Žhavá sprchovačka

27 août 2023 · 4 101 vues Puldraka

Z kundičky mi po stehnech tekla Adamova šťáva, když mne s tlapama omotanýma kolem mého těla, posouval těch pár metrů od zrcadla v chodbičce do koupelny. Tu osvětlovalo jen mdlé světýlko odličovacího zrcátka, které se ale v mihotavých odlescích odráželo od všeho chromu a skla, kterým ta nablýskaná místnůstka disponovala.

Na posledním centimetru hotelového koberce jsem ze sebe skopla boty na podpatku a ve hřejivé mužské náruči, která voněla směsí sportovní kolínské, čerstvého potu z vášně a mého parfému, jsem se propadla o dalších pár centimetrů níž. Nos už jsem mu bořila někam pod jeho mužnou čelist.

“Prcku!” Uculil se a cvrnknul mne do nosu. Pořád v košili a kalhotech a obutý, i když košili měl celou rozepnutou a kalhoty s bílýma spodkama stažené po koule. V rozepnutém poklopci teď poklidně visel před malou chvílí uspokojený žilnatý macek, kterému se na předkožce lepivě držel podpis mojí kundičky, naplněné jeho výstřikem.

Vlezli jsme do koupelny a on se opatrně rozhlédl kolem sebe. Na umyvadlovém pultíku viděl rozdělaný můj toaletni kufřík, pustil mne z náruče a zvědavě do něj nahlížel. Ubytovala jsem se už před odchodem do baru, takže část propriet byla vybalená.

“Nic jsem si sebou nevzal..ani sprcháč nebo kartáček!” Mrknul na mne, a opřel se zadkem o polici s umyvadlem. “Můžu zavolat na recepci a nebo ti jen půjčím pastu…” “To bude OK, díky, nepočítal jsem s tím…” pokrčil trochu rozpačitě ramenama a rukama pohladil dvě osušky a čtyři malé ručníky v komínku na poličce.

“Hmmmm ručníky pro dva…” usmál se s provokativním výrazem. “Paní je optimistka!” Vypíchnul nápad, že jsem vědomě chystala prostředí pro pánskou návštěvu. “Paní je dlouhovláska! Potřebuje dvě osušky, malej ručník je krátkej.” Zazubila jsem se na něj. Vtom jsem se viděla v zrcadle za ním. Prsa vystrčená z rozepnutých šatů, podtržená staženou podprsenkou těsně pod ně. Až mi bylo stydno. Rychle jsem se upravila, abych nepůsobila jak šlapka z výlohy.

“Stydíš se? Tak já taky.” A s tím toho hebkého těšitele zastrčil zpátky do bílé bavlny spodního prádla. I tak mu to seklo. Klouzala jsem pohledem po kusu opálené kůže v rozhalené košili, ozdobené nad gumou spodek lehkým chmýřím a chloupkama, co se sbíhaly jako nápověda směrem bílé gumě bavlněných boxerek.

Přistoupila jsem k němu a stoupla si mezi jeho lehce rozkročené nohy. “Můžu se stydět, když cítím, jak mi tečeš po stehnech??” Zašeptala jsem mu pod ucho někam k hraně strniště. Konečky prstů přejel lehce od kolen až skoro ke klínu. Jeho prsty se lehce zadrhávaly ve schnoucích šupinkách naší společné radosti.

“Mmmmm… “ zamručel. “Společná sprcha?” Kývnul hlavou k velikánskému bezbariérovému sprcháči. V tom přítmí a studeně bílém světle zrcátka svítily jeho zuby stejně jako košile a já se náhle nemohla zbavit jedné myšlenky.

“Mám takovou fantazii..”
“Povídej…” už mne zas lehce líbal na krku a mne všechny myšlenky včetně fantazií tak trochu opouštěly. Vyjel rukama po zadní straně stehen a zmáčknul pevně zadek… “Jakou fantazii?”

“Miluju namáčet oblečení na těle. Zvlášť když je bílý…” mrkla jsem na něj.

Podíval se na svojí košili a dál.
“Hmmm ponožky a boty budu zítra potřebovat. Kalhoty taky. Naostro jít můžu a ta košile… je to nutný? Asi neuschne a nic jiného nemám.”

Přejela jsem prstama po bílém límečku. “Ta bude schnout rychle. A ve vlhké košili, když prší taky běháš venku…”
“Tak ty si necháš šaty…” zaskočil mne protinávrhem.
“Domluveno” zareagovala jsem rychle, než si to rozmyslí, náhradní oblečení jsem díky plánovanému zasmrádnutí v baru sebou na rozdíl od něj měla.

Za chvilku už jsme proti sobě stáli, on v bílých spodkách a košili. K dokonalosti chybělo jediné, zapnout jí, abych jí pak mokrou mohla rozepínat. Ruce mi jely po jeho teplé kůži středu břicha nahoru a jeden knoflík po knoflíku nacházel svojí dírku.

“To je poprvé od školky a zlomené klíční kosti na snowboardu, co mne někdo oblíká” culil se bezprostředně a snažil se mne chytit kolem pasu a za zadek, zatímco jsem se snažila soustředit se na zapínání košile.

Oblékání bylo stejně rajcovní jako svlékání. Poslední knoflíčky pod límcem jsem nechala otevřené a vzala do ruky sprchu. “Ready?” Mrkla jsem na něj. Kývnul hlavou a opřel se zádama o zeď. “Do toho!” Namíchala jsem vodu aby nebyla studená ani horká. Pomalu jsem namířila proud vody na jeho bok a sledovala jsem jak se mokrá bavlna lepí na hladkou kůži pod košilí. Pomalu se promáčel pruh přes stranu jeho stehen i na bílých spodkách. Hladila jsem ho přes mokrou látku a on spokojeně přivíral oči.

Totéž jsem zopakovala na levé straně, ale s opatrností, aby klín a jeho už tvrdnoucí ocas zůstal decentně skrytý pod suchým pruhem bavlny.

Mokrá košile a spodky na bocích jeho těla udělaly idální přistávací dráhy pro moje dlaně. Užívala jsem si jeho těla, když jsem sprchu namířila na zapínání košile a sledovala jsem, jak ho i bez svlékání postupně odhaluje prosakující, k pevnému břichu přilepená bílá látka… studené světlo umocňovalo bílou a obrysy opáleného těla.

Voda se rychle dostala na předek bílých trenek. A i když míň kontrastně než opálená hruď, i pod předním švem se rychle jasně rýsoval obrys tuhnoucí mužnosti.

Nemohla jsem odolat a přejela po něm dvěma prsty. Reakce byla instantní. Adam přivřel oči o něco víc a zavrněl, v ocasu mu cuklo a on se opřený lopatkama o zeď prohnul v bedrech a vystrčil promáčený klín vstříc mým dotekům.

Jezdila jsem po něm prsty. Dotek bavlny namísto kůže byl nekonečně rajcovní. Snažila jsem se ho přes mokré spodky honit. Začal slabě kňourat a ve mně se vařila krev. Přidala jsem trochu teplé vody a přimáčkla se k němu. Bylo mi jedno, že se o něj celá namočím.

Jako předtím u zrcadla sáhnul do výstřihu, ale tentokrát si jen ověřil, že i když jsem se zkulturnila, tak podprsenka furt vězí pod prsy a bradavky přímo naráží na látku šatů. Vzal mne za ruku se sprchou a namířil jí mezi nás. Efekt na sebe nenechal čekat a bradavky vyskočily přes mokrou látku. Okamžitě je vzal mezi prsty a díval se jak napínají prosáklou látku šatů víc a víc… dráždil je nesmlouvavě až jsem začala slabě kňourat i já.

Rukou sjel do klína a znova prsty zabořil do záhybů mé vystříkané a ulepené kundičky. Vzal z mé ruky sprchu a namířil jí do mého klína. Úplně mi to srazilo kolena k sobě, když proud vody narazil na poštěváček. To se mu nezdálo, tak se se mnou otočil a opřel zády o zeď mne. Jedním pohybem rozevřel má stehna a zasunul mezi nohy hlavu sprchy, trysky teplé vody narážely na pysky, klit a malý vodotrysk pod mojí kundičkou mne nutil tancovat. Přišpendlil mne tělem ke zdi a zakousl se mi do krku. Dvěma prsty roztáhl závojíčky od sebe a sprchu přimáčkl přímo do rozloženého ženství. Oroštoval tlak vody na max a když jsem se vzepjala na obranu před intenzitou vjemu čapnul mne jednou rukou kolem krku a tím mne zcela paralyzoval. Sprcha klouzala mým klínem a já se kroutila až mne zaplavila nepřekonatelná vlna horka a roztřásla jsem se mu pod rukama. Polykal moje sténání i nadávky a hnal mne dál a dál, sprchou, prsty… projížděl kundičku, pak zabořil prsty do prdelky… už jsem se jen chvěla a visela na něm jako by byl posledním pojítkem se světem.

Nevím kolikrát mne dovedl k vrcholu v těsném sledu. Pomalu jsem se udýchaná a roztřesená vracela k sobě když jsem si uvědomila jeho tvrdost na svém břiše. Naše oči se v tlumeném světle koupelny setkaly. Četla jsem v nich snadněji jak billboard za bílého dne a svezla se po něm na kolena, až se mi před očima pod bílou mokrou bavlnou tyčilo jeho tlusté prokrvené kopí. Věděla jsem co chci.
Jeho dlaně ve vlasech naznačovaly, že bych měla radši hodně chtít, než budu muset….

Pak už stačilo jen stáhnout tu mokrou bavlnu a nastavit lačnou tlamičku…