Bi-Trojka MMZ

28 oct. 2023 · 4 709 vues asafdavan

Jsme na hotelovém pokoji. Velikém apartmánu s krásným výhledem na širé moře a hvězdnou oblohu. Zrovna zapadá slunce a první hvězdy se začínají objevovat na obloze.
Stojíme opřeni na terase, ty o zábradlí a já stojím za tebou a objímám tě.
Jsme v posledním patře a nikdo už okolo nás není.
Otočíš se a říkáš, že si jdeš dát sprchu. Neříkám nic.
Když už dojdeš do koupelny tak zjistíš, že tam nejsi sama. S úsměvem na tváři a polibkem navrhuji, ať si dáme místo sprchy vanu. Se záludným úsměvem odpovídáš, že proč ne.
Leháme si do vany a pouštíme si bublinky, protože jsme to trochu přehnali s pěnou, najednou je plná koupelna. Se smíchem vypínáme bublinky a otevírání si Prosecco.
Ležíš opřená o mě a přiťukáváme si. Pomalu ale jistě moje ruce odkládají naše skleničky a já se jimi začínám věnovat tobě. Do jedné ruky si beru sprchovou hlavici a pod vodou ji zapínám a mířím na tvé nejoblíbenější místo. Druhou rukou si te pevně chytám za prsa přitiskávám k sobě.
Začínáš hlasitěji oddechovat a tvá chvíle se blíží, cítíš, že mně se to strašně líbí a že jsem hodně vzrušený. Ale tentokrát si mě nevšímáš. Užíváš si svých chvil.
Koneckonců, semnou máš pro dnešek jiné plány. A při té představě, co nás ještě dnes čeká, se ti najednou rozjede silný orgasmu. Do ruky kterou tě držím za prsa se mi zarývají tvé prsty a jsi hlasitá. Je to na mě jako extáze. Ještě chvíli tě nechám aby to doznělo a chci si tě posadit na okraj vany a už se konečně přidat.
Ale v tu chvíli se probereš z extáze, dáváš mi ruku na prst a odstrčíš mě. Zároveň s tím povídáš
"Dnes pro tebe mám něco jiného! Dnes si můžeš zažít svou nejzajímavější noc v životě, ale musíš mi něco slíbit!" Tázavě zvedám obočí a ptám se, "A co by to mělo být?"
Vášnivě mě políbíš, chytneš mě pevně za penis a s upřeným pohledem do očí se vší vážností a vášní, která v tobě plane po celý den, co jsi tohle plánovala mi odpovídáš: "Dnes večer, si semnou budeš moc dělat co chceš, úplně vše, budu celá tvá a splníme ti úplně každé tvé přání, na jakýkoliv způsob, ale má to jednu podmínku".
Chvíli se odmlčíš, párkrát rukou popojedeš nahoru a dolů a opět se mi podíváš do očí, usměješ se, dáš mi pusu tam kde to mám nejradši a ptáš se..."Tak jak ses rozhodl?"
"No,co je tedy tvá podmínka?" Ptám se a polibek ti vrátím. Jak mě držíš pevně v ruce, tak cítíš, co se ve mně asi teď odehráváš a přesně víš, že jsi mě dostala tam, kam jsi mě dostat chtěla.
"Dnes si semnou budeš most dělat co chceš, ale pod podmínkou, že si nejdřív všechno zkusíš na vlastní kůži a poslechneš každé moje přání předtím, než ho splním já tobě."
Když vidím s jakým zápalem mi to říkáš, jak ses na to musela těšit, nezbývá mi než souhlasit. Jsem vzrušený úplně na maximum a čekám co přijde dál?
Řekneš mi, ať se v klidu osuším a přijdu za tebou zpátky na terasu, kde máš pro mě nachystané překvapení.
Zůstávám stát jako opařený a hlavou mi létají myšlenky, o co tak asi půjde.
Po pěti minutách přicházím na terasu a zůstanu ve dveřích stát jako opařený.
Je tam nějaký další cizí muž, nemá na sobě žádné oblečení a sedí rozkročený na naši venkovní pohovor pod pergolou. Ty sedíš vedle ne něm a zrovna ho líbáš a já ho vidím jen přes tvá záda.
Když si všimneš, že on už mě zaregistroval, tak si odsedáš a znovu s úsměvem mi říkáš: "Tohle je moje překvapení pro tebe. Dnes si můžeš semnou udělat úplně vše a přát si cokoliv, ale vždy, když budeš mít přání. Tak mi ho nebudeš říkat, ale ukážeš mi tady na mém kamarádovi, co chceš, abych pro tebe udělala. Zároveň po jednom tvém splněném přání, bude následovat moje, které bezpodmínečně splníš."
Dívám se na něj, moje oči se zastaví v jeho rozkroku. Nádherný. Velký. Rovný. Očividně hodně natěšený.
Chvíli nejsem schopný vydat ze sebe slovo.
Tebe vnitřně hrozně těší, jak jsi mě dokázala odzbrojit a s úsměvem dodáváš.
Je to taková zdejší moje hračka, vydrží několik kol za večer a je tady dnes jen pro nás.
"Souhlasíš tedy s mojí nabídkou"?
Pořád nejsem schopný ze sebe vydat hlásku, jsem fascinovaný celou tou situací a nevím co dělat, zvládám pouze přikývnout a vydat ze sebe přiškrcené "Ano".
Už začínáš být opravdu pobavená mou bezradností ale naoko přísně povídáš.
"No vidím, že bude lepší když pro začátek převezmu otěže, takže teď pojď sem, klekni si, a ukaž mi, jak by sis přál abych ti ho vykouřila! Tak jak vykouříš ty jemu, tak potom vykouřím já tobě!"

Najednou se probudím z mojí letargie, zjistím, že se to opravdu děje a ty to myslíš vážně. Že to není žádná hra. V tu chvíli si tedy klekám a jsem odhodlaný ti ukázat, co vše si zasloužím.
Pevně ho chytám u kořene do ruky a měřím si ho pohledem. Na první pohled, se mi zdálo, že nic extra. Ale jakmile jsem se pohledem přiblížil, zjišťuji že je velký miminálně jako já a když jsem se přiblížil dechem, tak mi přišlo, jako by se snad ještě zvětšil.
Wau, tak takhle vypadá ten pohled z blízka. Začnu si hrát jazykem, od spodu nahoru, několikrát po sobě. Ty jsi fascinovaná tím pohledem a začínáš si hrát sama se sebou. Jazykem obmotám špičku a jdu na to. Beru si ho do pusy. Zároveň přitom si pořád hraju pomalu jazykem. Vychutnávám si ten pocit, mám vše ve své moci. Očkem mrknu po tobě a vidím, že už pomáhá rukama on tobě. To je pro mě signál, pouštím se do toho naplno. Nahoru, dolů. Dostávám se čímdál hlouběji, ale přece jen se vždycky když si řeknu, že teď už si ho dostanu do pusy fakt celého, tak se zaseknu. Začíná se mu zrychlovat dech, to byl asi signál pro tebe. Aniž bych si něčeho všiml, tak cítím jak se najednou tvé tělo přitisklo na mé, tvá ruka je v mém rozkroku a šeptáš mi do ucha. "Víš jak po mně vždycky chceš aby ses mi mohl vystříkat přímo do pusy?" Na chvíli si ho vyndám z pusy a chystám se něco ti odpovědět. Ale v ten moment mi pevně chytneš hlavu a zcela autoritativně říkáš: "Tak teď chci já, aby se tak mohl udělat on!" V tu chvíli mi hlavu otočíš, nasměruješ na jeho penis, který jsem mezitím neustále dráždil rukou a očividně má co dělat, aby ještě nestříkal, což mi bylo divné. Jakoby na něco čekal. Když v ten moment moji hlavu opravdu silou narazíš na jeho penis, opět se na chvíli zasekl, ale jak jsem to nečekal, tak jsem v tu chvíli kdy narazil Polkl a já zjišťuji, že ho mám v puse opravdu celého. Fascinuje mě to, zároveň se ale dostavil problém. Hlavou mi neběží nic jiného než. "Jak mám proboha dýchat?" Polknu ještě jednou a ten tlak byl očividně to, na co jste oba čekali. Zjišťuji, že pusou teda dýchat rozhodně nebudu, protože k tomu, že ho mám až v krku a tvé ruce pevně drží moji hlavu, tohle byl ten moment, co jej očividně dostal za vrchol. Cítím obrovský záškub a první vlnu jak mi zalévá hrdlo. Tebe to očividně baví, protože ještě jeden výstřik přišel, než jsi povolila v tlaku, nechala mě odtáhnout hlavu a už ho máš v ruce a rukou mu ho honíš a on stříká na nás oba dál a dál.
Očividně jste měli vše velmi dobře domluvené dopředu. Přesně věděl, co kdy přijde.
Ještě chvíli si s ním pohraješ, dáš mu pusu a se slovy "Dobrá práce, přesně tohle jsem po tobě chtěla." Mu dáš pusu a otáčíš se na mě. "Tak co? Jaký to je pocit? Už víš, jak se cítím já, když mě držíš za hlavu?" V mých očích vidíš pohled obdivující bohyni. Jsem fascinován tím okamžikem. "Máš štěstí, že vypadá spokojeně, možná si taky přece jen něco trochu zasloužíš." S těmito slovy mi zatlačíš do hrudníku a já ležím, můj penis mizí v tvé puse a co mě fascinuje ještě víc. On opravdu je pořád úplně tvrdý! Najednou si kleká za tebe a na nic nečeká, očividně tě ta představa bavila a dostal se do tebe zezadu najednou a úplně celý. Uděláš to co jsem dělal já na začátku jemu. Potom co si pohraješ párkrát jazykem kolem dokola a on přidá na tempu ve vzdechu proneseš. Teď jsem na řadě, abych si znovu užila já!
Po tom, co nás máš všude, kde sis nás přála mít, si začínáš určovat rytmus. Jemu vycházíš vstříc a zároveň při každém tvém pohybu vpřed si bereš mě pusou čím dál hlouběji. Baví tě to. Začínáš se dostávat do varu. Přemýšlíš koho se nasytit víc a v tom ti hlavou bleskem nápad. Přidáváš na intenzitě. Já začínám hlasitěji oddechovat, za tebou už je vidět, že se blíží finále. Když si tohle uvědomíš, tak se tě najednou zmocní obrovská vlna, která ti projíždí celým tělem. U mě cítíš, že už to brzy bude a s ďábelským úsměvem mě pouštíš z pusy a díváš se, jak těsně před mým orgasmem trefuješ tu chvíli, když jen vytřeštím oči a pomalu cítím, jak moje chvíle mizí v dáli. Hlavou mi jen běhají myšlenky, to myslí vážně? Jak to tak trefila? Zároveň s tím, jaká obrovská naštvanost se odehrává ve mně, jsem ztratil na pár vteřin pojem o realitě a už cítím, jak jsi mě posadila, klekla si za mě a šeptáš mi do ucha. "Otevři pusu a vyplázni jazyk". Než to stihnu pobrat, protože pořád jsem nazlobený, že na mě nedošlo mě chytáš za vlasy a zakláníš hlavu, takže se mi ta pusa otevřela prakticky sama už jen vidím, jak se blíží on a v ruce má svůj velký penis, který každým jeho pohybem rukou snad ještě nabírá na velikosti a v tu chvíli už vím, co mě čeká. Jen co se stihnu zorientovat a vypláznout jazyk přichází první horký proud naší odměny. První, velký a silný mířil přímo mě do pusy. Viděla jsi to z úplné blízky a pohled tě tak zaujal, že druhý, který je určený pro tebe, ti zasáhne obličej a v ten moment mě začínáš líbat. Chceš ochutnat taky. Přece nenecháš vše jen mě. My dva jsme do sebe zamotaní jazyky a dál na nás létá další a další výstřik. Asi snad po pátém nebo šestém se objeví jeho penis mezi našimi ústy a my se líbáme i s ním. Já jsem úplně napjatý. Je to skvělé. Nevím čeho se nabažit víc. Té chuti, tebe, toho momentu, jeho penisu. Hlava nám z toho jde kolem. Po chvíli se trochu stáhne a ty se na mě zase začneš usmívat s takovým tím výrazem "To ještě není zdaleka vše."
Chvíli si ještě hrajeme jazyky a ty si leháš na záda. Mě táhneš na sebe. Říkám si, že už se konečně dočkám, že už bude po mém. Když najednou uvidím, že tvé oči nesledují mě, ale postavu zamnou a ty na něj jen přikývneš. V pozici kdy jsem na čtyřech já cítím, jak si mě chytnou ruce pevně za boky a v tu samou chvíli cítím tlak. Nějak se nejsem schopný tomu poddat, zavírám oči a pokouším se uvolnit se. Ten tlak sílí. "Páni...tohle bude síla, je fakt velký." Říkám si v duchu. Na chvíli zase otevřu oči a vidím, že ses pomalu podemnou na zádech posunula níž až k mému penisu a v momentě, kdy mizí ve tvé puse, já cítím ten hřejivý, vlhký dotek a jakmile mi objedeš jazykem kolem dokola jsem se ocitl na vrcholu blaha a cítím, jak do mě prudce zajel. Chvíli si na to musím zvyknout, ale tvá pusa dělá divy a já už se s tím srovnávám. Na chvíli přestaneš, zvedneš hlavu a usměješ se. "Teď mi ukaž, jak moc bys mi chtěl stříkat do pusinky". S touto větou se tvůj úsměv vytrácí a otevíráš pusu těsně před mým penisem a čekáš. Chvilku na to mi to dojde, protože zamnou taky žádný pohyb není. Posunu se dopředu a cítím slast, posunu se dozadu, cítím slast. Wau. Začínám pomalu zrychlovat. Přizpůsobuji se celé té situaci a už to reálně zvládám opravdu v tempu. Mnou čas od času projede nával slasti a v tu chvíli, kdy se ve mě vše sevře, vyvýjím tlak na jeho penis. Cítím jak si mě opět chytá rukama a začíná přirážet. Už se nemusím snažit já. Na něj jsem si zvykl a defakto si semnou pohazuje tak, že nemusím nic dělat. Jen si to užívám. A už to přichází. Ty to cítíš taky a začínáš mi pomáhat. Přestala jsi jen čekat, už mi opravdu vycházíš vstříc. Ještě chvíli. Tempo je skvělé, už jsem se s tou situací dokonale sehrál. Jednou rukou chytám tvoji hlavu a narážím si tě co nejhlouběji a začíná moje chvíle. Jakmile cítí, co se děje semnou, tak už to taky nevydrží a už plní i on mě. Magické. Tobě pomalu začíná docházet vzduch, ale tohle co jsi na mě celé přichystala, aniž bys mi cokoliv řekla ve mně probouzí dvě emoce. Obrovský vděk a zároveň obrovská potřeba si za to s tebou "vyřídit účty". Ještě pár posledních vln mnou projede a pouštím tě. Trochu lapáš po dechu, ale je vidět, že se ti to líbilo. Zvedám se, trochu se mi třesou kolena, ale odcházím pomalu zpět do bytu. Neříkám ani slovo. Přemýšlíš, co se tak mohlo stát. Proč odešel? Asi po minutě se vracím a vidím jak jsi opřená o malý taburetek a říkáš mu, že jej ještě chceš zezadu do sebe. On uvidí mě a já po něm hážu předmět. Ty nemáš ponětí co jsem po něm hodil. V mých očích vidíš vášeň, ale zároveň i něco trochu děsivého. Klekám si k tobě, políbím tě, abych tě trochu rozptýlil. Vášnivě, pořád cítíš všechny chutě. Úplně ses uvolnila, najednou ale pochopíš o co tady šlo. Ani jsi neměla šanci postřehnout, co jsem po něm házel, začíná být přítmí. Ale kolem ruky se ti omotalo cosi kovového a do vteřiny máš spoutané ruce obě. Jsi opřená o ten taburetek a ruce máš za zády spoutané. Tentokrát se ďábelsky usmívám rád. Jednou rukou si tě chytím za vlasy tak, aby ses mi dívala přímo do očí a říkám. "Taky pro tebe mám překvapení." Chvíli na mě nevěřícně zíráš. "Nemysli si, že ho neznám, věděl jsem, že kolega přijde". S těmito slovy ti zavazuji oči. Přesně s tím, kdy zavážu uzel ucítíš na zadečku ruku. Na chvíli ten dotyk zmizí a v ten moment přijde silný, ale velmi citlivý návrat té ruky. Trochu se lekneš. V ten moment zjistíš, že už stojím za tebou. Opět si tě přitáhnu za vlasy a znovu plácnu. "Noc teprve začíná moje drahá, tak se těš". S těmito slovy cítíš jak jsem do tebe prudce a rychle zajel.

Pokud má někdo navrh, kam se ubírat dal. Někoho přidat. Rad si vyslechnu a případně napisu dal. Každopádně je to má fantazie a v té meze neexistuji. Za kazdou kritku a zprávu budu rad :-)