Vztahová rutina

10 mars 2024 · 3 804 vues TmsCuck

Řeknu Vám to na rovinu! Jmenuju se Petra a mám problém! Jsem v dlouholetém vztahu s mým přítelem Tomem, do kterého se nám rutina běžného života, už prožrala tak hluboko a vůbec vše se stávalo tak všedním a obyčejným, že se ve mně něco zlomilo a já opět zatoužila po nějakém tom silném vzrušení. Náš společný sex nikdy nebyl nic moc, ale Toma miluju a tak mi to až tak nevadilo. Tedy až do teď.

O pravidelném sexu mezi námi, už nemůže být ani řeč. Jednou do měsíce, večerní rychlovka, kdy se ani nestačím pořádně vzrušit a Tom už je do pár minutek hotovej a spokojenej! No ale co já? Jo jasně, občas mi to udělá jazykem, ale já moc toužím po drsném, nekonečnem, neutuchajícím sexu! Teď už bohužel často po sexu s někým jiným, cizím, mladým, výkonným!

Při mých denních, tajných masturbačních maratonech se mi hlavou honil kde kdo, ale nakonec jsem vždy skončila u sousedovic syna! Ten drzý, neomalený, namachrovaný, čerstvě osmnáctiletý, namakaný, vysoký, sexy hokejista Robin! Ten spratek!

Už dlouho jsem věděla, že se mu líbím a párkrát jsem ho chytla, jak mne očumoval na zahradě, když jsem se opalovala. Samozřejmě že mi to lichotilo. Při myšlence na něj, na to, jak byl mladý a na to jeho sexy tělo, jsem úplně zvlhla a začala jsem si jezdit po těle rukama, až jsem skončila ve svém vlhkém klíně. Začala jsem se dráždit, vzdychat, užívala jsem si to jako nikdy. Až se mi po těle rozprostřel ten pocit, který už jsem dlouho neměla a přišlo na mě opravdu silné vyvrcholení. Takový orgasmus s Tomem nikdy mít nebudu! Pak jsem si vždy šla v klidu uspokojená lehnout k němu do postele. Postupně se mi začaly o Robinovi zdát erotické sny. Bylo to vždy úžasné a já se budila celá zpocená a s kundičkou úplně promočenou! Už jsem věděla že ho chci! Že ho musím mít!

Při našich velmi občasných sexuálních hrátkách s Tomem, jsem pomalu, ale jistě naťukávala téma nevěry. Tom si byl velice dobře vědom svých nedostatků v sexuální oblasti a tak brzy pochopil, o co mi jde. Naštěstí byla jeho reakce překvapivě přívětivá a já dostala svolení, najít si milence! Heureka!=)
Musela jsem vše dobře promyslet. Toužila jsem po tom, celé té situace využít a do značné míry tím mého Toma i ponížit! Přeci jen, je to hlavně jeho vina, že mě nedokáže uspokojit a tak jsem mu v tom chtěla trošku vymáchat nos! To jsem mrška co?=)

Věděla jsem, kdy se Robin vracívá domů a vše jsem naplánovala tak, aby nás Tom přistihl!
Byl čtvrtek a Robin se akorát vracel z hokejového tréninku a já se na něj patřičně připravila. Zajela jsem autem rovnou ke stadionu a jako náhodou jsem tam na něj narazila. Zastavila jsem vedle něho a stáhla okénko. Houkla jsem na něj a říkám mu, ať si nasedne že ho odvezu domů. Měla jsem na sobě akorát bílé tílko s velkým výstřihem (bez podprsenky) a krátkou černou minisukni (žádné kalhotky) a vlasy sepnuté skřipcem. Podíval se na mne a s překvapeným výrazem v obličeji, otevřel dveře a nastoupil. Nahnula jsem se přes něj, abych zavřela dveře. Moje prsa tak měl přímo před nosem a já viděla, jak mi na ně upřeně zírá a začíná být vzrušený. Zavřela jsem dveře a rukou mu, jakoby omylem, letmo přejela přes rozkrok. Hned jsem zacítila, jak mu roste! A že to bude asi pořádný macek! Bylo na něm vidět, že se stydí.

Dojeli jsme na naší příjezdovou cestu a já se ho zeptala, jestli nechce zajít na kafe, nebo limonádu, že jsem upekla štrůdl a že teď nemám doma nikoho, kdo by ho se mnou snědl, že Tom dorazí až pozdě v noci. Robin se moc přemlouvat nenechal a šel poslušně za mnou, rukama si zakrýval erekci, ale jinak se dost šibalsky usmíval. Před domem mi upadly klíče ("omylem") a já se v té krátké sukni ohnula abych je zvedla. Musel tedy vidět úplně vše a já věděla že se dívá a moc jsem si to užívala a pomalu jsem z toho pocitu tekla! Otevřela jsem dveře do baráku, vešli jsme dovnitř a já za námi zabouchla.

Šli jsme do kuchyně, on si sundal batoh a sednul si na barovou židli. Udělala jsem mu pití a dala mu ten štrůdl. Jak tam tak seděl a jedl, pomalu jsem k němu přistoupila a začala jsem mu svlékat kraťasy, abych se pořádně podívala na tu jeho erekci. A on ani neprotestoval. Stáhla jsem mu trenky a z nich na mě vyskočil ten jeho ocas! Vau! Jako dámy, ten dá holkám vážně zabrat! Nádherný, žilnatý, poměrně i dost dlouhý, vyholený, s krásně velkým žaludem, ale hlavně pěkně tlustý penis! Nádhera. hned jsem si ho musela vzít do pusy. Robin jenom vzdychnul a já pokračovala a sála ho jako divá! Střídala jsem tempo, až jsem zacítila v puse první teplé kapičky jeho vzrušení a Robin mne tvrdě chytil za hlavu a vzdychnul. Vyndala jsem si ho z pusy a zeptala se ho, jestli chce více a pokračovala jsem v jeho kouření.

Najednou se otevřely dveře a v nich stál Tom. Vešel do kuchyně a s otevřenou pusou zíral, jak ho Robinovi kouřím. Chudák z celé té situace celý zrudnul a já si ho vyndala z pusy a úplně s klidem jsem mu řekla, že je to v pohodě, že můžeme pokračovat. Tom tam pořád tupě stál a koukal ses na nás.

Z lehka se mu v kalhotech začala tvořit menší boule a on si po ní instinktivně začal přejíždět prsty. Robin už mněl znova extrémní erekci, já si zatím vyhrnula sukni, aby viděl, jak jsem vlhká, až to ze mne teče a narovinu jsem mu řekla, že s ním jsem takhle vzrušená nikdy nebyla!

Přehnula jsem se přes linku a otočila jsem se na Robina a řekla mu, že určitě ví, co má teď se mnou dělat! Pousmál se, sesedl z barové židle a vzal svůj krásně tvrdý penis do ruky a tvrdě ho vrazil do mne, až jsem vyjekla. Bože, byl tak tvrdý a velký, držel mne pod krkem a drsně do mne přirážel!
Říkal, že o tomhle snil a chtěl mne ošukat už hrozně dlouho. A já jsem se se smíchem na Toma otočila a řekla jsem mu, že takové péro jako má Robin prostě nemá a že je to neskutečná slast mít ho v sobě. Tom na nás pořád tupě zíral a začal si pomalu stahovat kalhoty a hladil si ho přes trenky. Řekla jsem mu, ať ho ani nenapadne si ho vyndat a honit si ho! Smíš se jen koukat na to, jak mne Robin perfektně šuká!

Robin mě furt tvrdě mrdal, pak si mne rychle otočil, vysadil na linku a pokračoval. Mačkal mi zadek a kozičky a já se přitom stále dívala Tomovi do očí! Pořád jsem mu opakovala, že je úplně marnej a že sex s Robinem je naprosto báječný, jen abych viděla, jak je jeho erekce, díky těm ponižujícím řečem ještě silnější a jeho výraz v obličeji ještě odevzdanější! Trvalo to vážně dost dlouho, ale brzy jsem zacítila to známe teplo v prcince a přišel můj nejsilnější orgasmus v životě! Robin mě ovšem nešetřil a dál mě zvrhle plenil! Byla to čirá extáze. Začali jsme se vášnivě líbat, ale já stále po očku sledovala Tomovo utrpení!

Viděla sem na něm, jak trpí! Jak je ponížen celou touto situací, ale zároveň, jak moc ho to vše vzrušuje! Vzrušovalo ho, že se tu před ním kurvím právě se sousedovic Robinem a mě šíleně rajcovalo, jak velkou moc teď nad Tomem mám, ale také to, že ho pořád šíleně miluju, ale kurvit se mu budu dál! Toto si už nikdy vzít nenechám! Ten pocit jeho pokoření a ponížení byl tak omamný! Bylo jasné, že přesně toto oba potřebujeme!

Po chvíli se dostavil orgasmus druhý, neméně tak silný jako ten první! Bylo to šílené. Pode mnou už byla louže z mých šťáv! Už se to skoro nedalo vydržet, a byl tu třetí orgasmus! Já už byla úplně mimo z té euforie, když se do mě konečně, za hlasitého řevu udělal i Robin. Poprvé v životě jsem cítila, jak do mě někdo stříká své semeno! Tak silné to bylo! Pomalu se ode mne odtáhnul a vyjel ze mne. Jeho sperma a mé šťávy mi tekly všude, po lince, po nohách. Robin mi najednou rozkázal, ať si kleknu a normálně mi to své péro vymáchal v puse! Řekl mi, že nesmí přijít ani jedna jeho kapka nazmar a že ho mám důkladně vysát. Udělala jsem tedy přesně to, co mi přikázal!

Nakonec se v klidu sebral a odešel se slovy - uvidíme se brzy. Řekl to s úsměvem na tváři, od ucha k uchu. Tom tam pořád jen blbě stál, v těch trenkách, na kterých byl jasně vidět mokrý flíček! Šla jsem tedy k němu a divoce jsem ho začala líbat, i když jsem stále měla v puse ještě dost Robinova semene! Byl to ukázkový francouzák!

Dovedla jsem ho k naší sedací soupravě, stáhla mu trenky, posadila ho a pomalu na něj nasedla. Začala jsem ho ojíždět jako nikdy! Chtěla jsem, aby cítil, jak moc jsem roztažená, horká a hlavně plná cizího semene! Semene sousedovic kluka! Toho spratka, o kterém vím, že ho v lásce zrovna nemá! A přesně jeho semeno mám teď v sobě a on se v něm ráchá tím svým malým, bezvýznamným ptáčkem! Robinovo sperma na něj ze mne vytékalo a já se z toho jeho ponížení udělala počtvrté! Když jsem cítila že už se blíží i Tomovo vyvrcholení, rychle jsem z něho slezla a velice pomalu, jsem ho honila rukou!

Po Tomově vyvrcholení jsem šla do sprchy a nechala jsem ho tam na gauči sedět, i se spermatem všude po těle. Nejen svým, ale hlavně Robinovým!