ja a ona ....

25 mars 2023 · 1 168 vues Patrikuu

Píšem tento príbeh, ako jednu z mojich najkrajších spomienok , ktorá dúfam nikdy nepominie a že tých spomienok budem mať ešte s touto osôbkou ešte mnoho.
Jedna sa o moju blízku kamarátku 😉, taká „normálna“ baba, ktorá sa tvári ako neviniatko ale vonkoncom také nie je. Šalejú z nej mnohí no ona si dovolila zbaliť práve mňa. Nenápadné stretnutia plné slov a úsmevov. Až na jeden večer kedy nám lavička odovzdala svoje čaro zblíženia sa a prvej pusy. Bolo to kratučké , bolo to milé bolo to neskutočné.
Dni nám plynuli , viac a viac sme sa stretávali . viac a viac to bolo pre nás intenzívne. zbožňovala moje dotyky , pohladenia , bola z toho v jednej eufórii. A práve to ma najviac na nej rajcovalo.
Bol to jeden večer. Ležali sme spolu v posteli a nevinne sme sa hladili. Pokračovali sme viac a viac , dotyky sa prehlbovali a začali sme sa vyzliekať. Vášnivo sme sa bozkávali . hladil som jej pekné prsia a hral som sa s bradavkami. Každým dotykom zrýchľovala dych. Bozkávam ju po celom tele , hrám sa s ňou, jemne ju hryzkám. Prejdem jazykom nižšie , viem , že to nemá rada ale tentoraz povolí . Jazykom a jemnými bozkami sa presúvam od pupka nižšie a nižšie . cítim ako sa jej zrýchľuje dych. Prechádzam jazykom po jej krásnych pyskoch , jemnučko zaborím jazykom dnu a hneď von , dráždim ju. Jemným dychom bez dotyku si ju ovoniavam. Vonia presne tak ako ona celá , presné pižmo jej tela jej bytia. Neskutočná vôňa. Po dráždení dychom sa jej jemne dotknem bradou , dráždi ju to, zavzdychá , mierne napne telo. Vnikám jazykom dnu , pohybujem hore a dole , jemne lížem , trosku podráždim zúbkami , je celá bez seba. Chytá mi hlavu a tlači mi ju viac a viac do lona. Neodolám a začínam ju poriadne lízať, hlbšie a hlbšie. Lížem rýchlejšie a tvrdšie, nasávam šťavičku ktorú mi dáva . zrýchľuje dych, zakláňa hlavu dozadu, dáva nohy k sebe a drží mi hlavu, blíži sa orgazmus. Vzdychá , kričí moje meno, vraví aby som prestal že to už nevydrží. Neprestávam. Sajem ju viac a viac a vtom to príde. Buchnutie rozkoše lásky. Neskutočne veľmi tečie , sajem ju, neskutočne mi chutí. Jej telom lomcuje eufória, kŕče, hlasno dýcha. Nevníma realitu . Ľahnem vedľa nej objímem ju a nechávam ju vstrebať orgazmus. Ľúbim ...