S amatérem

28 févr. 2024 · 5 302 vue Tamala8

Tady člověk narazí na různé typy lidí. Píše vám spousta chlapů s různými žádostmi. To samé jsou páry a i ženy. U chlapů je to tak z 90% žádost o sex nebo jen schůzku na kafe. Ale nejvíce žádostí je o sex za peníze. Nevím jestli to chlapci víte, ale ne všechny ženy by šly jen tak s někým a už vůbec né za peníze. Já teda určitě ne.
Ale jednou mě tady oslovil jeden týpek. Byl vcelku milý. Nezačal konverzaci fotkou svého nádobíčka, ale starým dobrým pozdravem. Není ale jediný, který je tady slušně vychovaný. Samozřejmě, že se najdou i jiní. To bych zase nerada všechny házela do jednoho pytle. Je tady více takových. Jenže on mě něčím zaujal. Začali jsme si psát o různých věcech. Co nás zajímá a co doma. Vylezlo z něj, že je ženatý a tady chce jen pokecat s někým kdo ho nezná, že prý občas je to fajn. No proč ne. Povídali jsme si a byl i sem tam vtipný. Nechtěl po mě žádné fotky ani ohodnotit své péro. Trvalo to pár dní. Psali jsme si snad denně. Když už byly snad všechny témata počínaje práci a konče svatbou vyčerpané, došlo na nevyhnutelné. Ano, na otázky ohledně sexu. Nj co taky jiného, že? Bylo to ale nenucené a žádné, pošli fotku, udělám se 🤭. Bylo to fajn. Po pár větách, jsem si řekla, že je docela a že bych ho i možná docela ráda poznala. Nechtěla jsem to samozřejmě navrhovat já, tak jsem to nechala běžet. Druhý den, jsme si zase povídali a z něj vypadlo opatrně, což takhle zajít na kafe? Chvíli jsem přemýšlela, nedělám to ráda, ale nakonec jsem, sice nezvózně, souhlasila. Sešli jsme se v jedné kavárně kousek od mého domu. Dali si kafe a po nějaké době, když opadla ta nervozita jsme se i suprově pobavili. Začal se mi líbit a podle toho jak se tvářil, tak já asi i jemu. Po kafi jsme se rozloučili s tím, že by bylo fajn to zopakovat. No proč né. Domluvili je se na příští týden. Během té doby se ledy mezi námi ještě více prolomili a naše komunikace, už se povětšinou točila okolo sexu a chtíče. Měla jsem na něj hroznou chuť. Během našich rozhovorů, jsem si to i párkrát musela udělat.
Nastal den, kdy jsme se měli sejít. Nabídl se, že mě vyzvedne a zajedeme opět někam na kafe. Tak se i stalo. Přijel, vyzvedl mě a vyrazili jsme. Po cestě se mě zeptal, jak moc chci kafe a přitom mi položil ruku na stehno. Projela mnou vlna touhy. Odpověděla jsem, že až tak moc kafe nepotrebuji. On tedy že si najdeme klidné místo na “pokec”. Zajeli jsme do nějakého lesíka na příjezdovou cestu. Vypnul motor, odepnul sobě i mě pásy a vjel mi rukou do vlasů a přitáhl si mě k sobě a políbil. Chvíli jsem byla v němém úžasu a šoku zároveň. Až tak jsem to nečekala. Ale co, líbil se mi a vlastně jsem to i tak nějak chtěla. Tak jsem mu to oddaně opětovala a my se začali vášnivě líbat. Po chvíli jsem ucítila jeho druhou ruku na mém stehně a ona pomalu mířila výš. Měla jsem jen legíny a tím pádem jsem vše cítila. V momentě když se jeho ruka dotkla mého tlačítka rozkoše, tak se má ruka automaticky zabořila do jeho rozkroku. Bylo cítit, že už je vzrušený. Vzhledem k tomu, že jsem na něj měla už delší dobu chuť, neváhala jsem a rozepla poklopec a vytáhla jeho chloubu. Má opravdu pěkné péro. Vzala jsem jeho péro do ruky a pomalu přetáhla. Na špičce jsem ucítila, že už i on je mokrý vzrušením. Rozetřela jsem jeho šťávu po jeho žaludu a pak i po celém péru. On mezi tím hladil má prsa přes tričko a neustále mě líbal. Pak mi řekl, že se přesuneme dozadu. Vylezli jsme, on s trčícím pérem venku, posunul sedadla. Já si mezi tím sundala legíny a promočené kalhotky a vlezla dovnitř. On na nic nečekal a otočil si mě. Nebyl moc hrr se zasouváním. Ze začátku pomalu špičkou přejel přes mojí mokrou kundičku a pérem rozevřel závojičky. Tím i rozetřel naše šťávy po mojí nadržené a hladové kundičce. Pak teprve začal pomalu zasouvat péro až byl úplně celý ve mě. Začal něžně přirážet a zrychloval to bušení. Já se dostávala do totálního transu.
Cítila jsem jak mnou proniká jeho nástroj jako nůž máslem a jeho koule mě plácali přes pičku. Sténala jsem jako malé štěně a chtěla ať nepřestává. Bušil do mě s takovou vášní a zároveň něhou a já mu poslušně držela. Po tomhle jsem tak dlouho toužila. Když jsem cítila, že už to na mě jde, odstrčila jsem ho a nasedla si na něj. Teď to bude podle mě. Rukama jsem se zapřela o strop a přirážela a skákala na něm. Cítila jsem že se to blíží a začala si ještě rukou honit poštěváček. Uuuuuž. Orgasmu jsem měla velmi intenzivní a začala jsem se zmítat ve slastných křečích. Jenže on toho nenechával, ale stále si mě na to péro napichoval a to prodlužovalo můj orgasmus. Musela jsem z něj seskočit, protože bych se asi zbláznila. Zadýchaná a roztřepaná, jsem vzala jeho klacek do ruky a začala honit a také kouřit. Slízavala jsem z něj mou šťávičku. Jedna ruka na koulích, druhá na péru a v puse jeho žalud. Honím a kouřím. Vychutnávám si jeho vzrušené péro a mnu mu něžně koule.
Najednou uslyším, že se mu zrychluje dech a ucítím mírné záškuby v jeho péru. Než ho stihnu vyndat z pusy, on zasténá a v puse mi končí část jeho nakladu. Zbytek mi končí na bradě a prsou. Nádherně mu z něj teče sperma. Důkladně mu všechno vyždímám a vysaju. Každý můj dotek na jeho žaludu způsobí záškub jeho uspokojeného macka. Ještě chvíli jsem si s ním něžně hrála a hladila mu i koule. Ještě jsem mu, už mírně uvadající péro, vzal trošku do pusy a vychutnala si zbytky jeho šťáv.

Potom mě odvezl domů a po tomto zážitku se z nás stali občasní milenci a kamarádi. Čas od času si spolu užíváme wellness, nebo jen tak nějakou rychlovku 😉