Rýchlovka v depe

22 janv. 2024 · 1 679 vue workandrive

Celý deň som lietal po meste. Ledva som sa stihol najesť. Ešte aj pri jedle mi vibroval telefón s neznámym číslom. Keď som dojedol, zavolal som nazad. Ozval sa mužský hlas. Kuriér mal pre mňa zásielku. Snažil sa mi ju doručiť, no keďže ma pred tým nezastihol na adrese, budem si musieť večer zbehnúť na depo. Ani som nemal čas popremýšľať, čo by mi malo prísť. Robota sa valila z každej strany. Ešte než som šiel zaviesť auto na firmu som zbehol do depa. Zaparkoval som pred starým skladom. Zavolal som na číslo a ohlásil som sa.
O chvíľu vychádzal z dverí čiernovlasý chalan s fúzikmi. Na sebe mal tepláky a mikinu. Trochu ma zarazil jeho výraz. „Zdravím, bežne sem nevoláme zákazníkov, no váš balík je poškodený“. Pozerám OK a nech mi ho teda ukáže. Vošiel som dnu. Prešli sme cez chodbu, všade samé balíky. V sklade svietilo len svetlo pri stole v kancelárii. Vošiel som za ním dnu a uvidel som kus hnedej obálky z ktorej trčala umelá kunda. Vtedy mi trklo, že som si objednal túto pomôcku pre môjho vtáka. Z jednej strany bola v tvare análu a z druhej sa jej pod lampou leskli pysky kundičky. Kuriér sa postavil za mňa a povedal: „tu je“. Pomaly som balík zodvihol a na stôl s rachotom vyletel masturbátor. Počul som za sebou hlasné preglgnutie. „Môžem sa pozrieť“? Otočil som sa naňho. Na čele sa mu tvorili malé kvapôčky potu. Usmial som sa a podal mu moju hračku. Začal si ju dôkladne obzerať, všimol som si, že sa cez tepláky potiahol za vtáka. „To je pre teba? Ten materiál je ako živý“, a s povzdychom zasunul do nej prst. „Čo, chceš si ju vyskúšať?“ a zasmial som sa. Myslel som, že mi ju podá no priložil si ju k ústam a začal jej cucať pysky. Druhou rukou si stiahol tepláky. Oproti mne sa vyhupol jeho tvrdý vták. Na dávno vyholenom vtáku a guliach mal malé tmavé strnisko. Pár krát flusol do masturbátora. „Ja stále jazdím, nemám čas si ho ani vyhoniť.“ Priložil si ho na vtáka a začal do nej zasúvať. Mal ho tvrdého, asi 18 cm veľkého a tmavočerveného. Podišiel s ňou k stolu, položil ju naň a tvrdo ju šukal. To som ani ja nevydržal, vytiahol som si z montérok vtáka a začal si ho leštiť. Odzadu som sledoval ako mu rytmicky bubnuje zadok o masturbátor a plieskajú gule o stôl.
Podišiel som k nemu, uvidel ma, pozrel mi najprv do tváre a potom sa pozrel nižšie. Ako ju šukal pozeral mi na vtáka. „Chceš sa vystriedať, ja už by som bol“. „Z druhej strany je predsa anál, môžeme ju dať naraz.“, povedal som. Achh, povzdychol otočil sa ku mne. Mierne povytiahol vtáka. Flusol som si do dlane. Rozotrel som si to po kláde. Žaluď mi aj tak slintal. Zatlačil som z druhej strany a zasunul do polky. Vtáka mi obopla tesná napodobenina análu a žaluď sa mi zabáral do príjemne mäkkého materiálu. Kdesi vo vnútri som pocítil jeho žaluď. Pozerali sme dolu ako máme vtáky natlačené oproti sebe. Masturbátor nám visel na klackoch. Pomaly som ho chytil. Ako som začal zasúvať, z druhej strany ho povysunul. Potom som šiel späť ja. Takto sme ju šukali asi desať minút. Zvoľňovali a pridávali sme na intenzite. Nevydržal som však dlhšie. Dotyk jeho žaluďa na mojom a tesné zovretie ma prinútilo začať striekať. Začal som nahlas vzdychať. Chytil som masturbátor a začal ho plniť. To nevydržal ani samec oproti, cítil som ako mi na žaluď narážajú jeho výstreky. Tri poriadne dlhé a štyri kratšie. Obaja sme sa na seba pozerali, spojený kokotmi vo vyšukanej a naplnenej hračke.
Pomaly som ho začal vyťahovať. Tým som uvoľnil cestu mrdke, ktorá mi tiekla po guliach až mi vytryskla na montérky. Vtáka som si utrel do nich ako aj semeno čo na mňa vytieklo. Boli celkom špinavé po celom týždni a pár škvŕn sa hneď stratilo. Parťákovi visela hračka ešte na vtáku a na zem z nej kvapkal zbytok semena. Oprel sa o stôl a pomaly ho vybral von. Hneď si ho strčil do teplákov, no stále ho mal tvrdého a pekne mu odstávali. „Kurva to bolo dobré. Kde si to kúpil“. Začal som sa smiať, vytiahol som mobil a ukázal mu eshop. „Tak dúfam, že keď dôjde tvoja, tak ju znova otestujeme.“ Podal som mu ruku, vystriekanú hračku som vložil do zbytku papierovej obálky a vyšiel do súmraku.