Černochlupá kunda

9 nov. 2023 · 2 022 vues Pan_fingermake

Přišel v poledne z práce domů. Byla sobota, pěkný slunný den. Bydlel v 6. patře panelového domu.
V rychlosti si k obědu upekl kuřecí stehna s křupavou kůrkou, udělal si k nim bramborovou kaši, kterou tolik miluje a k tomu okurkový salát ve sladkokyselém nálevu. Takový dobrý sobotní oběd.
Cítil se příjemně a i osvěžen ve svých pocitech po tom dobrém obědě. Bylo 13:40, když dojedl a zvedal se od stolu, aby zapadl do gauče.
Lehl si na gauč, jednu ruku si dal za hlavu a jenom tak byl. Odpočíval. Nejen, že měl za sebou 6 dní práce, ale čekala ho za pár hodin návštěva. Měla přijít na 17 hodinu.
Už v týdnu, když si psali, tak se schylovalo k tomu, že se v sobotu uvidí. Ani jeden na nic netlačili, snažili se nedávat tak moc najevo, o co jim jde, ale zároveň oba chtěli, aby se viděli.
Takové to, jakože nic, ale za tím, ať už je sobota a jsme spolu.
No, ona ho trošku zlobila, zatímco on se držel zpátky. Ale věděl, že to není jen tak.
Tak tam ležel a cítil uvolňující příjemný pocit z toho, že se uvidí a těšil se na to co bude.
Pocit radosti a vzrušení jím chvílemi projeli tak silně, až si občas chytl přes kalhoty za ptáka a trochu ho pomačkal.
Měl na sobě džíny a košili se čtverečky.
V klidu ležel a cítil uvolnění těla i svých pocitů. Trochu to na něj dolehlo a vypnul. Znáte to, příjemná únava, dobré rozpoložení, klid a odpočinek po práci. K tomu po jídle no a člověk hned odpadne.
A tak usnul. Probudil se a zjistil, že je 10 minut po půl čtvrté. Byl v takovém ještě omráčení a tak ležel. Zlehka, pozvolna se probíral. Cítil tíhu svého těla, jak se opírá o pohovku. Přicházel k sobě a mezitím rozmýšlel, co udělá, než Renata dorazí.
Věděl, že si dá sprchu, naštěstí se upravovat nijak zvlášť nemusí, dělal to minulý týden a nepatří k těm, co se holí a přehnaně upravují každou chvíli a před každou návštěvou.
Prostě stačí obyčejné vysprchování, ale samozřejmě si to trochu víc užije. Nechá se ohřívat stříkající horkou vodou.
Prozíravě vše koupil už v týdnu, jako co kdyby že jo. Tak měl doma víno a nějaké mlsání.
Vysprchoval se a připravil vše tak, aby to bylo jen k nabídnutí. Chipsy, křupky, věděl, že má ráda olivy, zatímco on se vždy jen myšlenkou na ně osypal, ale připravil to pro ní, nějaké síry a salámy, dal kávu do hrníčku a natočil vodu do konvice, aby stačilo už jen konvici zapnout a vodu uvařit.
Je 16:40, takhle si to vše připravuje, zatím co mu pípne zpráva. Renata. ,,Přijdu později, nestíhám. Přesuneme to na 18h".
No jo, co už. Tak má ještě hodinu a něco pro sebe, klid.
Když všechno připraví, opět si lehne na gauč a zase odpočívá.
v 18:05 zazvoní zvonek, zvedá se z gauče a automaticky zvoní bzučákem dole, aby otevřel dveře.
Slyší, jak se rozjede výtah a jede dolu. Ještě má chvíli čas, otevírá dveře a čeká v nich. Výtah vyjede nahoru, otevřou se dveře, vystupuje Renata a je vidět, že pospíchala, je ještě trochu zadýchaná a roztěkaná. Jak vystupuje z výtahu, kouká směrem k němu a omlouvá se za zpoždění, musela ještě něco vyřídit. Nicméně bylo vidět, že se fakt snažila, že opravdu nechtěla přijít později.
Měla na sobě neformální věci. Modré džíny na tělo, lehký šedočerný svetřík, pod tím bílou halenku a velmi krásně voněla.
Měla své hodně tmavě hnědé vlnité vlasy po ramena, které měla rozpuštěné.
On jen klidně řekl, že v klidu, otevřel jí dveře, aby mohla vstoupit do bytu a to už se ukláněla a zouvala si rychle boty u něj na chodbě.
Když se zula, postavila se a stáli teď proti sobě. Chvíli tiše na sebe koukali, kousek od sebe. Říká jí, ,,pojď, jdeme do obýváku" a rozejde se tím směrem.
Ona se vydá hned za ním a vidí stůl s dobrotami, vychlazeným vínem a také vonnou svíčku, jejíž vůně se krásně linula celým pokojem.
Líbilo se jí to. Nic neřekla, ale bylo na ní znát, že je mile překvapena a že se jí to líbí. On si sedl do gauče a ona se zeptala, jestli si může sednout do křesla. Bylo to takové velmi pohodlné křeslo, ve kterém se člověk cítil opravdu velmi dobře.
Řekl, že samozřejmě. Zeptal se jí, jestli si dá kávu a ona odpověděla, že ano, ráda. A poděkovala.
Tedy se vydal do kuchyně zapnout už připravenou konvici a jen tak prohodil ,,tak kde si byla?"
A ona, že ještě musela jet kvůli něčemu za jednou kamarádkou a něco jí dát.
Vrátil se zpátky do obýváku usedá, ona na něj kouká, sedí předkloněná, nohy u sebe a opírá se lokty o kolena. Vlasy jí padají mírně do obličeje.
On si sedá a mlčky na ní kouká. Ptá se ho ,,tak co, jaké to bylo v práci?" a on že dobrý, ale že mu nějaká psala a poslala mu nějakou fotku. V tom se ona jen v koutcích pusy cuknutím usmála a v očích jí přeskočili jiskřičky.
Tak jen tlachal, že dobrý, že to uteklo a že má v pohodě den. Ona na něj jen kouká, ale jde cítit, že s ní něco vnitřně hýbe. Zeptá se jí, jestli si dá víno, je pořád takový odměřený a nejeví žádný známky ničeho. V tom se ona zvedne, přijde k němu, sedá mu obkročmo do klína a říká, že nechce víno, že chce něco jiného.
On mlčí, zrychlil se mu tep, srdce bije, více dýchá a tím víc cítí její vůni, která ho pohlcuje a je jí omámený. Je docela paralizovaný.
Cítí jí na sobě, ona na něm chvíli takhle sedí, usmívá se na něj a pak se skloní k jeho rtům a začne ho líbat.
Nejdřív je to takový ten první polibek na přivítanou. Sice se ústy zaklesly do sebe a setkaly se jazyky, ale ještě to nebylo to ono, jdeme na věc. Zase na něj kouká, oběma se zrychluje tep a v tom, když sílí mezi nimi intenzita se opět do sebe pustí líbáním, ale už s větší vášní a větším chtíčem.
Vzrušení se stupňuje a ona už se na něm trochu vrtí, kroutí a otírá se o něj. To dráždí jeho vzrušení a tuhne mu klacek.
Ona je do něj stále zaklesnutá a jeho ruce začnou jezdit po jejím těle. Po zádech, sjíždí jí na zadek, ten pomačká, ona ví, že to miluje a víc se na něm tře v jeho klíně. Jemu už dost stojí a ukapává. Zajíždí jí prsty do vlasů, na tváře, na krk, rukama zajede pod halenku a jezdí jimi po jejím zahřívajícím se těle. Sjíždí na její prsa, hladí je, mne, mačká a hraje si s bradavkami. Ona už oddychuje a jejich líbání je víc a víc šťavnaté. Rukama sjede na zadek za její rifle i pod kalhotky a hladí i mačká její měkký jemný zadeček. Její touha se stupňuje a začne si sundavat svetřík, rozepínat halenku, on si jí prohlíží a dál po ní jezdí rukama.
Za chvíli už vidí její prsa, když si rozepne halenku, ale ještě si jí nechává. On si bere její prsa do rukou, ona se vozí na jeho klíně, kouše se do rtu, on přejede k bradavkám, mne je a lehce mačká. Pak se k ní přitiskne a začne jí cucat levou bradavku. Ona zakloní hlavu, kňourá a on cítí, jak jí bradavka v jeho puse nabíhá a tvrdne.
Přestane, chytne jí za tu bradavku do prstů a začne cucat druhou, až takhle naběhne a ztvrdne taky. Ona je už mezi nohama horká a je cítit milostný pot.
Tře se mu víc a víc o jeho kalhoty, cítí, že jeho pták je už naběhlý a tvrdý a on si hraje s jejími bradavkami.
Pak jí sundá halenku a vidí jí do půl těla tak, jak jí pan bůh stvořil. A tvořil moc dobře. Měla pěkná, hezky tvarovaná, měkká prsa do ruky, poznamenané už trochu roky a mateřstvím, ale byly to krásné ženské prsa. A on si je rád prohlížel a taky sis nimi moc rád hrál. To se jí líbilo. Moc se jí to líbilo.
Začal jí líbat na hruď, na ramena, na krk, přejížděl svou tváří po její, dýchal jí do ucha a pak vzal do úst její ušní lalůček a sál ho, až nakonec do něj lehce kousl a zatahal jej. Projela jí vlna rozkoše.
Pořád jí hladil svýma rukama a ona si ho tiskla na sebe, aby líbal její tělo. Rozepl jí poklopec u kalhot a viděl ružovobílé saténové kalhotky.
Miluje spodní prádlo, velmi ho vzrušuje a teď viděl, že ona má na sobě moc krásný kousek takového prádla.
Ona se po něm ještě chvíli takhle vozila, zatímco se střídavě líbali, jejich dech se už hodně zrychlil a v plné síle mohli cítit vůni jeden druhého.
Jejich touha po sobě rostla, přestávali vnímat okolí a byli zabraní jen sami sebou. On jí mačkal půlky a roztahoval je. A už cítil, že jeho drahá je pěkně rozehřátá i tušil, že už je vlhká. To zatím necítil na svých prstech, ale už to nebyl žádný mladý nezkušený kluk a znal, jak se chová tělo ženy.
V tom se ona z něho postavila a on jí hned uchopil a přitiskl jí k sobě tak, aby jí líbal na bříšku. Olizoval ho a kroužil jazykem v jejím pupíku. Rukama jí jezdil po zadku, až jí od sebe odtáhl a začal z ní ty kalhoty sundavat. Najednou jí tam před sebou viděl jen v těch kalhotkách. Vypadala úžasně. Bylo to nádherný a zase si jí přitáhl k sobě, zhluboka dlouze nasál její vůni. Párkrát to zopakoval. Byl omámený. Ona na něj koukala z výšky a jezdila mu prsty ve vlasech.
Přitiskl své prsty zespodu na její kundičku a přes kalhotky po ní párkrát přejel, což způsobilo, že ona zavzdychala. Cítil, že je mezi nohama pěkně horká a že je i dost vlhká. Takhle jí chvíli škádlil a zlobil, když v tom ho ona od sebe odstrčila a rázně ho přimáčkla k opěradlu gauče. Svezla se na kolena hlavou k jeho poklopci, který rozepínala a dychtivě z něj strhávala kalhoty dolů. Teď viděla jeho ptáka přes přiléhavé boxerky a jak má na špičce mokrý flek. Hned odhrnula gumu trenek, že vyskočil na ní jeho pták a hned se mu přisála na špičku jeho čuráka a cucala ho. On se vzepjal a zakňoural tlumeně do prostoru.
Ona si ho nasadila víc do pusy a sála ho i cucala. On se kroutil a držel jí ve vlasech za hlavu. Ona začala hýbat hlavou tak, že ho teď už normálně kouřila a on se z toho zmítal ve vzrušujícím pnutí, zarýval jí prsty do vlasů.
Vzala mu ho do ruky a teď už ho honila i kouřila. Pěkně si hrála s jeho čurákem, mokřila mu ho svými slinami, mačkala i hladila jeho koule, olizovala ho a zase si ho nasazovala, sála, cucala. Hluboce se na něj napichovala. A na konci vždy chvíli podržela.
On z toho byl celý nepříčetný, vyvěral svou touhu a bylo cítit, že se může brzy udělat. Ona si rukou mnula mezi nohama a on tu hru, tu krásu a rozkoš pozoroval. Oči z toho měl celé uslzené a rozostřené.
Ona byla jak smyslů zbavená a ještě chvíli se vášnivě, divoce, lačně věnovala jeho ocasu, zatímco si rejdila volnou rukou mezi nohama. Byla už pěkně mokrá a v místnosti to mlaskalo.
V momentě se od něj odtrhla, chvíli narovnaná klečela mnula si kundu, zatím co on si ho držel a přejížděl si přes něj.
Pak se postavila, hluboce se na něj dívala a začala si pomalounku stahovat kalhotky dolu.
Byl na ní svým pohledem úplně přilepený a sledoval tu podívanou.
Když stáhla kalhotky ke svým kotníkům a dvakrát přešlápla, aby vysvobodila své nohy z kalhotek, viděl jí tam celou, jak jí příroda stvořila. A také si jí celou tak prohlížel, když si ho při tom zlehka pohoníval.
Ona k němu začala přistupovat, jak šelma. Zlehka našlapovala, až byla u něj a on si jí zase přitáhl a ruce nekontrolovaně, láskyplně a dychtivě jezdili po jejím těle. Nasával jí a nemohl se jí nabažit.
Ona ho zase od sebe odstrčila, až se přirazil na opěradlo gauče a to už si to na něj obkročmo zase usedala. Čuráka měl přitisknutého na břiše, cítil její horkou a mokrou kundu na svých stehnech, dlouze a zvolna na něm takhle jezdila a jeho ptáka držela v konečcích prstů. Pak položila ruce na jeho hruď a hladila ho. Pořád si koukali upřeně do očí.
Sjela rukama na jeho ramena, přejela přes ně, a pak po rukách směrem dolů k dlaním. Chytla ho za ruce a položila si je na svá prsa. On neotálel a začal se jím hned věnovat. Ona se po něm stále vozila. Jejich vůně sytila jejich blízkost a prostor kolem nich. Sjel palcem na jejího poštěváčka a začal ho mnout, což už silně Renatu dráždilo. Chvíli se takhle dráždit nechala, i když sebou už zmítala, občas škubla, kroutila hlavou a v očích jí plápolali plamínky. Už to nevydržela, zvedla se v bocích a rukou si přitiskla jeho ptáka vně své kundy, chvíli se sním takhle mazlila, ale pak udělala šikovný zkušený pohyb svou pánví a nasunula se na něj. Doslova se na něj nabodla. Její milý měl velmi silnou erekci. Ptáka vzpřímeného a velmi, velmi tvrdého, jak kámen.
On hned cítil, jak je mokrá a horká a jak snadno v ní jezdí. Miluje tu hebkost a něžnost. Ona na něm pozvolna jezdí, napichuje se a vozí se na jeho ocasu. Kontroluje se, tají dech a kouše se do rtu. On kouká na ní, ona zaklání hlavu, ale když jí zase vrátí, koukají si do očí, on přitom cítí, jak se roztírá její šťáva po jeho ocasu a jak střídavě cítí chlad, když se vysunuje a horkost, když se nasazuje.
Ona střídá hloubku, zatím se jen tak klidně dráždí, užívá si to a on drží a sleduje jí. Chytne jí v pase a ona se začne víc napichovat.
Začne se napichovat čím dál víc a mírně zrychluje. Předklání se na něj, opírá se rukama o jeho hruď a začíná na něm jezdit na koníka. Zvedá se v bocích v pánvi a zase dosedá. On jí rukama sjíždí na nohy a hladí jí. Ona se napíchne nadoraz a začne se na něm jen pohupovat, aby ho měla celého v sobě. Je hluboko v ní.
Kouká jí do klína, jak je na něm celá a v tom se ona začne zvedat. On má možnost vidět detaily jejího přirození, jak je otevřená, jak po jeho ptáku kloužou její závojíčky, jak má doširoka rozevřené pysky, naběhlého poštěváka a jak po sobě kunda nechává bílou stopu své tekutiny na ocasu. Vidí její černé upravené chlupy na přirození a pořád pomalu stoupá výš, až se zastaví a začne zase pomalu dosedat. On vidí, jak zase mizí v ní. Kouká jí na kundu a je tím fascinován. Je fascinován, ženskou sexualitou, přirozením, vzrušením, tělem, je tím celý pohlcený.
Ona se párkrát takhle nadzvedne a dosedne, až nevydrží a zpustí rychlejší a tvrdší tempo. Teď už začíná pěkně a vášnivě mrdat. A on stále vidí její kundu, jak se vozí po jeho ocasu, jak se roztírá její mokrost a vidí její černé chlupy.
Je plně v moci toho, jak po něm jezdí tahle černochlupá kunda a bere si ho. Ona se oddává svému chtíči, své živočišnosti a pudovosti a čím dál víc mrdá. Každým dosednutím to pleskne. Jemu se z toho zatřesou koule a jí poskočí prsa. Zahoupe se jí zadek, takhle si ho bere a on jen leží, kouká na tu nádheru a jezdí po ní rukama.
Ona se na něj nabodává, jak potřebuje, aby se uvnitř dráždila, kam potřebuje, on se vzpíná a oddychuje, ona vzdychá a heká.
Ona se zaklání, chytá ho za kotníky, prsa se stojícími bradavkami trčí do prostoru a on vidí to vnadné tělo, jak se v milostných pohybech jeho partnerky houpe a nabodává na jeho čuráka, až je celý v tranzu. Nemůže se nabažit jejich křivek a detailu její chtivé kundy, která si ho bere celého do sebe.
Ona zrychluje, už je hlučná, mačká mu kotníky, on jí hladí po břiše, po stehnech, sjíždí do třísel a mne jí poštěváka. V tom se ona jak posedlá celá rozdivočí, zase se předkloní tak, že ho mačká rukama do gauče a začne na něm v rychlém cvalu dosedat. Bere si ho, jak smyslu zbavená samice, která se chce umrdat do bezvědomí. Jede, jak mašina a on jen drží a snaží se vydržet, aby se neudělal a taky, aby měl ptáka nastaveného tak, aby si ho ona mohla co nejlépe napichovat.
Chvílemi, když dosedne se na něm v pánvi zběsile kroutí a zase poskakuje, až jí kozy skáčou a houpají se. On zvolá ,,bože to je nádhera" a ona už lapá po dechu, začíná se zmítat, až se začne cukat a stahovat na něm.
Zatímco ona se zmítá a cuká ztracená v prostoru, on lapá po dechu, drží z posledních sil a jezdí po celém jejím těle svými rukama. Ona má zavřené oči a pořád se různě cuká a stahuje stehna k sobě. Když se po pár minutách vrátí k sobě a mručí blahem, on jí ze sebe shazuje, háže jí do gauče, že se jí hlava zaboří do něj, než stihne vůbec zaregistrovat, co se děje, on si jí už nastavuje. Ona se prohne tak, že se zadek s její namrdanou dírou nastaví a otevřou směrem k němu a v tom jí tvrdě jedním přírazem vrazí péro na doraz mezi nohy, až holka zakřičí do gauče. On jí pevně chytne v pase a nekontrolovaně jí začne mrdat, až se celá otřásá. Vlasy jí skáčou na hlavě, prsa se divoce třou o gauč, zadek se otřásá a vlní pod těmi přírazy a místností jde slyšet hlasité pleskání dvou těl.
On se urve ze řetězu, jak to jde, až Renata řve do gauče a v tom do ní mocně přirazí a začne do ní stříkat.
Ještě párkrát hodně tvrdě přirazí, úpí do prostoru a vystříkává její už tak celou mokrou kundu, od které je celý mokrý a ulepený. Pevně jí jezdí rukou po prdeli a plácne jí, až se místo začervená, ona vřískne do gauče.
Vytáhne ho z ní a kouká na ní, jak tam je. Jak je stále předkloněná na kolenou, hlavu zabořenou do gauče, oddychuje a její otevřená díra tkví do prostoru. On krok odstoupí a oddychuje. Kalhoty u kotníků, cítí chlad na mokrém péru.
Ona nepospíchá, stále je tam takhle vystavená, dýchá, on si sedá vedle ní a hladí jí po zadku.
Po chvíli se ona zvedne, kouká skleněnýma očima do jeho, má lehký úsměv na tváři a spokojený výraz v obličeji. Na stole jsou dobroty, hoří svíčka a večer právě začal.