Sobotní sprcha po stavbě

6 avr. 2024 · 2 596 vues Delinka81

Měla jsem volnou sobotu. Ráno jsi mě při odjezdu nevzbudil a já po celém týdnu spala jak mimino. Když jsem se probrala, bylo půl deváté a do ložnice se přes žaluzie tlačilo brzce jarní slunce. Asi nejvyšší čas vstát. Omotala jsem kolem sebe župan a šla si udělat čaj.
Co s dopolednem je jednoduché - musím zajet na nákup. Když jsi jel pomoct bráchovi a tátovi na stavbu, nečekám tě dřív, než až se začne odpoledne ochlazovat, spíš později než ještě za světla, takže pro sebe oběd řešit nemusím, aspoň toho stihnu víc kolem domácnosti. A třeba budu mít i čas si vzít do ruky knížku.
++++
Stíhám, dobrý! Než jsi psal, že končíte, akorát jsem dala do trouby péct brambory. Takže než se za dvacet minut vrátíš, bude jídlo hotové. Buchty jsem stihla už odpoledne předtím, tak to tu příjemně voní domovem.
Přemýšlela jsem, co by sis tak dal k večeři? Ale oblíbené pečené brambory a k tomu kus masa, to bude ideální, ať se najíš toho, co máš rád.. a ještě, že žádné pivo, oceňuju, že ho nevyžaduješ, už tak přijedeš utahaný, ještě bys po něm hned usnul :D
Rachotíš klíči ve dveřích. "Večeře bude na stole hned!" vítám tě polibkem v kuchyni.
++++
"Než naskládám myčku, skoč si do sprchy, prohřeje ti svaly a já ti pak akorát můžu umýt záda." Posílám tě do koupelny, ať už pak máme klidný večer. Za chvíli slyším puštěný proud vody. Douklízím kuchyň a přijdu za tebou. Už máš v koupelně malou saunu, takže se mi brýle zamlží hned za dveřmi. Sundám je a položím na umyvadlo. "Můžu ti umýt ta záda?" Podáš mi do ruky mýdlo, trochu ho vymáčknu na houbu a pak tě vydrbu od ramen po zadek. Ten si neodpustím pohladit a zmáčknout.
Když se utíráš ručníkem do sucha, shodím ze sebe domácí triko.. a nastavím ti pro změnu svá záda, abys mi rozepnul podprsenku.
Jasně, nenechal bys mě do sprchy vlézt hned. Ani se nedivím. Voda tě probrala a tak jsi smyl únavu z celého dne venku. Ze zad mi přejedeš rukama dopředu a pod dolů sjíždějící podprsenkou mi prsa obejmeš. Jsou velká a celá tvoje. Potěžkáš je, naplní ti obě ruce a asi porovnáváš tu váhu s cihlami, které jsi měl v rukách celý den. Jemně, ale cíleně, přejedeš prstem přes bradavku a ta se ti pod ním začne hned zpevňovat... zopakuješ to i s druhou a reaguje úplně stejně.. jemně hněteš obě prsa a já se o tebe opřu..
A vlastně mě nepřekvapí, že se mi do zad začíná tlačit tvůj neodbytný teplý a teď už zpola vzpřímený přívěšek.. ale teď si užívám dotyků já.
Tvůj dech cítím za uchem a jedna ruka si pořád hraje a šimrá bradavku, tou druhou pomalu posunuješ níž, přes měkké břicho, až pod pupíkem mineš lem kalhotek a přes látku hladce kloužeš přes oblinu mého břicha, až se dostaneš dolů a jen lehce jedním prstem přejíždíš po tenké bavlně..
Tvůj dech se mi za uchem o pár centimetrů posune a pak ucítím jazyk a zuby, jak mi ochutnávají krk, a tak nakloním hlavu, abys měl lepší přístup.
Moje tělo na tohle všechno prostě musí reagovat, protože reaguje na tebe, i když toho děláš mnohem míň.. za chvíli tak na látce prádla cítíš jemný vlhoučký závan.. jen kousek odsuneš lem a jedním prstem se dostaneš pod něj.. pohladíš kůži, na které raší párdenní chloupky, které už nepíchají. Nechám tě bloudit, ale víš, kam směřuješ a těch pár centimetrů ti prst přejede rychle, jen proto, aby ucítil to teplé vlhko na sobě.. našel ho, je tam a já můžu jen vzdychnout, když ho cítím. Jen se dotkne, jen to kluzké nic setře a zmizí.
Chceš, abych si kalhotky sundala, tak je spustím dolů, až spadnou ke kotníkům.
Co na tom, že už jsi vysprchovaný a suchý - postrčíš mě do sprchy a vlezeš si tam za mnou, znovu.
Pouštím vodu, příjemně hřejivě teplou, která v malém proudu začíná dopadat na mé tělo.
Jen se díváš a čekáš.
Namočím se, naberu trochu mýdla do dlaně, promnu si ruce a pak od ramen přejedu přes prsa, která se prověsila níž, a položila se, ale jak vždycky říkám, ještě si na ně nekleknu. Přejedu si přes paže, pak na břicho, až mám na těle spoustu malých bublinek. To už ruce neudržíš v klidu. Začnou klouzat po kůži a nevynechají jediný centimetr. Ještě víc bublinky roztíráš a přitáhneš si mě k sobě. Zakloním hlavu a nastavím rty k dobyvačnému polibku. Nedržíš se zpátky a pleníš mi ústa, jazykem ti to vracím a ještě si tě přitáhnu za zadek. To můžu, držela bych se ho pořád.
Pak uděláš krok zpět.
Pouštím znovu vodu, abych mýdlo smyla pryč. Bereš mi sprchu z rukou, otočíš mě dokola a pak ještě jednou, aby byla všechna pěna na cestě k odtoku.. pak rukou putuješ přes hladká mokrá prsa dolů, až znovu k místu, které už předtím prst vyzkoušel. Teď se ale nezastavíš jen při prvním dotyku.
Ne, teď prstem vklouzneš dovnitř a ponoříš ho celý. Pak ho vytáhneš jen zpola a přidáš k němu druhý. Zasténám ti, když je uvnitř ucítím. Jemně a pomalu mě dráždíš a já je chci cítit víc. Přitáhnu si tě znovu k sobě k polibku a ty mě posuneš krokem ke zdi. Zvednu nohu a z boku ti ji zaháknu za zadkem. Hladím ti ramena a prsty šimrám chloupky na hrudníku. Ten jindy klidný přívěšek už rozhodně není malý a vůbec není klidný, dotýká se zvenku tam, kde se dráždící prsty schovávají uvnitř. Rád by je vystřídal a já bych to taky už uvítala. Zasadíš sprchu do držáku a necháš ji téct.
Vytáhneš prsty a vezmeš do ruky penis, abys ho nasměroval tam, kam patří.
Vklouzne snadno, je tam mokro, kluzko, horko, čekala na něj.
Pomalu začínáš přirážet, jen trošku, než tě pojmu a přizpůsobím se. Oběma to dělá tak dobře.
Pak už si tě za zadek přitáhnu blíž a vycházím ti do přírazů vstříc. Voda stéká po kůži a kapky nemají šanci se zastavit. Stejně, jako teď nezastaví nic nás.
Nebude to trvat dlouho, pomáháš mi prsty a já se už neudržím a udělám se, zavěšená za tvůj krk. Ale nevyklouzneš, dokončíme to tady. Po malinké chvilce, kdy si vychutnáváš mé stahy, pokračuješ v šukání, užíváš si to a zajíždíš dovnitř a ven tím větším mokrem, které se spustilo samo po mém orgasmu. Zrychluješ, ale náhle zastavíš a otáčíš si mě zezadu.
Musím se lehce předklonit, jen se opřu o obklady a ty už jsi zpátky uvnitř. Prsa se mi komíhají sem a tam, stejně jako břicho, a vzadu pleská kůže o kůži. Na záda mi dopadá teplá voda sprchy a stéká všemi směry. Jednou rukou mě držíš za bok, druhou dosáhneš na prso a mačkáš ho. Přitahuješ si mě k rychlejšímu tempu, ještě a ještě... než přijde ten poslední prudký příraz a pak už si mě jen pevně držíš a stříkáš do mě všechno, co ze sebe dokážeš dostat.
Zatímco se náš dech zklidňuje a hladíš mě po zádech, penis vyklouzne a všechno sperma začíná vytékat ven a po masitých stehnech dolů. Narovnám se a ty si mě otočíš čelem, ještě k tobě zvednu hlavu a než vezmeme znovu do rukou sprchu, užijeme si minutku něžného líbání.
Pak se opláchneme a dostaneme se konečně k ručníkům...

Tak šup, je sobota ;) koukejte si to ve sprše užít! :)