"Nudná a otravná rutina" 2./2

11 janv. 2023 · 1 492 vues Chomutovpet

... Obě dvě si potom klekly k sedačce a Klára mne začala rychle honit vstříc Bářině jazyku. Chytil jsem si čůráka do ruky a směřoval výstřiky tak aby každá dostala mojí teplou mrdku na svou umatlanou pusu s rozmazanou rtěnkou. Pohled na jejich upatlané rty po kterých pomalu stékala moje šťáva mne fakt rajcoval, navíc si to semeno začaly nenápadně olizovat. ...Nejsem už žádný jura a tak jsem si říkal, že budu mít dost a odpadnu. Jejich perverzní jazykové hrátky s mojí mrdkou mne nenechaly vychladnout a můj chtíč ještě vzrůstal. Když s tím olizováním skončily tak řekly, že se přesuneme do ložnice. Vzaly láhev vína a tentokrát už řádně opilé a rozvášněné, chlastaly víno plnými doušky přímo z láhve tak, že nic nezbylo. Šel jsem tedy pro novou láhev do lednice, sice už jen červené, ale taky dobrý. Otevřel jsem ji a po jejich vzoru si jazykem pomalu podal hrdlo láhve a chlastal taky. "Ty se nezdáš řekla Bára, prase a ještě vochlasta. Co jste si pozvaly domů, to máte ...a hlavně od vás to sedí..."oponoval jsem. "Ne, že by nám to vadilo, ..naopak. Jsi stejný vulgární prase jako my dvě a to nás rajcuje." Vlezli jsme do rozestlané velké postele a tam chvilku nasávali a kecali. Najednou Bára otevřela šuplík a vyndala dvě pořádný péra. Obě vypadaly docela věrohodně. "Závidíš viď, o tom se ti může jen zdát. No jo no, ale v pohodě. Tvůj čůrák je taky fajn". Značně nalitá Klára si začala ptákem jezdit mezi svejma velkejma kozama a Bára ji druhym kokotem začala hladit kundu. "Teď tě zmrdám já", řekla Bára a Klára si toho svého začala strkat do umatlané pusy od rtěnky a semene, až jí lezly oči z důlku. Můj kokot už byl zase úplně tvrdej a Bára jak tak klečela a lízala Kláry píču, jsem si ji ještě trochu přizvedl a jezdil čůrákem mezi jejíma půlkama. "Teď zmrdám zase já tebe ty kurvo..."jooo, pořádně mě tu kundu vyjebej, dělej mrdej, mrdej ty sráči.... mrdej!" Bylo vidět a slyšet, jak holky vzrušuje vulgární a odvázanej sex stejně jako mne. Obě sténaly a kňouraly, Klára si pořád rvala tu umělou kládu do huby. Bára se mi vycukla a vlezla na Kláru tak, že byly na 69. Klára jí toho svýho umělýho ptáka začala cpát do prdele, lízala píču a naopak. Zvednul jsem Kláře nohy a pěkně k jazyku Báry začal rejdit čůrákem po její kundě, chytil ji za vlasy a střídavě ho cpal do její uslintané huby a píči... Zas a znovu...
"Chci chcát, jdi dolů" řekla Báře Klára a vypotácela se na záchod. Šel jsem za ní a jak tak seděla a chcala, strčila jsem ji kokota mezi její velké zpocené kozy, chytil ji oběma rukama za hlavou a nahnul její mokrou hubu tak, aby mi ho svíraly cecky a olizoval ten sprostej dlouhej jazyk.
"Kde jste vy kurvy..." ozvalo se z ložnice. Zrovna když už jsem měl pocit že jí pošlu mrdku na jazyk, tak se zvedla, zapotácela a namířila rovnou k flašce. Dali jsme zase kolečko. Bára mne potom začala líbat. Cpala mi jazyk hluboko do krku až jsem ji musel odstrčit, jinak bych se asi udusil. Klára si sedla mezi nás začala mě znova masírovat péro a Kláře píču. Holky se začaly olizovat.. jazyk na jazyk a potom pustila mýho čůráka a začala Kláře poplácávat díru a střídavě na ní plivat až se jí ze slin dělali ublemcaný provázky. Nadzvedl jsem Báře levou nohu a držíc ji pevně za lýtko, začal jsem tvrdě přirážet do její mokrý kundy.. "Tyyy voleeeee.. jooo mrdej ty kokote, rozjebej mi tu mojí píííču... Dělej, dělej... už budu, mrdej... Jooooooo kurva joooo, stříkám... Lízej to dobytku..." Vyndal jsem ptáka a nechal si postříkat držku už tak stejně celou mokrou. Celá sebou zmítala a choroptěla blahem.. slezl jsem z postele a stoupl si k jejímu kraji, přitáhl si Kláru a zasunul prsty do jejich vlasů. Hlavu měla nahnutou přes okraj postele směrem dolů, ..."vyndej jazyk ty děvko" ...a ona ten svůj dlouhý, sprostý jazyk vytáhla jak ta poslední kurva a nechala si po něm plácat mým žaludem, který celý nabobtnalý už byl těsně před výstřikem. Přitiskl jsem ji hlavu tak, že jsem jí ho narval do huby až po koule, že lapala po dechu, sténala a prskala. Tvrdě jsem do ní přirážel, dokud jsem ji nezaplavil celou držku mrdkou. Bára ji ještě lehce svírala hrdlo a občas ji dala facku. Evidentně jí hodně vzrušovalo, jak jsme se ji zmocnili. Rozmazávala jí moji mrdku po puse a spolu se slinami jí všechno teklo po tváři na zem. Z červených, šminkama rozmazaných a mokrých očí lehce tekly slzy.
...Naštěstí to ale nebyly slzy zármutku, byly to slzy štěstí, slzy nespoutané vášně, slzy naprostého uvolnění...