Po Kině

19 mars 2024 · 5 916 vues Tamala8

Je tomu už pár let. Tento příběh se odehrál jednoho dne, kdy jsem se s kamarádkou a jejím přítelem zúčastnila výletu do kina. Byl to film, který nebyl úplně podle mého gusta. Už ani nevím co to bylo, ale říkala jsem si co, než sedět doma. Vyzvedli mě a my vyrazili do našeho multikina. Samozřejmě, že před promítáním jsme ještě stihli dát drink. Možná i proto jsem to zvládla 🤭.
V kině jsem seděla vedle kamarádky. Nutno podotknout, že do tohoto dne jsme spolu nic neměly. Seděly jsme vedle sebe a dělily se o nachos. Evidentně ji to bavilo stejně jako mě. Chroupaly jsme nachos a usrkovaly colu. Pořád jsme si něco šuškaly. V jeden moment, když jsem sahala do krabičky pro další nachos, tak se naše ruce spojili. Nejdříve jsem trošku ucukla, ale pak ona sama chytila mojí ruku a pohladila. Hned na to mi dala ruku na stehno a pohladila ho. Byla dost troufalá a nebo zkoušela co ji dovolím, protože její ruka se mi posouvala po stehně výš a výš až mi zajela pod sukni. Tam ta mrška přejela přes kalhotky, což ve mě spustilo vlnu vzrušení. Poté svou ruku odtáhla a my se dodívali na film.
Po filmu je napadlo, že bychom zašli k nim a dali ještě drink a zahráli Aktivity. Byla sobota, tak jsem souhlasila. Doma na mě nikdo nečeká, tak proč ne.
Přijeli jsme k nim, namíchal se nějaký drink, vytáhla se hra a začalo se. Asi kolo se hrálo normálně a pak to přišlo. Prý že si tu hru trošku zpestříme. Vymysleli se nějaké nové pravidla, kdy se na určitých políčkách odloží jeden díl oblečení. Nakonec, proč ne.
Šlo to nějak rychle, prvních pár tahů a on se začal svlékat. Než jsem se nadála, tak jsme všichni seděli tak nějak ve spodním prádle. Ona už neměla ani podprsenku. Já seděla ještě ve spodním prádle a on měl trenýrky. Byla jsem na tahu. No jistě, jak jinak, podprda šla dolů. Už jsme měli všichni jen jeden díl na sobě.
První na koho padlo si ho sundat, byla ona. Kalhotky z ní spadly snad samy 🤭. Přiznám se, že jsem v ten moment trochu znervózněla. Další kupodivu byl on. Dost se snažil to nějak zaobalit, ale nedaly jsme mu šanci. Konec konců, vymyslel to on. Tak se postavil a se vší parádou si je sundal. Bylo na něm vidět, jak mu z toho vzrušení nabíhá. Hra ale pokračovala. Kupodivu jsem měla štěstí a chvíli to natahovala. Vyhýbala jsem se těm prokletým polím jako minovému poli. Bohužel to nešlo do nekonečna. Došla řada na mě. Oba dva zajásali jako by vyhráli jackpot a začali se smát. No tak jsem šla s nimi hold dolů už i já.
Najednou se z toho stalo nuda posezení u drinků a her.
Hra se dohrála a fakt už ani nevím kdo vyhrál. Jen vím, že jsem si po hře musela odskočit a když jsem se vrátila, zůstala jsem v němém úžasu.
On stál u gauče před mou kamarádkou a ona si pochutnával na jeho péru. Olizovala ho a kouřila a střídavě i z lehka honila. Stála jsem nahá ve dveřích asi dvě minuty a nevěděla co dělat. Dívala jsem se jak si s ním pohrává a pochutnává si na tom tvrdém klacku. Říkala jsem si ale, že vycouvám a radši odejdu. Jenže v tom se na mě podívala s úsměvem a pokynula mi ať se přidám. Asi deset vteřin jsem váhal, ale pak zvědavost a touha vyhrála. Přišla jsem, klekla si, chytila ho a zlehka pohonila. Byl tvrdý a jeho žalud si o to přímo říkal. Olízla jsem ho a strčila do pusy. Ona mu přitom hladila a zlehka mačkala koule. Kouřila jsem ho a olizovala. Bylo to fakt rajcovní. Chvíli jsme se o něj střídavě dělily. Jedná se starala o pro a žalud a druhá sála koule. V jednu chvíli se on nahnul směrem k ní a rukou ji přejel po kundičce. Nějakou chvíli ji hladil a dráždil, přitom co jsme se staraly o jeho chloubu. Pak se ale zvedla, otočila se zády a klekla na gauč a s vyšpuleným zadečkem se mu nastavila. Chvíli ji přejížděl přes kundičku a zajížděl prsty do ní mezi tím co já neustále kouřila jeho péro.
Jeho prsty rejdili v její kundičce a ona slastně sténala. Přesunula jsem se tedy k. Chtěla jsem vidět její nádheru a také jsem si nemohla nechat ujít její vyspulenou prdelku. Vypadalo to božsky. Její krásná prdelka a pod ní se dmoucí, nadržená a vlhká buchtička. Byla krásně vlhká a já ji chtěla olíznout. Přiblížila jsem se k ní svým jazykem a on svým pérem. Přejela jsem přes kundičku a olízla její šťávičku. V tom se jeho péro přiblížilo k jejímu vchodu. Ještě jsem ho olízla a pak mu pomohla proniknout do ní. Začal ji píchat. Byl zbrklý, nedal ji čas se rozkoukat. Byl jako králík. Přirážel rychle a ona nádherně sténala. Jeho koule ji s každým přírazem plácali po kundičce. Já seděla vedle ní a hladila ji zespodu její prsa a druhou rukou si hrála sama ze sebou. Po několika přírazech na něm bylo vidět, že už by nemusel dlouho vydržet, že už je opravdu hodně vzrušený. Vytáhl ho a něžně s ním přejel po její prdelce. To byl signál pro mě. Naklonila jsem se a vzala ho do pusy. Slízavala jsem z jeho péra chuť její kundičky. Znova ho zasunul a pokračoval v krasojízdě. Píchal ji, ona sténala a já si to u nich dělala. Ten pohled na ně mě moc vzrušoval. Když ho vytáhl znovu, to už se ona otočila a spolu jsme se o něj zase dělily. Najednou mě chytla za ramena a položila na záda. On neváhal a přesunul k mé kundičce a bez varování ho do mě zasunul. Začal přirážet tak, že jsem ho musela trochu krotit. Když se uklidnil a tempo přizpůsobil mě, začalo se mi to teprve opravdu líbit. Ona také neváhala a nastavila mi svojí kundičku nad můj obličej a já ji mohla zabořit svůj jazyk do její rozdělané kundy. Lízala jsem ji a slízavala její šťávu jako hlavová čuba. Šukaná s jazykem v její kundičce a jejíma rukama střídavě na mých prsech a kundičce jsem se oddávala slasti. V jeden moment přestal přirážet a vyndal ho. Ona se naklonila k němu a přisála se na něj. Kouřila ho a slízavala teď ona z něj mojí šťávičku. Můj jazyk v ní ale nepřestával neustále rejdil a já se topila v její rozkoši. Opět jeho péro zaútočilo na můj klín a její ruce na můj poštěváček. V tom stačilo už jen pár tahů a já cítila, že se ženu do cíle.
Bylo to tady. Projela mnou vlna orgasmu. Ležela jsem v agónii s její kundičku přilepenou na tváři. Jeho péro mě pořád píchalo a to umocňovalo můj orgasmus. Možná že jsem trošku i stříkala. Přirážel a v tom ho rychle vyndal. Já měla neustále její kundičku na puse a lízala ji. Najednou jsem to ucítila. Byl to příval teplé hmoty na mě mušličce. Ona ho po vytažení začala kouřit a když to na něj šlo, část si nechala v puse a zbytek co v sobě měl i s tím co měla v puse, mi věnovali na mojí kundičku.
Když jsme já i on už to měli za sebou, byl čas na ní. Vyprostila jsem se z pod jejího těla a otočila si ji na záda. Ona něco zašuškala příteli a ten se vzdálil. To mě ale nijak nezajímalo, já se s chutí pustila do její lasturky. Začala jsem s poštěváčkem. Olizovala ho a sála. Prstem jsem ji přitom přejela po okraji jejího vstupu do jeskyňky a něžně zajela dvěma dovnitř. V tom dorazil on s jejím umělákem v ruce. Jenže nebyl to ledajaký umělák. Byl to oboustranný macek. No dobrá, sedly jsem si před sebe. Zasunula jsem ho opatrně do ní a chvíli ji s ním šukala. V ten pravý čas jsem se na něj napíchla už i já. Teď jsme se navzájem šukaly tím dlouhým mackem. Píchání kombinované honěním poštěváčku. Byla to slast. On se postavil k ní. Měl už z toho opět tvrdé péro. Strčil jiného do pusy. Ten pohled byl nezapomenutelný. Když jsem se píchala společně s ní a ona ho u toho kouřila. Nejspíš jí to taky hodně vzrušilo, protože po několika málo přírazech se rozechvělá v orgasmu. Bylo to jako vlna, která smetla i mě a i já došla už podruhé vrcholu. Obě jsme sténaly v rozkoší a asi to bylo opravdu dost silné, protože než jsem se z toho vzpamatovala, tak i on zkropil její dmoucí se prsa. Ještě ho pohonila a slastně olízla zbytky z jeho žaludu.

Byl to opravdu hezký večer plný krásných aktivit 😉