Zdálo se mi... O půjčené krásce

13 mars 2023 · 1 250 vues F0X-69

Říkal, že mi ji rád půjčí. Prý mu to dělá dobře a i ona si to užívá. Domluvil nám spolu schůzku v jedné hospodě nedaleko mého bytu.
Přišla žena, měla o pár let více než já, což pro mne byla zajímavá novinka. Moje milenky do té doby nepřesáhly dvacítku ale tohle byla skutečná žena. I když s půvabem slečny. Z trička na mne vykukovaly její kůzlátka, za které by se nemusela stydět ani ta dvacítka. Zdály se tak akorát do ruky a já těžko udržoval oční kontakt, když na mne z výstřihu koukaly tyto dvě hračky pro muže.
Konverzace plynula, pivo teklo a já si představoval tuto blondýnku víc nahou než oblečenou. A až už si téměř nebylo co říct, pozval jsem ji k sobě.
Ona věděla, co se bude dít. Já to věděl taky. Uvelebili jsme se v posteli a já ji začal líbat. Konečně se mé dlaně dočkaly a její prsa se objevily v jejich severní. Když jsem se lačně dobýval rukama pod tričko, péro mi tvrdlo víc a víc. Musela si toho všimnout, protože mi ho začala hladit přes kalhoty. Začali jsme se svlékat a já se nemohl dočkat, až smočím jazyk v její kundičce. Nadzvedla pánev, jedním tahem jsem jí stahl kalhotky a pak roztáhl nohy. Stojícímu mezi jejími kotníky se mi naskytl pohled na její pičku. Ležela přede mnou, nadržená, roztoužená a vlhká. Začal jsem ji hlavě lízat a líbat, protože nic nemiluju víc, než cítí na jazyku rozkoš milenky.
Nedalo se to vydržet dlouho. Chutnala skvěle ale já se těšil, jak už jí tu kundičku pěkně projedu. Péro bylo v pozoru a tvrdé jako diamant. Přesunul jsem si ji k sobě, žaludem jí párkrát přejel klitoris, než jsem do ní pomalu zasunul celé své péro až po kořen. Vzdychla u toho, jako by překonávala nějakou bolest ale jelikož se pode mnou hned začala vlnit, pochopil jsem, že je vše v pořádku.
Chvíli jsem ji takhle šukal na misionáře. Držela a vlnila se v bocích, prsa jí něžně skákala a já se ji přisál tu na bradavky, tu na krk, tu zase na horké rty.
Byla drobná a štíhlá, s krásnou prdelkou. Nemohl jsem si nechat ujít pohled na její vyšpulený zadeček a tak jsem ji otočil. Klekla si na kolena a prohnula se v zádech. Dlouho jsem nečekal a zasunul. Chytil jsem ji za boky a narážel si ji na péro v pěkném tempu.
Natáhla ruku a chytla mobil. Po chvíli bylo slyšet hlasité pípání a pak se ozvalo: "Ahoj M., tak jak bylo?"
Zavolala tomu svému. Neodpověděla. Jen přidala na hlasitosti ve svém sténání a vzdychání. Nebudu lhát, docela mne to vzrušilo. Píchám holky jinýmu klukovi a při tom si spolu volají. Taky jsem přidal na hlasitosti ale i na tempu. Nechtěl jsem, aby mne doma pomluvila a tak jsem ji šukal jak vzteklej pes, mačkal jí zezadu prsa a při tom poslouchal, jak se z telefonu ozývají výzvy a urážky: "Ty jsi pěkná coura, co? Pořádně ji mrdej."
Přemíra vzrušení způsobila, že jsem brzy stříkal jak drak. Měla to všude. Ale evidentně jí to nevadilo.
Pak jsem ji doprovodil na šalinu a rozloučili jsme se.
Druhý den mi ještě volal její chlap. Dopodrobna jsem mu vyprávěl, jak je jeho žena krásná, chutná a šťavnatá a jak jsem si ji povozil na ocase.