Odvážný plán

15 déc. 2023 · 2 054 vues mazlikzwon

V pátek hned po obědě měl Karel sbaleno a vyrazil s krosnou přes rameno na sraz s kamarády. Měli namířeno na týden do Tater. Ráno ho ale velice zaujal telefonát, který přijala Markéta: „Jasně, miláčku, už odpoledne? … Nooo, radši dneska, ať máme víkend pro sebe, třeba někam vyrazíme … Jasně, lásko, beze všeho, když tak jí brnkni … Někdy kolem čtvrtý? Já nejdřív v šest, víš, jak to míváme v pátek o prázdninách … Spíš v sedum … No spíš asi tady, můžeš všechno připravit jako posledně, to bylo bezva. Ale nechám to na vás, dohodněte se spolu … Ne, nebude to vadit, vždyť přeci víš … Taky jsi báječnej a papá a budu se moc těšit!“

Bylo mu jasné, o co šlo a celý den mu nešlo z hlavy, jak si asi táta bude užívat. Byl z toho trochu rozmrzelý, den před tím ho Markéta jemně odmítla, takže mu bylo jasné, že chtěla být na dnešek ve formě, ale to chápal. Pomalu si začal uvědomovat, že to bude chtít nějaké doplnění, nějakou šikovnou slečnu i když to s ní určitě nikdy nebude takové, jako s Markétou, kterou miloval naprosto bláznivě. „Zatracený prázdniny, nikde nikdo,“ ještě si pomyslel, když v takovém rozpoložení seběhl ze schodů.

U schránek se mu rozjasnila tvář: „Jé, dobrý den, paní profesorko! Jé, vy máte novou barvu? Úžasný, jak vám to sluší!“ z domova věděl, že každá pochvala nějaké změny udělá radost.
„Ahoj, Karle, děkuju za poklonu,“ usmála se na něj vlídně Dana. „Kam vyrážíš, jestli se smím zeptat?“
„Jedeme s klukama na tejden někam do Tater, máme sraz na nádraží. Víte, že máma má taky novou barvu? Byla úplně boží, ale to vy taky vypadáte úplně dokonale,“ dodal trochu dvojznačně a ještě trochu provokativně dodal: „Že vy jste se domluvily?“ a když viděl její pobavený úsměv, ještě jí dorazil: „Táta bude zírat, dneska odpoledne se vrací ze Slovače, máma příde až večer. Mívá v pátek většinou odpoledne kupu práce,“ vysypal ze sebe informaci, kterou považoval za zásadní a čekal na její reakci.
„Teda, Karle, co jsme si řekli posledně?“ zamračila se, ale na víc se nezmohla, protože Karel jí dorazil:
„To přeci neva, máma mu říkala, ať vám brnkne, až přijede, že ona dorazí pozdějc a že by mohl prej všechno připravit jako posledně,“ byl zvědavý na její reakci.
Trochu ho překvapila: „Ty seš teda, lump, Kájo, ale vlastně díky za zprávu a užij si to v Tatrách, ať vám vyjde počasí,“ usmála se na něho, ale tentokrát docela mile a dokonce měl pocit, že v jejím pohledu byly znatelné stopy koketerie. Chápala, že nemá cenu cokoliv před Karlem skrývat a na něco si hrát. Zkrátka on holt věděl a jí zase byla jasná ta jeho narážka na Markétu.

„Tak jo, musím běžet a díky za přání! A vy se dobře bavte,“ zvesela dodal.
„Mazej už, chlape jeden,“ naoko se na něho zaškaredila.
„Jo a můžete tátovi vyřídit, že mu šíleně závidím, vypadáte fakt úžasně,“ dovolil si ještě poslední skutečnou drzost ve dveřích, které se za ním v tom okamžiku zavřely.
„Hajzlík jeden drzej,“ naštvaně si pomyslela Dana, ale zloba ji skoro okamžitě opustila, když si pomyslela: „Kdyby mu bylo tak těch pětadvacet, hmmm, kdo ví, co by bylo. Nebo aspoň dvacet,“ slevila v duchu na svém přísném požadavku. „Takovej fešák a von by mě snad sbalil, kdybych ho neučila. Škoda, skoro bych se nechala… A Markétě to evidentně dělá moc dobře, hmmm…“ pokračovala v úvahách, ale pak už se její myšlenky natěšeně nasměrovaly na to, že se musí dát „do pucu“ a něco také koupit. Měla na to tak dvě hodiny, což rozhodně nebylo moc. A to se ještě chtěla na chvíli natáhnout a zrelaxovat.

Bylo necelých pět, když jí zazvonil mobil: „Ahojky, Danuš, tak jsem dorazil, Markí tady bude tak za dvě hodiny, tak mám prej všechno připravit, že minule to bylo supr, když přišla k hotovýmu. Jak bys to viděla? Přijdeš k nám?“
„Čauky, Kamile, já už mám něco připravený, tak bys mi mohl pomoct aspoň to k vám přenést. Nebo přijdete ke mně?“
„Supr, tak já se zastavím a dohodneme to. Můžu hned?“
„To by bylo prima, něco na sebe hodím a můžeš dorazit,“ to byla jen záminka, aby měla pár minut na zdokonalení dokonalého a o chvilku později už zazvonil zvonek. Otevřela a naskytl se jí pohled na Kamila, který zůstal stát v němém úžasu.
„Tedy, to je krása! Ty máš úplně nový vlasy, ale jaký! Vy jste se snad dohodly s Markétou? Ta říkala, že taky byla v tejdnu pro novou barvu. Ještě jsem ji neviděl. Ale v těch šatech a sandálkách na podpatku vypadáš neskutečně sexy,“ mrknul na ní, vešel dovnitř a políbil ji na obě tváře.
„Taky vypadáš báječně, Kamile, tys byl v lázních?“ pobaveně mu lichotila.
„Jo, na Slovači, ale lázně to moc nebyly, Danuš. No, povídej, s čím bych ti mohl pomoct? Budeme u nás nebo zůstaneme tady?“
„Co bys řekl tomu, že bychom zůstali chvilku tady, já už mám většinu připravenou a třeba se na chvíli posadíme a pokecáme? A pak by to šlo snad přenést o patro níž, co myslíš?“
„To zní supr a třeba bysme během pokecu mohli přijít ještě na něco?“
„No to záleží na tom, na co bys chtěl přijít,“ koketně se na něj podívala.
„Hned mě napadá pár věcí, ale u některých ani není třeba jen tak sedět a kecat,“ zkusil si Danu přitáhnout do náručí. Velký odpor nekladla a jeho polibek okamžitě opětovala. Chvilku se líbali ještě v předsíni. Cítila, jak se mu začíná zvedat jeho nářadí. Příjemně ji zamrazilo. Posledně je vyrušil Karel a chlapa už neměla pěkně dlouho. Chtěla by ho hned.

„Přeci nebudeme stát tady v předsíni. Pojď, dáme si dvojku nebo nějaký drink?“ snažila se zachovat dekorum a pohostinnost. Chtěla se také zeptat na pár věcí, které jí nedávaly tak docela spát.
„Jo, něco bych si dal, ale ta chvilka byla úžasná, Danuš,“ zasmál se a podíval se jí do očí. Chvilku se špičkovali a za chvilku už byl ve sklenicích Aperol spritz.

Všimla si, že mu v kalhotách pěkně stojí. Měla sto chutí rozepnout mu pásek hned a cítila, jak jí její vagína úplně pulzuje vzrušením z toho, co ji snad za okamžik čeká. „Holka, kdybys teď byla sama, tak by sis to sama okamžitě udělala, myslím, že začínáš být docela mokrá,“ říkala si sama pro sebe, zatímco seděli proti sobě v obýváku, klábosili, brčkem upíjeli drink.

Po chvíli se Dana zeptala na to, co chtěla slyšet nejdřív: „Kamile, jak to máš s Markétou? Ví o nás? Tedy, že se tady napřed zastavíš?“ zeptala se s koketním pohledem a s hlavou vykloněnou do strany.
„Jasně, neboj, sama mě sem poslala, abychom všechno připravili a ví, že se mi líbíš a že se možná líbím i já tobě. Mám dovolený úplně všechno.“
„Nechci být vlezlá, ale chtěla bych mít definitivně jasno. To je kompenzace za její vztah s vaším Kájou?“

Trochu ho ta přímost zarazila, ale věděl, že jí je všechno jasné, tak po kratinkém zaváhání odpověděl: „Vždyť už to víš, Danuš, tak se neptej. Jo, je to, jak říkáš. Oni můžou cokoliv kdykoliv a já taky, za předpokladu, že nebudu něco skrejvat a kdyby náhodou došlo ke trojce, tak se musí partner líbit i tomu druhým z nás. Ale musíme vždycky tomu druhýmu říct, že někde něco bylo. To musí i Markéta. Nic víc tam nejni. Kdybychom se tak nedohodli, tak už to skončilo rozvodem. Ale voni s tím začali tak trošku kvůli mně, víš, měl jsem tam nějakej úlet a přišli na to. Vlastně oba, nejen vona. Jeden čas to vypadalo skoro na rozvod, ale pak jsem znovu zjistil, že Markétka je úžasná a takhle to teď máme. Vona nás miluje voba a my ji úplně bláznivě taky. A že se mi ty hrozně moc líbíš, to vona taky ví už dlouho. Dělal jsem si z ní kvůli tobě legraci už dávno. Škádlil jsem ji a vona se jako urážela a posílala mě za tou mojí účou, snad ti neva, že ti tak říkám,“ mluvil docela vážně, ale pak se rozesmál, aby situaci zlehčil. Věděl, že ji šíleně chce.
Hele, když ulítlý, tak ulítlý, ale asi lepší, než kdybychom se podváděli. Popravdě, napřed jsem se toho bál, že to nedám, ale pak se to ukázalo supr. Ještě něco?“ už byl uvolněný a poslední věty jí říkal už zvesela.
„Nene, leda snad jen to, že my dva můžeme všechno a Markéta by se k nám kdykoliv ráda přidala? Je to tak?“
„Jo, přesně. Mám tě schválenou, asi se jí tedy tím pádem líbíš, ale víš, že s holkou to asi nikdy nezkusila? Hm, nejspíš by ze zvědavosti ráda, ale musela by se jí ta dáma líbit a ty se jí holt líbíš. Minule to vypadalo, že se líbíte sobě navzájem.“
„Jo, bylo to super, moc hezký. Škoda, že přišel váš Kája.“
„No, vrátit to nejde, ale můžeme to za chvíli napravit, co ty na to?“
„A ty by ses na nás s Markétou rád díval?“ ještě se vrátila k tématu.
„Jasně, ale dlouho bych to nevydržel, Danuš.“
„Markétě by nevadilo, kdyby ses na nás díval?“
„Určitě ne, zjistil jsem totiž, že jí dělá neskutečně dobře, když se může předvádět přede mnou nebo před Karlem. Ale to si nech pro sebe, co jsem ti tu teď vykecal, Danuš.“
„Myslíš, že tedy můžeme zkusit dohonit to, co jsme minule nestihli? Ale to až za chvíli. Do té doby, bychom asi měli využít to tvoje povolení, co jsi dostal, co ty na to, Kamílku? Jo, ale chtěla jsem ti ještě říct, že jsem potkala vašeho Káju, když odjížděl a že nám popřál báječnou zábavu,“ ještě dodala.
„To je ale lotr jeden drzej,“ zasmál se Kamil, „ale blbej nejni a stejně ví všechno, neboj, je rozumnej.“
„No, a co řekneš na to, že ti mám vyřídit, že ti závidí?“ smála Dana, když viděla Kamilův výraz. Ten se ale vzpamatoval a oplatil jí stejnou mincí.

„Předpokládám, že ti je jasný, že kdybys ho neučila, tak tě bude normálně bezostyšně balit, Danuš. Jak jsem ho teď v poslední době poznal, tak kdyby nás někdy někde nachytal, klidně by se přidal. Je evidentně na starší, protože přišel na to, že je to tak lepší, než se trápit s nějakou nezkušenou žabkou. Takže si musíme na tohle dát bacha,“ svůj postřeh doprovodil veselým smíchem a pokračoval, „ale nikde by ani neceknul. A ani vlastně nevím, jestli, když teď všichni všechno víme, jestli bys zase utekla nebo ne.“

„Jojo, Kamílku, tohle už jsem taky pochopila. Jablko od stromu asi daleko nepadlo. No a abych pravdu řekla, normálně bych ho udržela v patřičných mezích asi dost snadno, ale kdyby přišel v nejlepším, tak by mi to v tu chvíli asi bylo jedno. A myslím, že vám všem taky,“ ale další pokračování téhle debaty už nebylo možné, protože se ke Kamilovi přitiskla a začala se s ním líbat.

V hlavě jí ale přesto problikávalo, co by bylo, kdyby bylo a celá ta podivná sestava, která jí v myšlenkách vyvstávala, ji příjemně vzrušila. Musela si to chtě nechtě připustit, přestože se právě v tom okamžiku vášnivě líbala s Kamilem a nemohla se dočkat okamžiku, až se s ním bude milovat. Představa, co by bylo, kdyby je nachytal Karel její představivost vydráždila na maximum.

Kamil okamžitě zabloudil rukou pod její šaty a ona šmátrala po pásku a za okamžik i po zipu jeho kalhot. Vyjel po jejím stehně až ke kalhotkám. Udělala mu okamžitě víc místa, takže prstíky pokračovaly bez váhání dále pod kalhotky. Ucítil báječnou klouzavost. Nepřestávali se líbat a jí se podařilo vysvobodit jeho tvrdolína úplně ven. Na okamžik vytáhnul svou ruku zpod jejích šatů, přerušil nekonečný polibek a smyslně olíznul zmáčený ukazováček: „Hmmm, tuhle chuť zbožňuju, Danuš, ale potřebuju tý dobroty víc.“

„Jo, jen si ochutnej, kolik chceš, já už se zase těším na tu tvojí Kamílku,“ šeptala mu potichu. Svíral teď její ňadra a ona si hrála s jeho oštěpem a hbitě mu ho masírovala. Nemohla se dočkat okamžiku, až ho ucítí v sobě, ale v tom okamžiku se svezl na kolena a začal jí provlhlé kalhotky stahovat. Nadšeně se nadzvedla a byly pryč. Uchopil ji prudce za kotníky, zvedl je na křeslo, do kterého ihned zapadla, a zabořil se jazykem do její nádherně rozevřené, nablýskané, růžové kundičky. Její divoké vzdechy a křečovitě vzrušením stažený obličej ho utvrdily v tom, že dělá vše správně, ale po chvilce přesto přestal.

„Ty kalhoty překáží,“ a začal si je sundávat. Zatímco tu práci za něho převzala, bleskově si sundal elegantní tričko s límečkem a pomohl jí vstát. Vzápětí zmizely její šaty. Jednou rukou ho zatáhla směrem k ložnici, cestou si bleskově sundala podprsenku a vzápětí už ležela na zádech a Kamila si přitáhla na sebe: „Pojď už lásko do mě, hrozně tě chci! Smím ti tak říkat?“

„Ty smíš všechno, Danuš! Bože, tohle je tak nádhernej pocit. Jsi tak krásná! Netušil jsem, že bych se s tebou někdy mohl milovat. Je to úžasný!“ šeptal horečně. Cítil, že Dana ji má o poznání těsnější a to vědomí ho náramně vzrušilo, začal mít obavy, že tohle dlouho nevydrží a po delší době zase jednou partnerku zklame.

„Jo, nádhera, dělej mi to, pořádně, chci to… pojď… jo… ještě… ještě mi ho tam dávej… víc, víc!“ povzbuzovala ho slovy téměř s každým přírazem své štíhlé pánve. Současně si přidržovala jeho hlavu a snažila se s ním divoce líbat. Po nekonečně dlouhé době v sobě konečně cítila pořádný kolík a nemohla se toho pocitu nasytit. Propadala se do úplné extáze. Jemu připadala být úplně dokonalá, ale věděl už, že takovou divočinu nevydrží dlouho.

„Když budeš taková divoška, tak ti dlouho nevydržím,“ šeptal. Cítil, že tep mu roste k závratným výšinám. Vzepřel se na rukách a fascinovaně hleděl na její nádherné tělo, které se pod ním vlnilo v těch nejsmyslnějších pohybech a obzvlášť ho přitahovala pěkně tvarovaná prsa vlnící se v tom divokém rytmu. „Ani jsem neměl čas si s nimi hezky pohrát,“ blesklo mu hlavou, ale to už věděl, že se neodvratně blíží jeho konec. Vykřičel ten fakt na ní s otázkou: „Můžu dovnitř, Danuš?“
„Jo, pojď, ale ještě chvilinku, vydrž, prosím! Taky už budu!“
Cítila, že posledních několik přírazů doplnily záškuby jeho tvrdolína, ale vydržel tempo ještě tak dlouho, dokud se neudělala také. Ještě neochaboval, i když ji zaplnil svým spermatem a cítila, že během nepřestávajících přírazů se ho trocha dostala i ven. Vzepnula se proti němu s konečným zaúpěním, přitáhla si ho na sebe a zůstala bez pohybu ležet. Oba prudce oddychovali.

„Jooo, milování je tak úžasný, když je hezký, Kamílku. Byla to nádhera. Ale byla bych chtěla zkusit i jiný způsoby, jenže ne dneska. Ne teď. Teď jsem potřebovala jen rychlou obrovskou smršť. Bylo to úžasný, moc díky,“ tiše mu šeptala a vpíjela se pohledem svých očí do těch jeho. Hledala tam souhlas. „Musíme spolu zkusit všechny způsoby, co známe, když tedy smíme. Chceš?“ se smíchem mu pročesávala svými dlouhými prsty vlasy, protože jí teď už bylo jasné, že těch opakování bude určitě dost.

„Jasně, že jo, ale když budeš taková nenasyta, tak bude pokaždý hned hotovo. Musíš si rozmyslet, co vlastně chceš, víš, jak je hezký si všechno pomalu vzájemně vychutnávat?“ usmíval se na ní šťastně.

„Lásko, teď jsem strašně moc potřebovala bláznivou rychlovku, ale uklidíme to, dáme rychlou sprchu, odneseme k vám to, co mám hotový a u tebe se podíváme, čím by šlo přivítat a potěšit Markétku. Večer přeci ještě není a na vychutnávání snad bude dost příležitostí,“ plácla ho něžně přes rameno a začala se zvedat z postele.

„No, bude asi z práce dost vodrovnaná, ale znám ji. Po spršce bude OK a když bude všechno perfekt připravený, uvolní se a ještě si nechá vyprávět, co jsme to spolu prováděli, neboj, Danuš. A když jí to budeš hezky povídat, vzruší ji to a bude chtít slyšet a pak zkusit úplně všechno. V tomhle je naprosto neskutečná. Uvidíš, neboj! Mám tě dovolenou se vším všudy, ale nesmím to tajit, jak jsem říkal,“ pobaveně a zároveň jemně ji uchopil za ruku, něžně políbil a zvedl se z postele za ní.

O chvíli později již byly všechny dobroty spolu s lahví šampaňského o patro níž a ještě je spolu doplnili lahůdkami z Kamilovy lednice, které evidentně nachystala na dnešní večer Markéta. Dana měla pro změnu elegantní tričko a úzkou sukni. Vypadala úchvatně.

Hudba pokračovala tam, kde ji minule opustili. Uvelebili se a Kamil hned začal likvidovat dobroty.

„Počkej, Kamile, vždyť to sníš dřív, než Markéta dorazí. Už je skoro sedm, tak to vydrž,“ chvilku se špičkovali, vedli narážky na rychlovku, kterou měli za sebou. Netrvalo dlouho a Markéta byla tady.

„Ahoj, děti moje, tedy jestli vám tak můžu říkat. Už jsem se na vás moc těšila, dám si spršku, Kamil má za úkol namíchat mi obrovskou dávku nějakýho drinku a připravit mi něco na zub kromě těch lahůdek, co tam vidím. Za čtvrt hoďky jsem u vás, bavte se zatím krásně!“ a poslala jim vzdušný polibek.

„Vidíš, Danuš, mohli bysme všechno, ale pojď, já nám všem namíchám něco dobrýho a ty připrav ještě něco vydatnějšího, ale rozhodně jen studený. V lednici je toho dost. Taky musíme zužitkovat to tvý šampáňo. Udělám speciální Aperol se šampikem a vodkou, ať to má grády.“
Měli to hotové během deseti minut.

„Myslíš, že by jí vadilo, kdybychom se líbali anebo tancovali?“
„No, možná by šlo, že bysme mojí Markí trošku nabudili, ale počkal bych s tím, až tu bude. Určitě nás sama něčím překvapí. Taky myslím, že si bude potřebovat trochu odpočinout a ne hned hrrr do nějakýho bláznivýho sexu. Nic nám neuteče,“ odpověděl jí polohlasně, protože v koupelně už bylo ticho, a přestože hrála muzika, nechtěl, aby Markéta tyhle řeči slyšela. Místo dalších slov ji objal, políbil a nechal svou ruku zajet pod její skvělé letní šaty. Oplatila mu stejnou mincí.

„Pojď půjdeme si sednout, Danuš.“

Ještě chvilku pokračovali v uvolněné debatě a Markéta se objevila mezi nimi. Přisedla k Daně, dala jí polibek na obě tváře, na Kamila vrhla zářivý úsměv, ale hned se omluvila: „Musím něco zobnout, jinak si dám tady ten báječnej drink, co mi Kamil určitě do něj dal aspoň deci nějaký kořaly, a s prázdným žaludkem bych vám tady usnula raz dva a bylo by po zábavě. A na tu jsem docela dneska myslela,“ zasmála se a hodila očkem po každém z nich. „A vy mi tady můžete povídat, jaký bylo odpoledne. Počítám, že jste ho nepromarnili jen nějakým tlacháním,“ a docela uvolněně se zasmála.

„Tedy, Markí, že se nestydíš, myslet si o nás takový věci,“ naoko se zlobil Kamil. „No, pověz jí Danuš, jestli jsem zlobil.“
„To určitě ne, byl jsi báječnej. Byl hrozně milej, Markétko. Máš úžasnýho chlapa. A šikovnýho,“ dodala se smíchem. „A ty jsi úžasná nejvíc ze všech, chápeš to?“
„To já vím, proto jsem si ho tenkrát brala, a dokáže bejt ale fakt náramně šikovnej, viď?“ s plnou pusou a veselým úsměvem odpověděla.

Vzápětí se otočila ke Kamilovi, malinko se zaklonila, spiklenecky na něj mrkla a nabídla mu možnost zjistit, že pod svou sukní nic nemá. To, že pod elegantním tričkem nemá podprsenku zjistili s Danou okamžitě. V koupelně si vzpomněla, jak to předevčírem úžasně zafungovalo na Káju a rozhodla se pro stejný postup i teď. Kamilova reakce ji ujistila, že její odhad byl správný, ale na tenhle večer se těšila především kvůli jejich návštěvnici. Nepřestávalo ji vzrušovat pomyšlení, jaké by to mohlo s Danou být, protože začátek jejich první schůzky v ní zanechal nesmazatelné vzpomínky. Několikrát si v noci představovala, jak se mazlí s Danou a snad ještě víc byla zvědavá na to, jak uvidí zblízka jejího Kamila milujícího se s Danou. Před očima jí probíhaly představy, jak jeho dokonalý oštěp pomalu pomáhá zasunout do Daniny roztoužené kundičky. Věděla, že je to trochu perverzní, ale nemohla si pomoct. Ta představa se jí vybavila už několikrát a toužebně si přála být u toho.

„Ještě zobnu kousíček tady tý dobroty, co připravila Dana, a pak bych si dala ještě jeden pořádnej drink, malinko si vorazím a že bysme si dali zase taneček? Ale ne hned, v práci to byla docela honička.“

Její přání Kamil bleskově vyplnil, zatímco dámy si vesele povídaly. Seděly těsně vedle sebe, báječně se bavily a jedna druhé se každou chvíli něžně dotknula. Nezapomínaly ale ani vysílat slibné signály směrem ke Kamilovi. Asi po hodině báječné zábavy a dvou sklenicích Kamilova ultra silného Aperol spritzu, do které Kamil dával pořádnou dávku vodky, je Kamil vyzval k tancování. Dámy byly docela rozjařené a ze vzájemných letmých doteků příjemně vzrušené.

Kamilovi neušlo, že Dana párkrát pohladila Markétu tak, aby cítila na svých prstech tvrdost jejích bradavek, které krásně napínaly přiléhavé tričko. Věděl, že tohle Markétu dokáže vzrušit nebývale rychle a Danu na to předem upozornil. Markéta se snažila o něco podobného, přestože Dana podprsenku měla. Nezapomínala ani na Kamila a dopřávala mu pohledy pod svou krátkou sukýnku.

Nakonec dámy poručily, aby našel nějaký playlist s něčím pomalým, kde by se k sobě mohli všichni hezky přitisknout. Zatímco takový začal v počítači hledat, ze starého ještě dohrávala přesně taková skladba, takže se dámy zvedly a Dana se k Markétě přitiskla. V pomalém rytmu rumby se začaly líbat. Dohodly se, že Kamilovi připraví uvítací scénku. Přisály se k sobě v nekonečném francouzském polibku a jejich ruce hledaly na těle té druhé místečka, kde by to partnerce udělalo největší potěšení. Dana teprve teď zjistila, že Markéta je bez kalhotek. „Markétko, sundáš mi je taky nebo to necháme na Kamilovi?“ pošeptala jí tak, aby to slyšela jen ona.
„Není kam spěchat, Danuš, to přijde samo ve správnej okamžik, neboj,“ šeptem jí odpověděla Markéta.
Kamil je chvilku pozoroval a nový playlist spustil, až o hodnou chvíli později, když pomalá a smyslná rumba skončila.

Mezi tím Dana šeptala Markétě do ucha: „Vidíš, jak ho vzrušuje, když se na nás dívá?“
„Jasně, že jo, rád se dívá.“
„I na tebe s vašim Karlem?“ vzrušeně a skoro neslyšně se vyptávala dál. Vztah Markéty se synem jí přišel být neobyčejně vzrušující a vůbec ne zvrhlý nebo dokonce perverzní.
„Jo, nakonec se mu to šíleně líbilo a mohl díky tomu podruhý hned, jinak by si musel dát pauzu,“ smála se potichu Markéta a cítila, že jí ta debata dělá překvapivě dobře. Uvědomila si, že po slušné dávce alkoholu je vlastně ráda, že se může o takových věcech s někým chápajícím bavit a pak ji napadlo.

„Tyjo, Danuš, že ty by ses na mě s Karlem taky ráda dívala? Nebo jen s Kamilem?“ pomyšlení na první možnost ji vzrušilo o poznání víc, což si okamžitě připustila.
„Ty jsi pitomá, Markéto, to přeci nejde,“ oponovala Dana, ale po pár taktech a dalším polibku najednou dodala: „Ale víš že, jo? Třeba tě dneska uvidím s Kamilem, ale tak nějak mě opravdu přitahuje spíš to první. Škoda, že ho učím a že je tak mladej,“ vzrušeně šeptala Markétě do ucha a po pár dalších okamžicích ještě dodala, „my jsme ale úplně pitomý, Markéto,“ zaškaredila se na ni, ale s úsměvem od ucha k uchu.

„A obě jsme pěkně zvrhlý a Kamil je úplně stejnej. Ale kdybys fakt chtěla a nevadilo ti to, tak můžeme všechno, ale asi radši, až Karel dokončí školu. Zní to šíleně, protože jsem jeho máma, ale když bys nebyla proti, tak on určitě taky ne a Kamilovi jde stejně hlavně o nás dvě a teď spíš o tebe, co si budeme nalhávat. Tedy pokud nás to všechny ještě bude bavit. Vím na beton, že Kája by neváhal ani chvilku třeba hned teď,“ dodala potichu Markéta, načež se obě zastavily a rozesmály se, až jim tekly slzy z očí a Dana nahlas celá rozesmátá souhlasila.

„No to je mi jasný, Markétko, ale uvidíme, času dost!“ ani nevěděla, proč se tomu tolik směje, ale celá ta vzrušená debata jí zvedla náladu ještě víc. Došlo jí, že třeba má před sebou další jistotu báječné zábavy, i když až za nějaký čas. A né jen tak ledajaké. Jenže mluvit se o ní nebude dát s nikým. Leda tak s Markétou. Jenže ta už přestala cokoliv skrývat a dívala se na všechno naprosto bez zábran a realisticky. Sama zjistila, že se jí to neskutečně líbí. A Markétu začala ještě víc obdivovat.

Kamil tak úplně nechápal, čemu se smějí, ale bylo mu jasné, že alkohol hrál velikou roli už když sledoval, jak si něco šeptaly a vzájemně se hladily. Každou chvíli se něčemu hlasitě zasmály, přičemž největší pozornost věnovaly svým nádherným kozičkám, zajížděly si pod sukýnky, takže na chvilku zahlédl i jejich prstíky, jak jemně hladí vchod do jeskyňky té druhé, vášnivě se líbaly a bylo na nich vidět stoupající vzrušení. Pustil konečně ten nový playlist, připojil se k nim jen na krátkou chvíli, aby je každou zvlášť pohladil, políbil a pak je tiše povzbudil: „Bože, holky, byly jste spolu tak nádherný, že vám to nebudu kazit a jdu udělat ještě třetí drinčík. Nebo si snad dáte něco jinýho?“

„Radši bych si dala vínko, lásko, najdi nám tam něco fakt dobrýho,“ vděčně se na něj obrátila Markéta.
„Hned to bude a Danuš, co tobě? Nebude víno vadit?“
„Neboj, to zvládnu, dobrý víno neuškodí,“ zazněla veselá, sebevědomá odpověď.
„Jdu něco najít a budu se na vás chvíli dívat, jak tancujete, holky moje úžasný. Jste neskutečně sexy.“