Test mojí asistentky

28 janv. 2012 · 12 070 vues releytos

Vstoupila do kanceláře ve stříbřitých minišatech na ramínka. Vystupující bradavky jejích vztyčených trojek svědčily o absenci podprsenky a když zavřela dveře, rozpustile udělala dvě otočky, při kterých se jí zvedla její ukrutně krátká sukně a já poznal, že nemá ani kalhotky. Sladký zadeček a vyholená kundička mé dvacetileté blonďaté asistentky mě rozžhavily. Věděla co dělá, přišla ke mě zezadu, položila mi ruce na ramena a kozy zapýchla do mých zad. Co budem dělat broučku? zeptala se a už si lascivně sedla na gauč vedle mého psacího stolu. Dneska nic neudělám - pomyslel jsem si a zaklekl před ní, vyhrnul sukni - nabídla mi roztažením nohou její krásnou kundičku. Během lízání si přetáhla šaty přes hlavu a odhodila dál, povytáhla se na gauč a nabídla celé tělo. Šukej mě co nejdýl - poručila si a pohlédla směrem k hodinám na zdi. Jsa starší o dvacet let, nechtěl jsem si udělat ostudu. Zabořil jsem do ní ptáka. oboustranné přírazy a za delší chvíli vyvrcholila. Zkušeně jsem zadržel výstřik, chvilku jsem počkal až se rozbouřené semeno utiší a mrdal jí dál. Mám štěstí na multiorgastické kočičky a tahle jela furt dál. Postupně jsem se nemusel tolik namáhat, jen jsem se držel ve sporu a ona sama přirážela, občas jsem malinko změnil úhel, aby si vydřela tu svojí pičku ze všech směrů. Po nějaké době a pár orgasmech se její tělo změnilo v příval energie , zaťala zuby a přirážela jak zběsilá, začala vzdychat,až celá firma poznala, že šéf řeší poněkud jiné, než pracovní problémy. Její těsná kunda a nadbíhání mému ztopořilému pyjy způsobily, že jsem už dál nezadržel semeno a naládoval jsem jí plnou dávku. Ulehčeně jsem spadl ze sporu ležmo na ní a oddychoval. Čtyřicetosm minut čistého píchání - pravila.

Hm, pomyslel jsem si unavený , ty máš teda starosti. Jo a odpoledne mě odvezeš do Lhoty do hospody, čeká mě tam manžel, chlastá s kámošema a já je pak povezu jeho autem domu. V poho odvětil jsem.

Odpoledne přišla k autu ve stejném úboru jako ke mě do kanclu. Trochu mě to zarazilo - v tomhle sexy dresu do zaplivané čtyřky plné nadržených vesnických kobzolí, to se mi nezdálo. Její věc pomyslel jsem si. Ale všim jsem si, když vystupovala po hospodských schodech, že ta čubka zase nemá kalhotky. To bude asi dílo- pomyslel jsem a odjel domů k mé spořádané manželce.

Druhý den po ránu vstoupila do mé kanceláře, v džínách a triku a nesedla si. Vyhrál si! vykřikla radostně a líčila průběh včerejšího podvečera: manžel tam měl jako obvykle šest kámošů z práce a z posilovny. U vedlejšího stolu bylo asi pět štamgastů, dědků a traktoristů. Všichni, až na manžela mě probodávali pohledama. Manžel lil první ligu, když jsem odcházela na záchod, ,, upadly´´ mi klíčky od auta na zem, při předklonu viděli mojí broskvičku a došlo jim to. Než jsem se vrátila, nalili do toho mýho alkoholika tolik panáků. že byl čelem na stole. Pak si začali rafinovaně připíjet se mnou, radši jsem za chvíli sama roztáhla nohy, aby se mi neožrali. Hned mi stáhli šaty a já se nahá prošla po hospodě. Hospodský zamknul, zústala jsem nahá s tuctem nadržených chlapů. Nechala jsem se chytit a roztáhnout na stole a začala nepřehledná mrdačka. Viděla jsem na hodiny a počítala čistej čas, kdy mám ptáka v kundě. Zklamalo mě to - mladý kluci - super péra - na mě každý naskočil a hned vystříknul, starym dědkům se nepostavil. Cpali mi je prasáci do pusy - fuj, nemytý vocasy, tak jsem jim je pohonila, práci to nedalo, jen jsem jim do nich cvrnkla a vytekli. Tak mě vlastně mrdalo jen těch šest mladejch, každej dvakrát, mezi tim mi cpali do kundy prsty a pak i flašku. Tu jsem měla asi půl hoďky v zadku, docela vzrůšo, zejtra mi ho vomrdáš vocasem(dobrá asistentka). Jenže ti kluci byli tak nadržený, že mě vystříkali každej už minutu nebo dvě po zásunu, takže čistýho času jsem měla ptáka v kundě šestnáct minut. Je pravda, že jsem si to užila -kozy mám skoro rozdrcený od těch dědků, když nemohli píchat, tak mi aspoň hrabali po kozách, píča si taky přišla na svý - prstoklad, flaška a ten blbeček Emil mi tam nacpal mobil a pak na něj volali. Dobrý, prča, ale na originál ptáky slabý.Takže jsi v mém testu obstál ty ty můj starej prasáčku a už mrdám jen s tebou.Drží nám to už deset let. Asistentka je na galerii releytos