Šťastné a veselé - soutěžní povídka

24 déc. 2022 · 3 090 vues RomanPycka

Vánoce úplně neřeším, tak jsem si zašel ten večer s pár kamarády do místního nonstopu. Padlo pár piv a panáků a najednou se dívám, že u vedlejšího stolu sedí poklady a koukají po nás. Brunetka, blondýnka i zrzka, jedna drobounká s malýma prsama, další tak akorát, a další lehce oplácaná, ale nikde nic nechybí, ani nepřebývá a má velký kozy. Prostě všechny krásný, ale každá jinak.

Říkám kamarádům, že bychom je měli pozvat k nám ke stolu na drink, ale odpověděli jen "blhrblabla", takže jsem se vydal směrem k nim. Naštěstí tam byl pořád i jeden kámoš, co zvládl artikulovat a šel se mnou.

Sedl jsem si mezi brunetku a zrzku, užíval si letmých doteků a hihnání z obou stran a kámoš s blondýnkou taky nezahálel. Netrvalo to dlouho a okusovali si hlavy jak kdyby to mělo být naposledy.

To samozřejmě navnadilo ty dvě krásky vedle mě a začaly se líbat taky, těsně před mýma očima a každá mě hladila po stehně až k rozkroku.
A já jim to samozřejmě oplácel, chvíli se líbal s jednou, pak s druhou, pak jsme spojili jazyky všichni tři a já měl obě ruce na jejich stehnech pod kalhotama a sukní.

"Takhle má končit celibát, Ježíšek opravdu existuje", říkám si v duchu a nahlas říkám, jestli se nepřesuneme ke mě domů, páč asi trochu pohoršujeme okolí.

Všichni souhlasili, tak jsme vzali nějaký pivka a flašku rumu a šli ke mně. Nějak si tam sedíme a popíjíme, děláme jakoby se nic nestalo, ale všichni víme, co se bude dít a cejtíme to pnutí. Takže každý dal postupně sprchu a když přišla zrzka z koupelny jen v ručníku, další dvě holky se na ní vrhly a se smíchem jí ho strhly.

Krásný pohled, kór, když jí položily nahou na postel a jedna jí líbala na pusu a hladila prsa a druhá si užívala její kundičku.
Do toho byly jen v kalhotkách a měly vystrčený zadečky. To byl signál pro nás, tedy první pro mě, ale kolega pak taky neodolal. Obě jsem je nejdřív letmo pohladil, abych věděl, že to opravdu chtějí a jejich vrnění mi dávalo jasný ANO. Tak jsem každou pomalu začal dráždit na klitorisu prstem, ale byly tak mokrý, že to nezůstalo jen u něj a obě jsem prstil a střídavě jim líbal prdelky.

Naštěstí se kamarád probral a šel mi na pomoc. Prostě vytáhl svýho tvrdýho ptáka a do jedný ho pomalu zasunul. To mi dalo prostor šukat ze zadu tu, co lízala a nemohla se nabažit mohkrý kundy kámošky. Prostě pohled pro Bohy a ráj na Zemi.

Nakonec jsme všichni mezi sebou prostřídali, užívali si orgií i pití a když už bylo venku světlo, už jsme vyšťavení usoudili, že je čas to zabalit.

Noc provoněná sexem, squirtem a vášní, na tu se nezapomíná. Na pár hodin jsme vytuhli a odpoledne byla i nějaká hromadná "ranní" rychlovka na rozloučenou.

Od téhle chvíle vánoce miluji ;))

Nick
Région
sexy.tygrice1 sexy.tygrice1
Czech Republic Středočeský kraj
Karroli Karroli
Czech Republic
Fedrunk Fedrunk
Czech Republic Hlavní město Praha
Arnulf82 Arnulf82
Czech Republic Hlavní město Praha
tesnepred50 tesnepred50
Czech Republic Vysočina
barb_20 barb_20
Czech Republic Hlavní město Praha
JaToms JaToms
Czech Republic Královéhradecký kraj
Tiferet Tiferet
Czech Republic Jihomoravský kraj
matysekasimonka matysekasimonka
Czech Republic Ústecký kraj
bb200cm bb200cm
Slovakia Košický kraj
BonnoVox BonnoVox
Czech Republic Hlavní město Praha
lnvictus lnvictus
Slovakia
uzzkuseny uzzkuseny
Czech Republic Pardubický kraj
pietrorosso pietrorosso
Czech Republic Hlavní město Praha
Tutotuten Tutotuten
Czech Republic
Stydlin76 Stydlin76
Czech Republic Jihočeský kraj
Bertyn Bertyn
Czech Republic Pardubický kraj
mira05 mira05
Czech Republic Karlovarský kraj
Tomas-31 Tomas-31
Czech Republic Liberecký kraj
janko321 janko321
Slovakia Prešovský kraj
jon123 jon123
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Danny99 Danny99
Czech Republic
Tamap Tamap
Germany
Veverka27 Veverka27
Czech Republic Jihočeský kraj
LedBull LedBull
Czech Republic Hlavní město Praha
Belousekk Belousekk
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Eifell75 Eifell75
Czech Republic Královéhradecký kraj
Goya402 Goya402
Slovakia Žilinský kraj
rokule rokule
Czech Republic
Pav-ko22 Pav-ko22
Czech Republic Plzeňský kraj
Emese70 Emese70
Czech Republic Hlavní město Praha
WednesdayAddams WednesdayAddams
Czech Republic
fetishfotocz fetishfotocz
Czech Republic Moravskoslezský kraj