Kamarádka mé ženy

2 nov. 2023 · 6 306 vues Ananas211

Vlastně to pro mě bylo pořádné překvapení. S manželkou jsme měli úžasný pravidelný sex a nikdy se nezmínila, že by měla zájem trochu okořenit náš vztah. Proto když k nám pozvala kamarádku Janu, nečekal jsem vůbec žádné překvapení. Večer probíhal podle očekávání, obě si otevřely láhev vína a chichotaly se v obýváku, zatímco já jsem se uklidil do pracovny a snažil jsem se zabavit. Holky začaly být dost rozverné a neustále se chichotali. Trochu mi to lezlo na nervy a když mě manželka zavolala do ložnice opravdu jsem, ani ve snu netušil co mě tam čeká.

Vešel jsem do dveří a naskytl se mi pohled na který do smrti nezapomenu. Moje žena objímala úplně nahou Janu, která se na mě trochu stydlivě dívala a obě se na mě rozverně smály. Zíral jsem s pusou dokořán neschopen slova. Janě bylo 35, vysportovaná, luxusní postava s krásnými pevnými trojkami, krásný upravený klín a pevné nohy. Jen stěží jsem odtrhl oči od jejího nádherného nahého těla a podíval jsem se na svoji ženu. Ta se na mě usmála a v očích jí tančili čertovské jiskřičky. Nezmohl jsem se na nic jiného než “Co tady blbnete?”

“Víš Jana má problém s manželem.” Začala a já poslouchal jako opařený. “Vůbec s ní nechce spát a když už na to jednou dojde je jako kus dřeva, zafuní a odpadne. Navíc o tom, že by jí to udělal pořádně do zadečku nechtěl nikdy ani slyšet. Věřil bys, že ještě neměla v zadečku nic jiného než prst nebo hračku? Nikdy! Je to moje nejlepší kamarádka a nechci, aby si hledala nějaké úchyly na seznamce, který by jí to znechutil, a tak jsem slíbila, že tě může použít. Doufám, že ti to nevadí?”

Nemohl jsem uvěřit tomu co právě řekla. Taková bomba. “To myslíš vážně?” Vydechl jsem. Moje žena přišla ke mně, chytla mě za koule a řekla. “Dávám ti svou nejlepší kamarádku k dispozici a chci vidět, jak ji ojedeš. Budu se dívat, jestli ji odflákneš a neuděláš jí aspoň tři orgasmy jako mě, bude to pro tebe mít následky.” Potom mi vlepila pusu na tvář a jemně mě postrčila k Janě, která stydlivě čekala u naší manželské postele. Jana byla opravdu hezká a netvrdím, že jsem o ní nikdy neměl sexuální představy, ale tohle mě ani ve snu nenapadlo. Stydlivě se na mě dívala a já si uvědomil, že mi péro stojí jako sloup veřejného osvětlení. Byla to skoro bolestivá erekce, jako by se chtěl předvést v maximální velikosti a Jana to musela přes kalhoty vidět.

“Co můžu s tebou dělat?” Zeptal jsem se a v krku mi vyschlo. “Cokoliv budeš chtít.” Špitla. A to byl ten moment, kdy jsem se přestal ovládat. Když to vyslovila nedokázal bych přestat, ani kdyby mi držely u hlavy zbraň.

Stáhl jsem si triko a přišel k Janě. Nadechl jsem se a ucítil její jemnou ženskou vůni. Pevně jsem ji objal, začal líbat na krku a dotlačil ji k posteli. Lehla si na záda a já na ni nalehl. Hned se mi otevřela a já se opřel svým klackem o její stydkou kost a zatlačil. Zároveň jsem ji pevně chytil ruce v zápěstí a omezil jí tak aby se nemohla hýbat. Přitom jsem jemně přirážel na její stydkou kost a líbal její jamku na krku. Prohnula se jako luk a vzdychala. Přirážel jsem víc a přesunul jsem se k jejím ňadrům. Miluji krásné pevné kozy a tyhle byly jako z časopisu. Její bradavky byly stažené a tvrdé. Stačilo na ně dýchnout a začala se celá třást. Levou rukou jsem jí chytil za obě zápěstí a uvolnil jsem si pravou, abych si mohl užít ten krásný pocit, když držím v ruce pevná prsa. Stále jsem ji dráždil její klitoris svým pérem a když jsem přirazil trochu tvrději vykřikla a celá se napjala. Nechal jsem ji užít si její první orgasmus dnešního dne a pozoroval jsem její reakci.

Miluji, když se žena udělá ještě před tím, než do ní vniknu. Zhluboka oddechovala a na tváři se jí objevil ten úsměv, který ženy mívají jen po pořádném orgasmu.

“Tohle je jen začátek.” usmál jsem se na ni a sáhl jsem pro látková pouta, která byly nachystaná v nočním stolku. V jejích očích jsem zahlédl směsici chtíče a trochu strachu, když jsem jí spoutal zápěstí. Mám to tak rád, když můžu ženu trochu svázat. Když jsem byl hotový, klekl jsem si nad ni a teprve tehdy jsem jí ukázal na co se může těšit. Nejsem žádný podmírák. Trochu vyjeveně se dívala na moji kládu, když jsem si stahoval kalhoty, pohodil jsem je na podlahu vedle postele a teprve tehdy jsem si všiml mé manželky, která seděla na židli u dveří v jedné ruce měla sklenici vína a druhou si zajela do kalhotek, usmívala se. Přesunul jsem svoji pozornost zase k Janě. Nalehl jsem na ni a ucítil její vlhký klín. Nedokázal jsem odolat a bez velkého čekání jsem do ní pomalu zajel. Byla užší, než jsem čekal, ale úplně krásně promazaná z předchozího orgasmu. Její teplo obklopilo moji kládu ze všech stran a bez problémů jsem byl v ní až po koule. Jen zavzdychala. Na chvíli jsem přestal, aby se mohla přizpůsobit.

“Tvůj manžel tě tedy pořádně zanedbával, když i po takovém dlouhém manželství máš takhle krásně úzkou štěrbinku.” Jana se nesouhlasně zavrtěla.

“Nemluv o něm. Prosím.”

Přikývl jsem a začal pomalu přirážet. Chtěl jsem jí vynahradit tu trapnou zmínku o manželovi, a tak jsem jí pořádně naložil. Netrvalo to dlouho, na misionáře to měla moc ráda. Její orgasmus by krásně čitelný a přesně na to jsem čekal. Ani na okamžik jsem totiž nezapomněl o čem to dnes celé bylo. O jejím krásném análku. Zadeček měla pevný jako skála, když přirážela tak jsem jí pravou rukou mačkal. Můj prostředník byl celou dobu přípravný a když přišel ten správný čas zajel jsem, společně s jejím orgasmem, prstem do zadečku. Její svěrač se trochu polekal, ale byl krásně promazaný z předchozích orgasmů. Prst tam zajel jako po másle. Při orgasmu se svěrač uvolňoval a zatínal a zběsile mi mačkala prst. Její nádherné vzdechy nabraly ještě na intenzitě. Byla krásně uvolněná a promazaná, a tak jsem ke konci jejího orgasmu přidal ještě druhý prst, to vyvolalo další bouři rozkoše.

Nechal jsem ji trochu vydechnout, zatímco jsem jí jemně masíroval svaly v zadečku. Miluju ten pocit, když přes tenkou hráz cítím svoji kládu v ženě. Podíval jsem se jí do očí.

“Je čas na hlavní chod.” unaveně se usmála. Vytáhl jsem svoji kládu z její úzké dírky a pořádně gelem namazal její análek. Jemně vzdychala, zatímco jsem prsty rozevíral její svěrač a mazal vnitřek její prdelky. Napoprvé se musí dírka pořádně promazat. Postupně jsem ji ještě uvolňoval, dva prsty v zadečku, a přitom jsem placem zajel do její úzké kundičky. Masíroval jsem jí obě dírky a jazykem lízal poštěváček. Její vzdychání bylo čím dál hlasitější a si dával na čas. Třetí orgasmus na sebe nenechal dlouho čekat.

Jakmile odezněl, přitáhl jsem si ji k sobě. Misionář je na análek výborná poloha. Pěkně se mi nastavila a zvedla trochu zadeček ať mám jednodušší přístup. Opřel jsem svůj žalud o vstup do análku a jemně zatlačil. Její svěrač se chvíli bránil, ale brzy se vzdal a pustil mě dovnitř. Zažil jsem nepopsatelný pocit, když mě její dírka pohltila. Její anál byl horký jako pec, a tak krásně mě sevřel, že jsem málem hned vystříkl. Jana se na chvíli napjala.

“Prosím počkej, bolí to.” Zastavil jsem se a nechal ji zvyknout si. “Mám přestat?” Zůstal jsem nehybný a nechal ji ať si sama zkusí dostat se na mě. “Ne. Už je to lepší.” Jemně jsem jej vytáhl a zase pomalu zanořil. A znovu a znovu. Pokaždé trochu hlouběji. Její análek mě doslova nasával. Skoro jsem se v tom dokonalém pocitu ztratil. Začal jsem víc přirážet po chvíli už jsem v ní byl až po koule. Nevím, jak dlouho to trvalo ani kolik měla celkem orgasmů, ale když jsem se nakonec do ní vystříkal jen ležela a oddechovala. Svojí ženy, která stála u postele jsem si všiml, až když promluvila. Byla úplně nahá. “Jestli si myslíš, že tímhle jsi pro dnešek skončil tak se pleteš. Máš ještě hodně práce před sebou.”