První sex s klukem

6 mars 2024 · 3 383 vue Tamala8

Je to jako by to bylo včera, když si vzpomenu na první sex. Kdo z vás by si nevzpomněl, že ano. Je to pro většinu nezapomenutelný zážitek a to ať už dobrý nebo méně.
Na ten můj vzpomínám ráda. Sice to nebylo tak jak si to všechny představujeme. S panem božským, při svitu svíček, romantické hudby a hlavě šampusu, završené společným životem do konce našich dní. To je jen filmová fantazie. Většinou to bývá rychlé a ani ne příjemné.
Já to zažila s kamarádem, se kterým jsem chvíli chodila. Bylo mi 18. Ano, až v 18-ti 😛.
Bylo léto a my se rádi chodívali procházet po městě, do parku a tak různě. Toho dne, bylo hezky a my se opět procházeli ruku v ruce. Jakožto mladá láska, jsem ze sebe nemohli spustit ruce a ani pusy. Každou chvíli jsme se líbali a hladili. Ten den, jsem se už ráno vzbudila trošku víc nadržená. To že jsem si to hned ráno musela udělat, to snad ani nemusím říkat. Přišel pro mě jako každý den. Já měla krátké šatičky, kterými jsem ráda provokovala. Hlavně, když jsem se předklonila. Když jsme se tak procházeli a on mě objímal okolo pasu, čas o od času mu ruka sjela na můj zadek a tak nějak i pod šaty. Vždycky jsem ho plácla, i když se mi to líbilo. To jeho hlazení a doteky mě neskutečně vzrušovaly. Naše cesty vždy byli nevyzpytatelné. Chodili jsme křížem krážem. Tentokrát jsme si to namířili do nedalekého parku. Byl tam klid a my tam rádi posedávali a užívali si jeden druhého. Došli jsme k naší lavičce. On si sedl a já si sedla na jeho klín. Líbali jsme se a hladili. Pak ale jeho ruka dostala asi odvahu víc než jindy a pomalu mi zajížděla pod šaty. Když už byl blízko mé, v tu chvíli už dost vlhké kundičce, trošku jsem zbystřila. Podívala jsem se na něj a on se jen šibalsky pousmál. Chodili jsme spolu už měsíc, tak proč né. Byl fajn a já ho měla ráda. Mohl být ten pravý. Nechala jsem ho tedy, kam až zajede. A zajel. Dojel až k mému vlhkému klínu a přes kalhotky mi přes ní přejel prsty. V ten moment se přetrhla přehrada a já ucítila, jak ještě více vlhnu. Přitom jsme se stále líbali. Pomalu zajel prsty pod lem kalhotek a odhrnul je bokem, tak aby se na ní dostal lépe. V ten okamžik už na prstech cítil celou její vlhkost. Moje ruka, přitom sjela do jeho rozkroku. Tam se zdálo, že mu praskne zip u kalhot. Měl hrozně tvrdé péro. Jeho prsty mi zajeli mezi mé vzrušené závojíčky a přejížděli přes okraj jeskyňky. Já mu mačkala přes kalhoty jeho tvrdé a naběhnuté péro, které chtělo mermomocí ven. Chytila jsem za knoflík, rozepla ho a pak i zip. Bylo vidět, že se mu ulevilo a tak jsem přes gumu trenek, zajela pod ně a vytáhla toho krasavce na světlo. Byl celý uslintaný 🤭. Párkrát jsem ho přetáhla a rozetřela jeho vzrušení. Zdálo se, že mu exploduje. Od samého vzrušení, si se mnou i přestal hrát. Jen zaklínil hlavu a oddechoval.
Slezla jsem z jeho klínu a postavila se naproti němu. Vyhrnula šaty a stáhla si kalhotky. Pak jsem se k němu naklonila a trochu mu stáhla kalhoty. Jen tak, aby jeho péro mohlo být více volné. Trčel jako stožár a vypadal, že praskne. Rukou jsem jej ještě lehce pohonila no a pak….. udělal se.
No jo, co teď ? Nevadilo mi to, ale já to chtěla taky. Když se očistil, řekla jsem, že půjdeme k nám. Naši byli v práci, takže ideální načasování.
Zamířili jsme rychlým krokem domů. Po příchodu, jsem jej odvedla do pokoje. Odběhla jsem do koupelny na rychlou sprchu. Do pokoje jsem se vrátila už jen v ručníku. On leží na posteli pod peřinou. Podle jeho holých ramen a hromádky s oblečením u postele mi je jasné, že je pod peřinou nahý. Ručník padá ze mě na podlahu. Lehám si k němu a začínáme se líbat a hladit. Převrátí mě na záda, přesune se na mě a něžnými polibky se začíná přesouvat k prsům. S těmi si krátce pohraje a zamíří víc na jih. Když dorazí do vlhkých krajin mého klína, roztáhne mi nohy a zaboří mi do něj jazyk. Slízává všechno mé tekuté vzrušení. Jazykem krouží okolo jeskyňky, přejíždí přes poštěváček a občas i lehce zasouvá dovnitř. Zatáhnu ho za ruku. Chci to, potřebuji to. On se zvedne a zpod polštáře vytáhne kondom. S lehce roztřesenými rukami ho nasazuje na svůj opět tvrdý a připravený penis. Klekne si přede mě a chvíli mi s ním dražší kundičku. Jezdí přes ní a klouže. Dráždí mě i sám sebe. Zasune špičku dovnitř a pak ven a zase ho otírá o mě. Pak už do ní začne pomalu a opatrně zajíždět. Zasouval kousek po kousku. Vždy ho lehce povytáhne a pak opět zasul o kousek víc. Dělal to tak dlouho, dokud mnou najednou projela vlna mírné bolesti kombinované se vzrušením. Něco takového jsem ještě nezažila. Nebyla to nějaká ukrutná bolest, jen to nebylo příjemné. Dal mi čas než to trochu odeznělo a já to rozdýchala. Naklonil se nade mě a políbil. Utřel mi slzy a z lehka začala přirážet. Po pár přírazech, to začalo být už i trochu příjemnější a vzrušivější. Nepřirážel moc silně, spíš jen zlehka. Užívala jsem si ten pocit jeho tvrdého péra uvnitř. V tom to ale už nevydržel a já jsem ucítila jeho záškuby a zasténání. Ucítila jsem poprvé zvláštní teplo uvnitř mé jeskyňky. Bylo to příjemné, i když jsem se neudělala.

V ten den jsem svůj první orgasmus při sexu nezažila, ale hned při dalším našem společném sexu, už to bylo o dost lepší.