"Nudná a otravná rutina" 1./2

10 janv. 2023 · 2 142 vues Chomutovpet

Neee, ..říkal jsem si v úterý ráno při vstávání do práce. Nudná a otravná rutina, už aby byl zase večer.
V práci normálka, nic zajímavého,.. rozhodně bych nečekal, že se den vyvine docela nečekaným směrem.
..Pozdě odpoledne přišli dvě zákaznice zhruba mého věku, lehce laškovné povahy. Trochu se rozpovídali a tak jsem zjistil, že za tou místní přijela kamarádka ze Slovenska. Přišlo mi, že se k sobě celkem mají. Nešlo si nevšimnout, že začínají mluvit dvojsmyslně a vysílají signály, až se mi z toho dělala boule v kalhotech. Prý, že technice vůbec nerozumí a jestli bych neměl po práci čas jim ten kabel co si koupili zastrčit a vše zprovoznit. Malou chvíli jsem zůstal stát celý zkoprnělý. V tu chvíli jsem se nezmohl na nic jiného, než že jsem odpověděl ..."to určitě zvládnete", ale kdyby přesto ne, tak tady máte na mne kontakt. Měl jsem do devíti večer a tak se mi už moc nechtělo. Chvilku před koncem služby mně přišla na mobil adresa se vzkazem "pijeme víno a jsme už hezky načaté ". V tu chvíli mně bylo jasné, že půjde nejspíš o jiný kabel, než ten, co si koupili. Zacukalo mne v poklopci a únava byla tatam. Sedl jsem do auta a za chvilku jsem zvonil na zvonek. Dveře zabzučely a já výběhl pár schodů. Už bylo otevřeno a obě ženy v županech mne přivítali v útulném bytečku s plnou sklenkou červeného vína.
Vypadaly obě dost rajcovně, zvlášť ta s velkýma kozama. Svěřili se, že jim určitě nešlo o techniku, ale všimli si mých šukavých očí, co často směřovaly do jejich výstřihu. Bylo léto, tak jsem ty oči prostě neudržel.
Chvilku jsme jen tak kecali, představili se,... o práci, životě a tak. Žena z Chomutova měla fakt krásný velký kozy a její kamarádka ze Slovenska byla zase taková tmavší. Husté, vlnité vlasy a krásné plné rty. O hlubokých tmavých, rajcovních očích ani nemluvím. Říkal jsem si, že se mi to snad jen zdá. Asi tak po půl hodince, když byla jedna láhev prázdná, požádala mne Klára, "jméno té z Chomutova", ať s ní jdu do kuchyně vybrat nějakou tu lahvinku. Otevřela ledničku a tak jsem vytáhl jednu láhev vína a vůbec nevnímal jakou. Když jsme tak stáli proti sobě, držel jsem láhev a ona už držela mýho ptáka v kraťasech, dlouze mi olízla rty a zašeptala do ucha.."zmrdáme tě, chceš?"
Odpověděl jsem.." Vážně?... "...a to už nás volala Bára. Tak se jmenovala ta ze Slovenska. "Kde jste vy dva? " Vrátili jsme se na sedačku, nalili si víno a zase jen tak chvilku plkali. Holky už byly slušně rozjetý, něco si šeptali a potom vzala Klára do ruky ovladač. Začala ho hladit v dlani, dost to připomínalo pohyb nahoru a dolů, jako když pomalu honí péro. Jakoby nic si s ním chvílemi hrála mezi kozama a zase jen tak žmoulala v ruce. Kozy už měla na půl odhalené a já myslel, že mi praskne čůrák. Bára sedící v pravo mi začala jen tak letmo hladit vnitřní stehno a jakoby nic se občas dotkla mé boule na kraťasech.
Potom mi řekla "stoupni si ". Já rád poslechl a v mžiku jsem měl dole úplně všechno a můj čůrák vystřelil jak pružina. Strčila mě zpátky na sedačku a obě si s ním začali hrát. Svými jazýčky se se navzájem nepatrně olizovali a sdělili mně, že jim chutnají kundy i ptáci a jestli to nevadí. Řekl jsem "naopak, vzrušuje mě pohled na dvě ženský jak si spolu hrajou". V tu chvíli si přestali olizovat jazyky a Klára chytla Báru za její husté, černé vlasy a mého tvrdého čuráka ji strčila do výrazně červeně zmalované pusy. Prsty zaryté ve vlasech dirigovali tempo kuřby. Chvílemi jí přimáčkla hlavu až po koule tak, že Bára nemohla dýchat. Všiml jsem si, jak jsi Klára začala hrát s kundou a naklonila se ke mně, vstříc mému jazyku. Nic tak vzrušujícího jsem nikdy nezažil a měl co dělat, abych předčasně nenaplnil pusu Báry. Držel jsem Kláru lehce pod krkem a naše špičky jazyku se jemně dotýkaly,... chvílemi jsme si je celé nasávali tak hluboko jak to jen šlo. Klára uvolnila přidušené Báře hlavu a řekla jí.. "zmrdej ho ". V tu chvíli mi bylo jasný, která je z holek domina a dělá jí to dobře. Bára shodila už tak uvolněný župan a jak jsem tak napůl seděl, napůl ležel na sedačce, dopila sklenici vína v předklonu si lehce sedla na mého tvrdého kokota a nadnášejíc se, třela si o něho svou už tak mokrou kundu. Chvilku mi po něm takhle jezdila zadkem až mi ho Klára vzala do ruky a strčila ho do Báry kundy. Její krásný velký cecky už byli ze županu celý venku. Sedla si na mne tak, že byly ony k sobě vlastně zády a já měl ty nabobtnalý melouny přímo na mé mlsné tlamě. Bára se mi na péru krásně krouživými pohyby vrtěla a polohlasně říkala.. "dělej, mrdej mně ty čůráku." Vulgární mluva mě vždycky vzrušovala, tak jsem jsi řekl že jsme se hledali.. :) Klára silně mačkala kozy do mé huby a já musel chvílemi ucuknout abych se vůbec nadechl. Střídavě si stoupala a svojí píčou mi jezdila po hubě, vstříc mému jazyku. ...."chutná ti moje kunda? Tak lízej, lízej pořádně ...dělej..." Měl jsem pusu celou mokrou a zároveň cítil, že už dlouho nevydržím. ... "Potřebuju se už udělat a postříkat vám jazyky, vy čubky "...