Učitelka IV

7 août 2023 · 3 761 vues Quadmax

Dnešní povídka je o masáži kamarádky mojí učitelky. Přece jen učitelka nedokázala odolat a nepochlubit se své kolegyni z práce. No a i ona chtěla zkusit masáž, ale jen klasickou. Předala jí kontakt a stačilo se jen domluvit. Tuhle její kamarádku jsem poznal, když jsem na jejích škole byl učit první pomoc. Pamatuju si jí jako drobnou blondýnku s prstýnky ve vlasech. Proběhla domluva na termínu a že masáž uděláme v bytě mojí učitelky, protože ona má doma plno. Říkejme holkám třeba Lenka a Monika. Lenka je ta má paní učitelka, kterou pravidelně masíruji.
Přijedu k ní a začíná klasický rituál. Monika už je na místě a holky si dopřávají víno. Připravuji lehátko, překrývám ho příjemnou a hebkou osuškou, ohřívám trochu kokosového oleje. Vše je připraveno a můžu jít se věnovat Monice. Má na sobě letní šaty, které jsou trochu průhledné a jsou vidět její křivky. Hezky oblý zadeček, který se rýsuje v růžových tangách a ňadra ukrytá v sedící růžové podprsence. Poprosím jí, aby si svlékla šaty a podprsenku. Podávám jí ručník na zabalení. Je vidět, že je trochu stydlivá a nesvá. Nakonec ručník nechá na gauči a k lehátku přichází jen v kalhotkách. Její ňadra jsou potěšením oka. Dvorce jsou přiměřeně velké a bradavky jsou jako třešnička uprostřed. Lehá si na břicho a začínám po těle roztírat olej. Jemně od krku, zad až po bederní oblast. Trochu stáhnu níž její tanga a chci je vypodložit ručníkem, aby neměla vše od oleje. V tom mi jen oznámí, že je můžu klidně svléknout taky. Trochu mě to překvapilo. Nadzdvihne se a lehce kloužou ke kotníkům. Odkládám je k jejím věcem a přes zadek přehodím ručník.
Její záda se krásně lesknou a vzduch je plný vůně kokosu. Lenka nám jen oznámí, že jde něco řešit k rodičům a vrátí se cca za hodinu.

Začnu jemně od krční páteře. Kroužím kolem obratlů a pokračuji na ramena, oblast lopatek a pozvolna postupuji k hrudní páteři a oblasti beder. Je jen slyšet její mírně zrychlený dech. Přesouvám se na nohy a od konečků prstu a chodidel pokračuji pomalu na lýtka až ke stehnům. V tom to příjemné ticho naruší jen její hlas, že jí Lenka říkala o masáži zadečku. Jen jí odpovím, že to vůbec není problém. Vezmu trochu oleje a roztírám ho po jejím zadečku. Jsou na něm poznat opálená tanga a je na pohmat velmi příjemný. Hnětu ho a masíruju, přejíždím na stehna a po vnitřní straně se vrací na zadeček. Při každém pohybu prstů po stehnech vidím, jak roztahuje nohy. Její klín je lesklý a dá se poznat, že jí to velmi vzrušuje. I dech se jí zrychluje. Projíždím po stehnech a prsty jemně zakroužím v oblasti jejího klínu. Čekám co bude. Bude se jí to líbit nebo už to bude moc? Ještě víc roztáhne nohy a já jemně prsty projíždím její klín. Tak krásně horký, připravený. Sama se přetočí na záda a jestli jí namasíruju i prsa. Jelikož jsem je chtěl polaskat, tak s tím nemám problém. Jemně je masíruju a laskám jí je. Bradavky krásně tuhnou vzrušením. Jemně kolem nich kroužím prsty, tisknu je a lehce za ně tahám. Tiše zavzdychá a přivře oči. Pohyb prstů pokračuje níž. Až k jejímu klínu. Jemně masíruju podbřišek a přejíždím po stehnech a tříslech. V tu chvilku lehce pokrčí nohy a tak trochu nabídne svůj klín. Projíždím celý její klín. Hoří vzrušením a je mokrý. Pysky jsou lehce rozevřené a připravená. Pomalu do ní pronikám prsty. Horká a mokrá. Vzrušující a musím se kontrolovat, protože začínám mít problém a musí to cítit i když se snažím stát dál od lehátka. Moje dva prsy rytmicky kloužou jejím klínem a druhou rukou dráždím poštěváček. Je poznat její stupňující se vzrušení. Zrychluju a začíná být pořádně vzrušená a uvolněná. Vzdychá, sténá a klín pulzuje. Stahuje mé prsty, šťáva jí stéká po mých prstech a i já jsem čím dál víc vzrušený. Prstím jí a mírně roztahuju, sténá, vzdychá a najednou se propne. Chvěje se celá vzrušením. Téměř křičí vzrušením. Nepřestávám. Pevně mi sevře ruce ve svém klíně. Dopřávám jí úplný klid. Jen jí lehce hladím po těle. Pevně jí na lehátku obejmu a nechávám vydýchat.
Po chvilce se posadí na lehátku s blaženým úsměvem a jen mi oznámí, že dlouho neprožila takhle silný orgasmus. Jen jí pevně obejmu a překvapí mě svojí reakcí. Přitáhne si mě za zadek a rukou zajede pod moje kalhoty. Pokračování bylo velmi vzrušující pro oba, ale nečekal bych takový konec. Je to opravdu andílek s ďáblem v těle.