Valentýn s Paničkou v mučírně. Díl 2.

23 févr. 2023 · 1 560 vues Amber_Storm

Následovala jsem po 4 paničku a kochal se jejím zadkem v latexu. Asi jí za ten výhled odpustím i úkol s Kobylky tangama, kdyby jen věděla, jak jsem se při tom očmuchávání cítila ponížená, už je mám nacpané v čumáčku.
Vešly jsme do mučírny a paní mě táhla směrem k posteli, zastavila se u ní a vodítko přivázala k ní. "Hezky tu čekej, musím se ještě na chvilku věnovat Kobylce".
Sedla jsem si na paty, přední packy dala na zem a pozoroval, co se bude dít.

Kobylka byla přivázaná u kříže do X. Byla oblečená do jejího kompletního ponny úboru, latexový catsuit, kopýtka na rukou i nohou, na sobě celotělový harness postroj, ten jí dost slušel, má hezká prsa, která postroj ještě zvýraznil. Na hlavě měla svojí neuskuteční boží ponny masku, vypadá v tom celém kostýmu neskutečně dobře. Mezi nohami jí visel jeden balónek na nafukování a ovládání vibrací a ze zadku jí visel druhý, také s ovládáním. Dle zvuků, co tlumeně vydávala určitě hračky jedou na plno a Kobyla si to bezmocně užívá. Měla ruce přivázané ke kříži v zápěstích a loktech, nohy měla přivázané v kotníkách a kolenou. Kolem pasu měla ještě jeden řemen, který jí stahoval ke kříži. Byla vydaná na pospas paničce a vůbec se nemohla ničemu bránit, vůbec jsem jí tuhle pozici nezáviděla.

Paní k ní přišla a 2x jí přifoukla obě hračky, Kobylka jen kroutila hlavou a přes roubík mumlala nesouhlas. Paní se zasmála a začala Kobylku hladit po těle zahaleným latexem. Vedla u toho dialog, při kterém se jí ptala, jak si teda přeje vyřešit ten nedovolený orgasmus, co prožila?
Kobylka se snažila přes roubík něco říct, ale paní jí evidentně jen provokovala, "Co jsi říkala? Mám ti pořádně přifouknout hračky a nechat tě tu do rána jo?" Kobylka jen vyděšeně kroutila hlavou a já se celkem bavila. "To se mi nechce, chci si s tebou ještě hrát. Znáš pravidla, nedovolený orgasmus je za 100 ran, takže ti budeme muset nařezat Kobylko".

Paní se otočila a šla kolem mě k poličce s věcmi na výprasky, podrbala mě na hlavě se slovy, ať ještě chvilku vydržím. Vzala z police rákosku a vrátila se ke Kobylce. Začala jí rákoskou rázně švihat všude po těle a rány nahlas počítala. U 20 rány, kterou Paní mířila na Kobylky stehna začala Kobylka hlasitě protestovat, paní však nebrala ohledy a ve výprasku pokračovala. Párkrát Kobylku trefila i přímo do bradavek, to muselo sakra bolet. U 50 rány paní přestala a Kobylka hlasitě oddychovala.

Z prvu jsem myslela, že od bolesti, ale ona se ta mrcha blížila k dalšímu orgasmu. Paní to poznala, řekla jí jen "Máš zákaz Kobylko" a začala jí zákeřně hladit prsa. Kobylka čím dál tím více vzdychala, ale paní stále pokračovala v mazlení. Bylo mi Kobylky líto, tak jsem zkusila zakňučet, paní mě jen okřikla, ať jsem zticha a dala Kobylce vibrace na maximum. Ta tomu totálně propadla a prožila silný orgasmus. Paní jí vypla, nebo stáhla vibrace a počkala, až se trochu vzpamatuje. "Tak, to máš za dalších 100, ty jedeš holka. Teď tě odvážu, ať si užije i tvoje pozadí." Kobylku odvázala od kříže a za harness jí vedla k výpraskové lavici.

Kobylka si na ní klekla a paní jí přivázala za nohy a ruce. Na nic nečekala a hned začala s výpraskem jejího zadku a stehen. Vedla u toho dialog, jak je zlobivá a že orgasmy bez svolení mít nesmí. Takové ty klasické dominantní řeči, ale na nás subíky to při výprasku náramně funguje. Když padla 90 rána, bylo slyšet, jak Kobylka brečí. Bylo mi jí líto, paní výprasky umí skvělé a ona není ještě ani v polovině. U 100 rány paní přestala a povídá "Dáme si na chvilku pauzu, bolí mě zápěstí. Jdu si pro něco k pití". Odešla do koupelny si natočit vodu a já se dívala na připoutanou Kobylku. Ta brečela a asi ani nevnímala, že paní odešla..

Když se paní vrátila, Kobylka stále vzlykala. Paní k ní přistoupila a začala jí hladit po zadku, "Tak co, můžeme pokračovat? Ještě tě jich čeká dalších 100!" Kobylka zakývala na nesouhlas, bylo vidět, že už má vážně dost. "Jak jako ne? Pravidla jsou pravidla a ty jsi je porušila. Trest se odkládat nebude!". Ona jí to paní vážně neodpustí říkala jsem si, už si brala znovu do ruky rákosku a tak jsem sebrala svojí fenčí odvahu a zakňučel. "Co je Amber?!" Okřikla mě paní."Nemůžu paní těch 100 ran za Kobylku dostat já prosím?" zeptala jsem se. Paní se zarazila a chvilku přemýšlela, co mi na to má vůbec říct. To jsem asi prodělala říkala jsem si. "No je to sice Kobylky trest, ale je vidět, že už se z prvních 100 ran poučila. Tak jestli stím Kobylka bude souhlasit a slíbí, že už se bez povolení neudělá, tak dalších 100 dostaneš za ní, ale bez nároku na nějakou odměnu! A devíti ocasou kočkou!" Odpověděla paní.

Kobylka kývala na souhlas a já se proklínala, devíti ocasou kočkou, bože proč jsem to jen řekla.. Paní od Kobylky odstoupila a šla k posteli, kde jsem klečela. Odemdala vršek pranýře, který byl v čele postele a za vodítko mě k němu zvedla. Dala jsem hlavu a tlapky do otvorů a paní pranýř uzavřela. Bože, co jsem to udělala běželo mi hlavou. Neviděla jsem, kam paní odešla, ani co se za mnou děje. Nejspíše odešla pro devíti ocasou kočku..

Po chvilce mě začala hladit po zadku a začala jsem cítí, jak se mi zvětšuje kolík od ocásku v zadku. "Trochu ti ho přifouknu, aby ti nevypadl" prohlásila paní. Nevěděla jsem, že ten kolík je nafukovací bože, už tak je šíleně dlouhý, teď bude i široký.. Paní počkala, než vydám první vzdych a s nafukováním přestala. "Tak Amber, můžeme začít! Budeš nahlas rány počítat a děkovat! Ale výjimečně né mě, ale Kobylce! Je to její výprask, já ti nařezat nechci, takže mě neděkuj."

Dopadla mi první rána na zadek a já vyjekla. Paní mě evidentně šetřit nebude. "Jedna, děkuji Kobylko" řekla jsem. A paní pokračovala. Prvních 25 ran se soustředila na můj zadek. Šíleně to bolelo, kočka je opravdu pekelný nástroj.. Dalších pár ran paní mířila na stehna, dala mi na stranu ocásek, aby nepřekážel a bila mě přes vnitřní a vnější stranu stehen. Začínala jsem Kobylku nenávidět, ještě po každé ráně poděkovat jí a né paní.. Meh.. Když jsem napočítala 50 ránu, už jsem byla na pokraji zhroucení. Každá rána byla šíleně cítí a já už dost vyváděla. Při 60 ráně paní došla trpělivost, "A už dost Amber, dostaneš roubík, už mě ten povyk vážně nebaví poslouchat!" Odešla k polici s roubíky a dala mi na výběr, "Za odměnu si vyber, jaký chceš? Chceš dildo gag? Neboo třeba klasickou kuličku? Nebo počkej vlastně, vždyť tu máme i jeden speciální!" Byl slyšet klapot podpatků a otevření dveří. Nešla paní pro to, co si myslí bože..

Mezitím se ozvala Kobylka, jestli jsem jí dobře přes roubík a masku rozumněla, tak říkala "Děkuju".. No nemáš zač odpověděla jsem. Kroky paní se blížili zpátky, objevila se na posteli před mou hlavou a samozřejmě, že mávala Kobylky tangama.. Kroutila jsem hlavou na nesouhlas. "No jen dělej! Lepší roubík tu nemáme, jedině moje, ale ty jsou za odměnu! Tohle je odměna od Kobylky!" Stále jsem kroutila hlavou, že nechci.. Paní mi dala facku a chytla mě za čumáček. Podívala jsem se paní do očí a otevřela pusu. Paní mi tam nacpal Kobylky tanga se slovy "Jestli je vyplivneš, výprask začne od začátku!" A slezla z postele. Jako by sakra nestačilo, že jsem je musela očuchávat, ona mi je dá jako roubík! Byla jsem naštvaná na sebe, že jsem si řekl o Kobylky trest a na paní, že mi do pusy nacpala její tanga. Z naštvání mě vytrhla 61 rána, která mířila opět na zadek.

Paní mě opět začala švihat po celém těle a tentokrát počítala ona. Cítila jsem se strašně poníženě.. Posledních 10 ran jsem myslela, že tanga rozkoušu. Držela jsem se, abych nezačala brečet, ale pár slz mi stejně ukáplo. Když padla 100 rána, strašně se mi ulevilo. Chvilku se nic nedělo a já neměla ponětí, co paní dělá. Podle zvuků nejspíš odpoutávala Kobylku.

Po chvilce se objevila na posteli u mé hlavy a začala mě hladit. "Jsem na tebe pyšná Amber, výprask byl tvrdý za tu tvojí drzost! Ale statečně jsi ho vydržela." Trochu mi to pozvedlo sebevědomí. Paní nastavila ruku a pokynula k vyplivnutí roubíku. S úlevou jsem tanga vyplivla, bylo to extrémně ponižující.. Né, že by tanga chutnala nějak zle, ale prostě ten pocit, že jsou Kobylky a né mé paní mě úplně degradoval.. Paní se ke mě nahla a tak, aby to kobylka neslyšela mi pošeptala do ucha "Bylo to drzé, ale strašně milé gesto vůči Kobylce. Už měla dost, sama jsem už v jejím výprasku nechtěla pokračovat. Jsem hrdá, že jsem si vychovala tak skvělou fenku". Tyhle slova byla ta nejlepší aftercare, kterou mi paní zatím dopřála. Smazala ze mě všechno naštvání na ní a na Kobylku. Začala jsem ze sebe mít dobrý pocit a vykouzlil se mi pod maskou i úsměv.