3 dni s Didi- deň prvý

9 déc. 2023 · 1 891 vues martinus147

Raz prišla maminina kolegyňa za mnou. Volajme ju teta Silvia. Vrámci debaty mi vraví, že chcú spraviť takú menšiu akciu, pre 15 ľudí na ich chate (tá bola v oblasti Štiavnicke vrchy). Že by som mohol niečo pripraviť. Ony všetko zabezpečia s tým, že mi nechajú voľnú ruku a dohodli sme detaili. Akcia mala byť v sobotu, ale tak som povedal, že by som radšej prišiel v piatok a predpripravil sa. Teta vraví- pokiaľ mi nevadí, že v piatok budem sám. Oni prídu až v sobotu.. Aspoň budem mať kľud na prípravu.
V piatok som odišiel z práce skôr. Dokúpil som ešte nejaké veci a vyrazil. Cesta trvala cca 40minút- ani ďaleko ani blízko. Pre náhradné kľúče som sa zastavil u domáceho skoro suseda, ktorého som po vysvetlení hravo našiel. Zobral som kľúče a šiel k chate ktorá bola cca 300 m od toho skoro suseda. Pokochal som sa zovňajškom chaty-drevenice, nádhernou prírodou, nadýchal chladného vzduchu šiel dnu. Krása a vôňa dreva človeka nikdy neomrzí. Chata bola taká akurát, ani veľká ani malá- no vraj pre 18 ľudí. Pri v chode bola malá predsieň, za ňou veľká tzv spoločenská miestnosť s krbom. Mal som prikázané hneď po príchode zakúriť. Za spoločenskou miestnosťou bola predelená kuchyňa. Za ňou tri miestnosti. Skôr mi to pripadalo ako samostatná časť domu-bolo tam úžasné súkromie. V jednej z nich bola posteľ, s komplet kúpeľňou, Tam som sa mal ubytovať. Po osprchovaní som nahý vybehol. Keď je príležitosť, tak som vždy rád nahý. Nik v ten deň nemal prísť, tak nebolo o čom. Kúril som v krbe, nech je teplúčko. Šiel som niečo predpripraviť na akciu. . Moja úloha bola pripraviť jedlo.
Stoly v spoločenskej miestnosti už boli pripravené, tak som len trochu upravil detaily. Oboznámil som sa s kuchyňou a šiel do komory. Tam som skoro odpadol- toľko alkoholu ani hypermarkete nemajú. Potravín v chladničke, mäsa v mrazničke. Už viem čo znamenalo voľná ruka. Mohol som zobrať čokoľvek. Vybral som mäso, ktoré bolo pekne označené. Zobral a nalial si víno. Asi po dvoch hodinách som už mal niečo pripravené. Nakoľko mi vyhladlo spravil som si papať a popritom som počúval hudbu- “iba rádio“. Keď dobre hrali tak som začal tak trochu vrtieť bokmi- akože tancovať, keďže som bol sám.(tancovanie nemám rád). Keď zrazu som zbadal niečo iné- stála tam žena, ostal som v pomykove. Pozdravila ma a šla hore do izby. Vybehol som do svojej izby a obliekol sa. Potom som šiel do kuchyne a tváril sa, akože pracujem. Po chvíli prišla v župane a smutne povedala: už si sa obliekol?
Takým spýtavým pohľadom som sa na ňu pozrel, že kto je. Si ma nepamätáš? DIDI- Diana. Dcéra tety Silvii. Pár krát sme sa videli ale dobrých párkrát som ju nevidel. Pekná mladá žena som si pomyslel. V tej chvíli bola krásna hnedovláska Som ťa nespoznal. Začal som sa ospravedlňovať za to nahé divadlo. Mal som tu byť sám. Vraví, že v pohode a ak to nevadí, že obaja môžme byť nahí. Mám rada nahotu. Tak chvíľu som váhal, ale keď si dala dole župan, v momente som bol aj ja vyzlečený. Keď sa ukázala v plnej krása bola ešte viac sexi. Vidím, že sa ti páčim- keď sa pozrela na môj stojací penis. Niekam odbehla. Ja som medzitým dokončil večeru. Didi sa vrátila, keď videla ako varím, povedala: ako fajn mám hlad. Tak sme sa spolu najedli. Nalial som jej vína. Ako sme tak sedeli za stolom, mal som na dohľad jej prsia, boli krásne. Snažil som sa sústrediť na iné veci. Debatovali o živote a tak všeobecne. Reč padla aj na sobotňajšiu akciu- tak ma pochválila ako to vyzeralo. Nedalo mi to a spýtal sa ako sa sem dostala? Vraj prišla vlakom, že sú tam výborne spoje. Tiež si myslela, že tam bude sama. Ani nevedela kedy príde. Opýtal som sa, či som jej narušil plány? Vraj nie, môže byť nahá a má pohár vína. To jej vraj stačí. Ostatné je bonus. Usmial som sa.
Šli sme do spoločenskej miestnosti, ona šla prvá a ja som sa kochal je nádherným sexi zadočkom. Sadli sme si pred krb na jemnulinký koberec. Chvíľu sme sa len tak pozerali na krb a vychutnávali pohľad naň. Ja som jedným očkom pozeral na Didi. Bola nádherná. Nedalo sa nepozerať. Vraví mi aby som si neublížil. Ja že prečo?
Aby som si penis nezlomil a to jedno očko aby mi nezbehlo. Tak si sadla na mňa. Je to už lepšie. Kochajúc sa na jej telo som len prikývol. Neváhal som a začal som ju hladiť po jej tele až k nádherných prsiach. Pridal som špičku jazyka a striedal som raz jednu bradavku a raz druhú bradavku. Po malom vzdychaní som vedel, že to ide dobrým smerom. Potvrdila mi to aj jej ruka na mojom penise. V tom si ľahla na bruško a začala mi ho honiť. Ani nebolo treba navlhčiť. Už išli z neho šťavičky- taký bol vzrušený. Pohľad na ňu ma hrozne vzrušoval. Netrvalo dlho a s varovaním, že už budem striekať priložila ústa. Všetko krásne prehltla, až som bol zarazený- určite bolo toho dosť. Keď som prišiel k sebe. Jemním pohybom som ju položil na chrbát. Bozkával som krk a potupne prešiel na jej krásnučké prsia a pokračoval som nižšie po jej brušku, kde ho trošku stiahla. Začal som ju hladiť od nôh k stredu. Len tak letmo som prechádzal okolo kundičky, akoby som blúdil. Vzdychala. Pridal som jazýček. Chcel som ju trocha nasliniť ale nebolo treba. Bola riadne mokrá, Pobehoval som ním kade tade. Začala ešte viac stonať. Tak som pridal trochu prsty. Jazýčkom som lízal klitoris. Neprestával som. Už mokré prstíky od jej šťavičky som zasúval do jej vnútra. Bola neskutočne horúca. Prostredníkom a ukazovákom som sa pohyboval po jej vnútri a palcom som pobehoval okolo jej vchodu. Prstami druhej ruky som “blúdil“ po jej tele. Jej vzrušivé vzdychy ma upevňovali, že jej to robím dobre. Trochu sa napla a hlasitejšie stonala a jemne vykríkla. Po chvíli ked doznel orgazmus, som dvihol jej nohy a priložil už dosť tvrdý penis ku kundičke a pomaly do nej vnikol. Vravela, aby som jej dal na chvíľu vydýchnuť ale neposlúchol som. Pomaly som zasúval penis a postupne zrýchľoval. Naklonil som sa k jej prsiam a začal ich hryzkať. Vzrušením kričala. Po chvíli som si ľahol ja na chrbát a ona na mňa. Pohľad na ňu bol neskutočný- nádherná. Vlasy jej poskakovali spolu s prsiami tak krásne, že som sa ich ani nedotkol. Chvíľu ona jazdila na mne, potom som ja do nej búšil. Po hodnej chvíli som ju položil na bruško, dal pod ňu vankúš. Jej krásny zadoček sa ukázal v plnej kráse. Penis som namieril ku dieročke do ktorej vkĺzol jedným šmahom. Prirážal som ako som len vládal, ona krásne vzrušene stonala. O chvíľu sa jej vzdychy zrýchlili hlasno vykríkla. Pár krát som do nej vkĺzol a po doznení jej orgazmu som dosiahol aj ja. Vystriekal som sa na jej zadoček. Nechal som ju vydýchať. Ľahol som si vedľa nej a jemne hladkal a škrabkal chrbát. Keď sa trochu prebrala, usmiala sa. Povedala len toľko, že som ju mal nechať vydýchnuť. Len tak sme tam ležali a po chvíli vravím, či sa už poberieme do izieb. Ona vraj, že nevládze ani vstať. Tak som vstal. Utrel som jej zadoček, priložil do krbu. Priniesol paplóny z izieb dal som jej vankúš pod hlavu zakryl ju. Pýta sa či budeme spať na zemi . Vravím koberec je mäkučký, človek ani nevie, či je v posteli alebo na zemi. A tak sme zaspali.