Poprvé s... soutěžní

26 sept. 2023 · 3 781 vues excitedcouple

Thajsko, krásná země, horko, ale také mnoho zvláštností a jednu takovou jsem tam poznala i já...

Manžel vyrazil brzy ráno běhat na pláž a potom něco nakoupit. Já jsem pomalu vstala a začala den dlouhou ranní sprchou. Vyšla jsem nahá z koupelny...

Pokojská právě stlala postel. Myslela si, že jsem odešla s manželem a pokoj je prázdný. Otočila se a uviděla moje nahé tělo. Klidně pokračujte, říkám anglicky, mně to nevadí. Přikývla a pokračovala v úklidu. Mazala jsem se tělovým mlékem a všimla jsem si jejích podhledů. Usmála jsem se na ni. Opětovala úsměv. Podala jsem ji lahvičku s tělovým mlékem a lehla jsem si na břicho na postel.

Cítila jsem její jemné ruce na zádech, stehnech, zadečku. Občas zabloudila k mojí mušličce. Opatrně, jemně, nevtíravě. Byla jsem vzrušená. Otočila jsem se na záda. Pokojská se hned začala věnovat mým malým pevným ňadrům. Rukou jsem zabloudila pod její sukýnku. Chtěla jsem ji polaskat na musličce. Moje ruka ale našla pod sukní tvrdý penis. Tázavě jsem na ni pohlédla. Místo odpovědi se začala svlékat.

Dívčí tvář, malá pevná prsa, výrazné tmavé bradavky, ploché bříško a pod ním pěkný, hodně zahnutý penis... Lehni si. Poručila jsem. Nasedla jsem na její penis. Byl ideálně zahnutý. Pohybovala jsem se na něm a při tom laskala její prsa. Netrvalo to dlouho a prožívala jsem silný orgasmus. Její orgasmus a výstřik brzy následoval.

Slyšela jsem kartu ve dveřích pokoje. Rychle jsem nás obě přikryla, deku jsem dala těsně pod naše prsa. Vstoupil manžel. Uviděl nás. " Krásné překvapení. Dvě ženy v posteli. Dám si sprchu a jdu k vám". Překvapení? To ano -:).