Ve 3 v sauně - alternativní pokračování

30 janv. 2024 · 2 458 vues enjoylife14

Alternativní pokračování povídky, které se odehrává ve wellness. Najdete ji mezi našimi povídkami. Děj se odehrává po odchodu ze sauny……. Psáno pro mou ženu, která si přála trochu jiný děj a touží něco takového prožít.

———

Po okukování, ukazování a jemného vzrušování už nám bylo oběma teplo. Tak jsme se zvedli a šli spolu do sprchy. Vybrali jsme si sprchu s takovým zákoutím kde nejde vidět. Pověsili jsme prostěradla na háček, začali se sprchovat a jezdit po sobě prsty. Chtěli jsme si to udělat, protože jsme byli hrozně nadržení. Já ti to začal dělat rukou, ty jsi byla opřená o zeď a kundičkou jsi mi úplně šla na ruku, jak jsi to moc chtěla. Dělám ti to jedno rukou, druhou rukou držel za bok a líbal tě… už ses pomalu dělala. Měla jsi zavřené oči a šla k orgasmu. Přestala jsi mě dokonce i líbat a začala sebou cukat a prožívala jsi krásný dlouhý orgasmus. V té chvíli jak ses udělala jsi otevřela oči a zbystřila. Trochu ses stáhla za mě.. za mnou vedle sprchy v průchodu stál ten chlápek, který nás pozoroval celou dobu v sauně, jak si spolu hrajeme. Celkem se nám líbil, byl mladší než já, pěknou postavu, nakrátko střižený… a jak jsi mi ho začala v sauně lízat, tak jako jeden z mála vydělal z pod prostěradla celkem pěkný péro, možná i větší než mám já… a začal si ho pomalu honit. Věděl, že se nám líbí, protože už v sauně jsi ho začala provokovat. Jak sis ho tam vzala do pusy, klekla sis a nastavila zadek přímo k němu a druhou rukou si to dělala pěkně na vrchu kundičky. Občas ses rozhlídla po lidech v sauně a nakonec podíval na něj. Právě tam už nešlo pokračovat, proto jsme odešli.

V té chvíli jak tam stál a dívali jsme se na něj na té chodbě, nám to celé zase proběhlo hlavou. On se díval na nás a jen řekl, že nás teď slyšel, jak vzdycháš a že se šel podívat jestli nepokračujeme. Omlouvám se, ale byl jsem hrozně zvědavý. Moc se mi líbíte. už jsem chtěl něco říct a ty jsi vyhrkla, že nám to vůbec nevadí.. já se jen usmál, protože jsem chtěl říct to samé.

Zeptal se, jestli nebudeme pokračovat, že by se chtěl dívat na víc. Jde vám to spolu a jde vidět, že to není jen sex, ale mnohem víc a je to úžasné.
Podíval jsem se na tebe a ty ses červenala. šlo to vidět i v té tmě. jen jsi pokývla a já řekl, že jo.. Pojď za námi a pustil jsem teplou sprchu.. bylo tam chladněji, tak ať ti není zima, ikdyž jsi byla rozehřátá.. On shodil prostěradlo, opřel se o stěnu naproti nás a vzal si ho do ruky. Líbí se vám to? Pokývla si a já řekl, že ho má pěkného.. On se začal smát a řekl, já myslel ale sebe. V tom jsme se začali všichni smát a trochu z nás opadlo to napětí..

Já se rovnou zeptal, co by se mu líbilo. On na to, že bylo moc hezké, jak si se mnou hrálas pusou a u toho nejlíp ať si držíš prsa.. Já si ho tedy vzal do ruky a začal honit, stál mi pořád jak pravítko a tobě jsem pomohl si kleknout. Byla jsi hrozně zvědavá, jak na to reaguje a dívala se na něj. Chvilkami ses mi dívala do očí a chvilku na něho. Začala jsi pomalinku jazykem, lízala mě od koulí nahoru a pomalu sis ho strkala do pusy. Oběma rukama ses držela za prsa a hrála sis s bradavkami. Já si ho honil a díval se na tebe. Po chvíli jsem se podíval na něj a mu stál stejně jak mě. Měl ho trochu širšího a žilnatějšího.. tak o žalud delší.. a pěkně si s ním hrál. Jezdil si po něm a točil dlaní, palcem přes žalud.. chvíli jsem se sekl pohledem a mu to evidentně nevadilo, protože sledoval jak ho pozoruji. Vlastně jsme ho pozorovali oba. Hezky mi ho kouříš, díváš se na něho, jednu ruku na prsu a mačkáš si bradavku. Druhou si to děláš. Bylo to úžasné představení... hrozně vzrušující a mě hlavou jelo, jestli chci víc a jestli bys chtěla i ty. Zeptal jsem se ho, jak se mu to líbí a jestli si to tak představoval. No ani nevíte jak, mé představy jdou ale dál. Tak povídej a pěkně si to udělej.. stihla jsi v mezičase říct.

Moc se mi líbí jak mu to děláš, miluji kouření a tohle je teda zážitek. Celkem se divím, že ještě nejsi.. já bych byl asi už hotový. Ty bys ho chtěl asi taky olíznout co? Jak tě tak vidím.. a on přikyvuje a ty se u toho jemně pokusuješ do rtu. V té chvíli si ale v duchu říkám.. kdo a komu? To je otázka, na kterou může být několik odpovědí. Ty a jak bys to vlastně…. a on, no já bych chtěl asi vše. Chtěl bych si ho nechat kouřit od vás obou a vlastně bych chtěl pomoct i jí, ať toho nemá tolik.

Tak pojď za námi a já budu pokračovat, když už klečím… Poté se uvidí, co říkáš lásko? Já místo odpovědi chytl jeho péro a posunul ho vedle mě a začal mu ho opatrně honit. Ty jsi koukala a přestala se mi věnovat. Z kolen ses opřela jen na špičky a zády o zeď. Ruku sis dala do klína, strčila si do ní prsty a druhou rukou sis to začala dělat. No pokračujte, tohle je boží pohled… u toho se chci udělat.

Já mu to dělám rukou, ten stoupá pomalu také na špičky a přivírá oči, pořádně mu ho stiskávám a zrychluji… on nemá ani sílu dělat něco jiného, než si to užívat. Vypadá jak kdyby byl někde mimo. Zpomalují a on se probírá a říká ať zvolním, že si to chce ještě užít. Podívám na tebe a ty jsi těsně před orgasmem. V tom to přijde, nádherný zážitek tě tak vidět, jak tak lapáš po dechu. Říkám ti, nechceš mi už pomoct, třeba mu ho chytni do ruky a ukaž jak to umíš. Klekáš zpět na kolena, chytáš mu do ruky a začneš honit. Já mám uvolněné obě ruce a tak tě chytnu oběma za hlavu a strčím ti ho do pusy. Máš hlavu přitisklou až ke stěně a já tě mám, kde jsem chtěl mít. Nemůžeš odporovat a tak ti ho strkám hlouběji a hlouběji… vždy, až ti trochu dochází dech, ho vytáhnu a nechám tě. Párkrát to opakuji. Už pomalu cítím u něj, jak se dělá a tak se tě zeptám, jestli nechceš to jeho péro do pusy. Rovnou ti chytnu ale hlavu a vedu tě automaticky k němu. Začneš mu ho pěkně kouřit, on si ho pomalu honí. Občas ho vytáhneš a na chvíli si tam strčíš moje péro. Já už musím taky zpomalit, protože na tohle se dívat je jak splněný sen a ty to moc dobře víš. Vždy jsem toužil vidět, jak mě kouříš a někoho se mnou. Boží.

Díváš se na mě a vidíš, jak se mi to líbí. To jak mám otevřená ústa, koušu se do rtů a ty nás mezi tím na střídačku kouříš. Pojď si kleknout vedle mě prosím lásko. Rukou ti to šlo a já chci vidět jak ti to půjde pusou. Chvíli se zdráhám, ale uvnitř si říkám.. vždyť to chtěls zkusit a ona po tom tak touží. Vidět tě, jak ho někomu kouříš. Kleknu si teda a dělám mu to rukou. Dívám se jak mu to děláš.. olizuješ mu jen žalud a já se přibližuji svými rty a jazykem k němu. Začnu ho lízat z boku od tvých rtů ke kořenu. Má ho fakt naběhlého a na jazyku cítím každou žilku. Oblíznu ho kolem kořenu a dívám se na tebe. Boží pohled takhle z blízka. Dívám se na něj a ten vypadá, jak kdyby měl slastí vybuchnout. Pokračujeme a ty ho chytneš ho do ruky a říkáš mi, ukaž jak ti to jde jazykem na žaludu. Na kundičce ti to jde náramně. Dívám se na tebe a ty mi říkáš.. no začni, jak když mi olizuješ bradavky a kroužíš jazykem. Poslechnu tě a začnu. Nejdřív pomalinku po jazyku přidávám rty, pozoruješ mě a děláš si to rukou a vidím že se snad začínáš dělat. Občas si ho honím v kleče a občas na tebe šáhnu a přejedu ti po kundičce. Vytáhnu ho z pusy a dávám k tobě. Začneš zase ty a postupně se začneme střídat. Občas se u toho líbáme a mě hrozně baví, jak se ti to líbí. Nakonec zkoušíme, jak ho oba dokážeme strčit hluboko. To ale už nemůže vydržet a vidím, že se udělá. Rychle si stoupnu za něj, chytnu ho do ruky a dívám se dopředu na tebe. Opřeš se a stihneš říct akorát, ať mu ho vyhoním na tvoje prsa. V té chvíli vystříkne a gejzír spermatu letí na prsa. Ty si to pomalu doděláváš.
Nádherný pohled, ty celá mokrá, nadržená, celé prsa od spermatu a ten pohled v očích. Tak a teď ty… jsi jediný, kdo se tu neudělal. Já to stihla i teď.. a stoupáš ze země. Tak a teď ukaž co umíš ty, já se budu dívat. Trochu nás poodsuneš a jdeš si umýt prsa. Chystám se ti pomoct a on si mezitím klekne a utrousí, tak na tohle jsem se těšil.

Pomáhám ti, pěkně tě umívám a hladím, on si začíná hrát. Držím tě za prsa, občas vyšpulíš zadek a frndu směrem k jeho hlavě. Já se opřu o zeď a levou rukou ti jezdím po zadečku a po kundičce. Chvilkami mi zajede prst do dírky a tak si s tebou hraji. Ty se opíráš vedle mě a necháváš mě si hrát dál a díváš se, jak si hraje se mnou. Začne mě pomalu kouřit. Má úžasný rty, pevný stisk v ruce a hraje si s ním excelentně. Já si stále hraji s tebou a ty sama se sebou. Sundávám mu ruku ze svého zadku, pokouší si mě strčit až do krku, tak mě držel oběma. Tu směřuji k tvojí kundičce a pomáhám mu zajet do tebe. Pomalinku je vsouvá, ale musím mu pomáhat, protože se nedokáže soustředit na oba zároveň. Musím říct že mu to jde. Já jsem vzrušený, ty také a jediné co mi chybí jsou tvoje rty. Nakláním si tě k sobě a ty se otáčíš.. líbáme se, já tě držím za prsa a on si hraje stále s mým perem. Je to nádherný pocit, cítit tebe na svých rtech, mít tě ve svých rukou a nechat se kouřit. Oddělávám mu ale hlavu a po chvíli mu ji vrazím zezadu k tvému zadečku. Začne ti to dělat pusou, líže ti kundičku i zadek. Ty mi to děláš rukou a líbáme se. Ptám se tě, tak co..? Je to boží co, líbat se a když ti to dělá někdo pusou. Myslím že i tobě je to jedno, jestli je to kluk nebo holka, odpovídáš mi a pokračujeme. Jde vidět, že si to užíváš stejně jako já.
Škoda jen, že není víc místa, asi bych ho nechal tě pěkně lízat a tebe abys mi ho vykouřila, šeptám ti do ucha. Podíváš se na mě a říkáš, víš co..? Já to už nepotřebuji, tak se dívej a pěkně si to užij.

Odděláváš mu hlavu od své prdýlky, posuneš ho bokem a začneš mi to dělat pusou. Chytni mu ho a hoň, přikazuješ mu a on tě poslouchá. A teď si ho vraž do pusy a pořádně mu ho vykuř. Hrozně mě vzrušuje, jak mu přikazuješ a on tě poslouchá na slovo. Občas mi to děláte spolu a poté se střídáte. Každý mě držíte jednou rukou za zadek a ty ještě pod koulema a smetám mi jezdíš prstem po zadku.. No takhle to dlouho nevydržím, to snad ani není možný.. nevím jestli bylo lepší tě líbat a nechat se od něj kouřit nebo když mi to děláte oba pusou zaráz. Je to neskutečný oboje vyhrknu… a pomalu se blížím ke konci. Ty to už cítíš a tak se díváš na něj a na mě. Začneš si to dělat, protože tě to rajcuje. Já se dívám na tebe a užívám si to. Já chci být s tebou zároveň. No nene chlapečku, odpovídáš.. teď se pěkně uděláš, ale všechno bude moje. Mu to zopakuješ. Až se bude dělat nech mi ho. Už se to blíží a honíte mi ho spolu. Ty otvíráš pusu… mě se začnou třepat stehna a přichází to. Pohotově si ho vezmeš do pusy a všechno chytneš do úst a necháš si pro sebe. On se na tebe dívá a říká, to ani kapku? Ne, ten je jen můj…

Bylo to nádherné, ale tím to končí, povídáš. Pochopil a vstal. Dal nám oběma pusu a odchází. Ty se na mě podíváš a říkáš se smíchem, jo líbáš se s chlapama? Já se začnu smát, obejmeme se a začneme se líbat. Pomalu se sbalíme do šatny…

———

Jak se vám tato část povídky líbí? Zapojil by ses? Nebo vzal i svou ženu, která by se dívala a možná i pomohla? Napiš nám do zprávy nebo komentáře.