících se těším na svoji ženu a v hlavě plánuji co všechno spolu budeme dělat………