Bouřka III.

7 août 2023 · 1 764 vues Experiment-A

Martina se dívala z okna bistra. „Ten déšť si z nás dnes dělá srandu“ – prohodila a chytila nás oba kolem pasu. Pohladil jednoho i druhého po zadku a potom nám ruce nasměrovala tak abychom si navzájem chytli ptáky do ruky a honili si je. Rozhlédl jsem se a podotkl: „ten déšť je záchrana, ještě, že sem nikdo nepřijde, to by byl šok :-). I když vy dva se asi jen tak nestydíte, žejo?“ „Marťa je taková organizátorka, ta to vždycky nějak zařídí a spustí. Já jí udělám pomyšlení a co si přeje splním.“ To byl od Káji pozoruhodně dlouhý proslov. Martina dodala: „no a když nám bouřka přihrála ochotného, příjemného cizince, budeme se mu věnovat.“ „A já vám taky“ – dodal jsem s úsměvem.

Martina nás poplácala a pohladila po zadcích a zvědavě chytla každému půlku do dlaně a stiskla. Co se dělo u Kájova zadku nevím, ale mně zpocenou dlaní vklouzla mezi půlky a nahmátla anál. Jak jsme si s ním honili ptáky navzájem, jemně mi zajela prstem na análek a masírovala ho. Miluju něžné doteky na dírce, ať už jde o prsty, jazyk nebo penis. Lehce jsem se uvolnil a nechal ji zkoumat můj zadek a přitom jsem ji chytil podobně jako ona mě. Ruku pod zadečkem jsem jí položil na poševní vstup a zjistil, že je horký a mokrý. Ta žena neměla nikdy dost.

Zajel jsem jí zezadu prsty k poševnímu vstupu a jemně ji laskal, zatímco ona lehce masírovala prstem mou dírku a opatrně do ní zasouvala kousek ukazováčku. Honili jsme si s Kájou péra. Jeho bylo už jako kámen a mně se stavělo také do pozoru. Martina nás držela za zadky lehce nás tlačila k sobě, dokud se naše žaludy skoro nedotýkaly. Sklonil jsem se k ní a začal se ústy mazlit s její pravou bradavkou. Zareagovala podobně jako já, lehce roztáhla nohy a nechala se laskat prsty na kundičce. Stáli jsme v tom bistru jako interiérové sousoší v lapidáriu a zvolna se navzájem vzrušovali. Martina se rozhlížela po místnosti a potom se naklonila ke Kájovi a něco mu špitala. Přitom nenechala můj zadek být a pořád mi ho dráždila špičkou prstu. Kája neříkal nic ale jak mu stále něco šeptala, chytil mě za péro tvrději a ostřeji ho začal honit. Muselo to být něco vzrušujícího.

Martina nás pustila a udělala pár kroků ke skříni u stěny. Začala se tam přehrabovat a pak zvolala. „Kluci, vemte stůl a dejte ho bokem pod okno ať je tady víc místa.“ Koukli jsme na ni tázavě a on vylovila ze skříně vekou, tlustou fleecovou deku. Odnesli jsme stůl stranou a Martina rozhodila deku na zem. Vypadalo to jako tatami nebo ring. Stáhla si z krku klíče a zasunula jeden do zámku dveří. Zavřela a ozvalo se tiché cvaknutí. Byli jsme uvnitř. Martina ještě na dvou oknech napůl zavřela žaluzie a najednou tu bylo pološero, déšť vytvářel intimní pocit a clonu a bistro bylo nepřístupné lidem. Deka na zemi měla jasný účel. Martina si na ni lehla doprostřed a stáhla mě za ruku k sobě. Nastavila se tak abych ji mohl laskat v 69 a strčila si moje péro do pusy. Roztáhl jsem nohy, sjel níž nad její obličej a pustil se do opětování dráždivých rituálů. Kája si klekl před ni a svým naběhlým pérem ji hladil kolem pochvy jen pár centimetrů od mého jazyku. Ve vzduchu voněl sex.

Na okamžik jsem musel zatnout zuby a představit si hnusnou černou bažinu plnou komárů a krokodýlů, abych se zbavil nutkavého pocitu, že budu stříkat. Kousl jsem se zevnitř do tváře a bolest mi pomalu ochladila ten okamžik kdy není cesty zpět. Kája zvedl Martině nohy a naznačil mi abych je zaklesl rukama. Její pánev se zvedla a on ptákem hladil její stydké pysky, klitoris i análek. Když přejel zase poštěváček, zamířil mi k puse, tak jsem ho vzal mezi rty a chvíli mu cucal čuráka. Martina ho kouřila mně a užívala si ty různé změny doteků. Když se mi Kájova chlouba příště ocitla v puse, ucítil jsem na svém análu vlhko a prst pronikající dovnitř. Popadlo mě vzrušení. Začal jsem si představovat, že penis který mám v puse mi místo prstu dráždí anál a chce do něj proniknou. Chytil jsem ho proto jednou rukou, stáhl předkožku, stiskl a cucal. Lehce jsem se narážel na prst jezdící v mé dírce a přirážel Martině do pusy.

Kája se vysvobodil z mých úst a nasadil špičku svého dělníka Martině na poševní vstup. Opatrně tlačil a já jí přitom olizoval klitoris. Přestala mě kouřit, sténala a jako zrádná mrcha mi zajížděla do zadku prstem. Druhou rukou mi roztáhla půlky víc od sebe a ventilovala tak svoje vybičované vzrušení. Kája to sledoval pohledem přikovaným na můj zadek. Naslinil si prsty a promazal i svými slinami mou dírku. Martina mi ji pomalu píchala prstem a já cítil, že bych tam strašně chtěl to péro co se mi před očima noří do horké kundy. Abych jí aspoň trošku vrátil to zákeřné dráždění, sjel jsem dlaní pod Kájovýma koulema mezi její nohy a střídavě mu je lehce mačkal a oplácel Martině prst v zadečku.

Jenže tuhle soutěž jsem nemohl vyhrát, byl jsem na ně sám oni na mě dva. Kája vytáhl ptáka z kundičky a pomalu s ním začal Martině hladit prdelku. Lehce zatlačil, jen aby se špička žaludu opřela o dírku a trošku ji rozevřela a zase povolil. Takhle to párkrát udělal a já měl před očima ten vzrušující pohled ptáka pronikajícího do vzrušeného análu. Když to zopakoval ještě dvakrát nebo třikrát, vzal jsem mu ho do ruky a pocucal ten jeho naběhlý žalud nadrženě. Spokojeně se díval jak ho ochutnávám a potom zase pohladil Martině zadeček. Opakoval tenhle rituál ještě několikrát a i jeho se evidentně zmocňovalo vzrušení. Strčil mi ho zase do pusy a zajel dál. Párkrát „přirazil“ a jeho pták mi mizel v puse. Kája se naklonil a pohladil mi zadek. Pomohl zase Martině naslinit okolí mého análu. Co dělá přesně jsem neviděl. Asi ale nabral na prsty další vlhkost a dopravil ji tam.

Pode mnou se ozvalo: „tak pojď“… Kája se zvedl a přešel za nás. A začal tím svým horkým kolíkem hladit můj zadek. Že sáhl na stůl pro kondom mi došlo až když jsem slyšel šustění otevíraného obalu. Ani jsem nedutal, jen jsem se věnoval prsty a jazykem Martině pod sebou. Ta mrskala lehce pánví nahoru a dolů, sama svoje vzrušení ovládala jen stěží. Cítil jsem čuráka mezi půlkama. Kája mi jezdil jeho délkou po dírce a Martina držela můj zadek od sebe. Potom se jeho špička zarazila na mé anální dírce a cítil jsem lehký tlak. Zpracovával jsem kundičku a zadeček pod sebou ještě usilovněji a propadl se o dalších pár centimetrů nohama do stran. Kája si kleknul na jedno koleno a já ucítil na dírce další vhkost. Zatlačil znova a špička jeho péra se mi začala prodírat do zadku. Uffff to bylo vzrušující, slastné. Držel jsem a užíval si ten okamžik. Kája ho vytáhl, ale jen aby přidal ještě sliny a pak ho opět nasadil a zatlačil. Péro do mě pomalu vstupovalo. Lízal jsem a prstil Martinu a nechal ho ať pokračuje. Velikost byla super, bolest žádná, slast maximální. A on sám bezpochyby vydrážděný do krajnosti.

Užíval jsem si. Kája opatrně přirážel a můj zadek ho dráždil tvrdým stiskem. Syčel, hekal, sténal, potichu ale neustále. Martina tekla, třásla se a zadržovala orgasmus z posledních sil. Strčil jsem jeden vlhký prst do její kundičky, druhý pomalu do zadečku a přisál se jí na klitoris. Nepíchal jsem ji ani minutu když ztuhla, narazila na mě zespodu, zavyla několikrát a dopadla zpátky na deku. Odcházel jí orgasmus a já jí jen laškovně jemně lízal naběhlý klitoris. Kája byl ve mně asi celý, protože jsem cítil jeho koule vzadu na svém šourku. Zvedl jsem se trošku na rukách a přijímal to krásné dráždění čurákem v zadečku. Martina mi vzala zase penis do pusy a jak ho začala kouřit, vlna vzrušení se spojila málem v tsunami. Nezadržitelně se blížil můj konec. Vzdal jsem to, povolil všechno a stříkal Martině do pusy všechno co jsem ještě měl v sobě. Odpadl jsem na ni. Kája si mého vrcholu všiml, ještě párkrát přirazil a potom vytáhl své kopí z mého zadku. Zvedl se a jak přecházel zpět, stáhl si kondom z penisu. Stoupl si přede mě, namířil mi ho do pusy a zasunul mezi rty. Chytil jsem ho do ruky, stáhl předkožku koulema co nejdál a jazykem ho konečně donutil k výstřiku. Dávka byla velká, horká a omamná. Když se probral ze svého stříkání, tiše pronesl: „tak a máš to komplet.“

Na deku jsme se vešli tak akorát vedle sebe. Martina se culila a potichu říkala. „Když jsem cítila jak ti můj prst mizí v análu a tobě se to líbí, donutila jsem Káju aby mi slíbil, že ti ho tam strčí.“ Kája se taky smál jak mě doběhli a já spokojeně dodal: „Bylo to skvělý, strašně jsem ho tam chtěl. Rád si to zopakuju.“ Martina se ke mně přitiskla zezadu, Kája ležel z druhé strany a já mu pomalu mazlil povadlého ptáka.

Pokračování příště?

Díky za koment nebo vzkaz :-)