Dvaja na jedného

20 août 2023 · 3 699 vues workandrive

Konečne piatok a ja kráčam z práce. Zastavil som sa v obchode, kúpil som si pivo a kráčal domov. Na víkend som nemal v pláne nič. To sa však malo čoskoro zmeniť. Po príchode domov mi prišla správa od dvoch českých chalanov, ktorí boli na víkend v Bratislave. Zaujal ich môj profil. Pomenili sme foto. Na ich foto boli dvaja sympaťáci. Pavel nižší asi 175cm, mal krátke hnedé vlasy, pekné strnisko a Tomáš, ten bol vyšší asi 195cm, malé bruško, jemná briadka. Obaja vyzerali ako skejtáci, oblečené mali len basketbalové kraťasy s peknými hrčami v rozkroku. Tomáš bol na foto bez trička a na brušku mal pekné tmavé chlpy. Na ďalšej fotke už bolo vidno ich nabehnuté klády. Tomášov hrubý žilnatý vták bol položený na Pavlovom, ktorý bol rovnako dlhý, no tenší. Obaja mali záľubu v roleplay. Spýtal som sa ich, ako by sa chceli pohrať? Napísali mi, že sa mám nechať viesť a nech si zoberiem so sebou kuklu. Pavel ma počká večer pri Malom Dunaji.
Vbehol som teda do sprchy, nervózne som premýšľal čo na mňa chystajú, no zároveň som bol vzrušený a nadržaný. Vták mi stál už v sprche. Obliekol som si tepláky a tielko, do vrecka strčil kuklu a vyrazil smerom k mostu. Bolo asi pol dvanástej v noci. Po ceste som si zapálil cigu. Ako som sa blížil k miestu stretnutia. Bol som čoraz viac nervóznejší. Pod mostom som zahasil cigu a čakal. Zrazu spoza mostného stĺpu vyšiel Pavel. Mal na sebe tepláky a tričko a na hlave čiernu kuklu. Chytil ma z boku okolo krku. „No nazdar, tak to jsem rád, že jsi dorazil“. A začal ma ťahať smerom pod most. Silno ma oprel o múr. „Tak si tě trošku zamaskuji“. Z vrecka mi vybral kuklu a nasadil na hlavu. Potom mi vrazil jazyk do úst a začali sme sa bozkávať. Vták mi pulzoval a tiekol. Pavel mi zobral moju ruku a položil si ju na svojho vtáka, ktorý mu vydúval tepláky. Začal som mu ho masírovať, na čo začal vzdychať. „Na kolena zmrde“. Kľakol som si na kolena. Pavel si vybral svojho borca a položil mi ho na tvár. Z vrecka vybral poppers, priložil mi ho k nosu. Vdýchol som známu arómu. Začala sa mi trochu motať hlava no to už mi Pavel vrazil svojho slintajúceho vtáka do pusy. Mrdal mi tlamu, na chvíľu si ho vybral, položil mi gule na ústa a jedno po druhom som ich nasával do huby. Vybral telefón a spravil pár fotiek ako sa dusím jeho vtákom. „Ty jsi dobrá čuba. Pán bude mít radost. Moc hezky kouříš“. Nato si schoval borca do teplákov. Postavil som sa, chytil ma okolo krku z boku a viedol ma popri rieke smerom k lesíku pri Lodenici. „Pán už se nemůže dočkat“ Hezky si s tebou pohraje“. Na to sme sa zastavili uprostred cesty. Pavel si čuchol k poppersu, potom ho znova strčil mne pod nos a už som kľačal na zemi a hulil mu kládu. Pomaly ju zasúval do mojej pusy a zase von. Jazykom som cítil každú navretú žilu na jeho vtáku. „Vstávej!“ Postavil som sa, kúsok od nás bol malý mostík so zábradlím. Chytil ma od zadu pod krk a dotlačil k zábradliu. „Musím vyzkoušet jaké zboží nesu pánovi.“ Na to mi stiahol tepláky, flusol mi na dieru a na jeden príraz do mňa zasunul. Strčil mi prsty do úst. Hneď som začal lízať, zatiaľ čo si Pavel užíval moju dieru. Opäť mi podal poppers, čuchol som si a začal si užívať ten pocit, keď ma mrdá nadržané péro. Pavel sa naklonil ku mne a chytil ma pod krk. „Neboj čubo, pán na nic nepřijde. Má mnohem tlustší péro. Ale díru máš pěkně těsnou. už se těším jak ti ji vystříkám“. Ako to dopovedal vytiahol zo mňa svoju nabehnutú kládu. Schoval ju do teplákov a už ma viedol smerom do lesa.
Keď sme vošli medzi stromy. Pavel ma oprel o jeden strom. Začal mi zväzovať obe ruky. Keď som ich mal zviazané, bez slova odišiel do tmy. Počúval som každý zvuk. Počul som len vodu a šum listov a konárov. Pohol som sa smerom, kam odišiel Pavel. Zozadu som pocítil náraz, ktorý ma dal do kolien. „Dívej se do země.“ Sklonil som hlavu, predomňa sa postavil Tomáš. Chytil mi hlavu a zaboril si ju do svojho rozkroku. Ústami som mu nahmatal cez tepláky jeho tvrdého borca. Vzrušovala ma tá známa vôňa nadržaného vtáka, čo ma čakal pod nimi. Jednou rukou ma držal za hlavu, druhou si stiahol tepláky a vyhupol sa na mňa jeho macek. „Otevři tlamu!“ Otvoril som pusu a Tomáš pomaly zasúval svojho vtáka až po gule. Chytil ma za hlavu a pritlačil si ju k sebe. Začal som sa jeho vtákom dusiť. „Vydrž čubo.“ Začal ma ťľapkať po líci „Táák chutná ti pánův ocas“? Pustil mi hlavu a vytiahol si svojho mokrého vtáka z mojej tlamy. Nohou mi kopol do hrude, na čo som sa posadil na zem. Pristúpil ku mne, oprel mi hlavu o strom a začal mi šukať hubu. Jeho plné gule kmitali a šteklili ma na brade. Potom si kľakol ku mne a začal ma bozkávať. Cítil som ako sa začal opierať na mňa celou váhou až ma položil na zem. Otočil na brucho, stiahol tepláky. Naflusal si na vtáka a začal ho do mňa zasúvať. V duchu som ďakoval Pavlovi, že ma roztiahol. Tomášova kláda si nemilosrdne razila cestu do mňa. Keď bol celý vo mne začal ma mrdať. „Ty jsi hezká mužná děvka. Určitě máš ráda pěkně velká péra.“ Ako to dopovedal začal mi lačne lízať krk a tvár, až si našiel cestu jazykom do mojej pusy. Spútaný som poslušne držal Tomášovmu péru.
Z tmy ku mne prišiel Pavel. Čupol si ku mne, a narval mi svoju botu do huby. Pozrel som na neho ako si mastí vtáka, zatiaľ čo ma jeho kamoš mrdá. Tomáš začal zrýchľovať, vedel som, že čoskoro to do mňa pustí. Pavel si pričuchol k poppersu, ktorý následne pritlačil k môjmu nosu. Tomášove horúce vzdychy som cítil na chrbte, no ako do mňa začal striekať, cítil som ako sa mi zahryzol do chrbta a jeho vták pumpoval prúd semena do mojej diery. Ako dostriekal vytiahol ho zo mňa. Pavel ma chytil pod krk a začal ma stavať, no zostal som len na kolenách. Tomáš si sadol na peň jeho ochabujúci vták mu ležal na teplákoch. Pavel ma pritiahol k nemu, zobral Tomášovho vtáka a vrazil mi ho do pusy. „Táák ochutnej pánovu mrdku. Když se posnažíš bude jí více“. Začal som teda lizať Tomášovho vtáka. Ten sedel oddychoval, brucho sa mu pohybovalo hore a dolu. Keď som mu nabral vtáka do pusy trošku sykol. Pavel však chcel dokončiť to, čo začal u rieky a zasunul svojho vtáka do mojej vystriekanej diery. „Pán pěkně promazal čubě díru“. Tomáš sa pozeral ako ma jeho kamoš nakladá. Jeho ochabujúce péro mi začalo v puse znovu nabiehať. Jeden vták mi mrdal dieru a druhý pusu. Tomášove slastné vzdychy a spokojný výraz jeho očí spod kukly mi dali najavo, že je spokojný. Zato Pavel mi driloval dieru rýchlejšie. Podal ruku Tomášovi, ten sa postavil a začal mi aj on mrdať hubu. Keď som sa pozrel nad seba videl som ako Pavel drží Tomáša za ruku a obaja sa bozkávajú, zatiaľ čo ma plnia svojimi kokotmi. Netrvalo to dlho a začal som prehĺtať Tomášovu druhú dávku, nato Pavel vytiahol svojho vtáka a ostriekal mi krk a chrbát. Chvíľu sa ešte bozkávali s vtákmi zaborenými vo mne. Potom mi každý dal pusu a obaja zmizli v tme.