Zneužitíq

6 mai 2024 · 2 710 vues Akim31

"Svlíkni se, ty zmrde!" křikl na mě Petr.
Vyvalil jsem na něj oči a nechápal o co jde.
"Všechny hadry dolů a dělej, budeš tu teď kompletně nahatej," dodal Petr.
Nelíbilo se mi, jak se náhle začal chovat a šel jsem, ke dveřím. Petr byl ale rychlejší a dveře zamknul.
"Ty si myslíš, že zdrhneš? Řekl jsem, všechny věci hned dolů a kleknout na čtyři. Zkontroluju ti díru," řekl s perverzním úsměvem.
"Ale já si myslím, že...," snažil jsem se bránit, ale Petr mě zarazil a křikl: "Drž hubu a dělej, co jsem ti přikázal!"
Po chvíli jsem pochopil, že to myslí vážně a pomalu se začal svlékat. Petr si mě s uspokojivým úsměvem prohlížel a oblečení mi okamžitě bral z ruky. Pak ho zamknul ve vedlejší místnosti a ukázal mi, abych si klekl na zem. Klekl jsem si a téměř okamžitě jsem na svém krku ucítil chladný obojek, který mi Petr připevnil. Pak mi přes hlavu nasadil masku, která mi zakryla oči. Poté mě obešel a já ucítil jeho ruce na svých půlkách, která rozevřel. Roztáhl mi dírku a prohlížel si ji.
"Přijdeš ke mě s takhle úzkou dírou a myslíš si, že ji nebudu chtít mrdat?" zasmál se při té otázce.
Oklepal jsem se a stále nechápal, co se děje, ale nechtěl jsem Petra provokovat.
Jeho ruka chytila mé koule. Začal mi je prohmatávat.
"Teď je máš plné, ale to sperma tady necháš. Chci se dívat, jak kapku po kapce polykáš. Pěkně mi ukážeš, jak poslušný jsi!" řekl chladně Petr.
Pak mě chytil za penis, který byl po všech těch slovech tvrdý, silně ho stiskl a začal mi ho pomalu honit.
"Takhle malej čůrák nestojí ani za řeč! Že se nestydíš ho vůbec ukazovat!" řekl Petr znechuceně a pustil můj penis.
"Alespoň, že ta díra za něco stojí, hned jí vyzkouším. Zatím si roztáhni půlky od sebe. A snaž se, ať se mi to mrdání líbí, ty kurvičko!" křikl Petr a začal se svlékat.
Svůj penis si navlhčil lubrikantem a prsty přejel i mou díru. Pak do mě bez velké přípravy začal zasunovat svůj tvrdý penis. Bolelo to, ale nechtěl jsem na sobě nechat nic znát.
"Takhle má vypadat pořádný čůrák a ne jako ten tvůj!" zasmál se Petr a zarazil svůj penis úplně dozadu.
Chvíli mě jen silně držel za boky aniž by se pohnul a vychutnával si svůj pocit vítězství.
"Teď drž a opovaž se pohnout nebo ceknout!" sykl a začal přirážet.
Byla to nesnesitelná bolest, jak mi jeho nabehlý penis roztahoval dírku pokaždý, když dovnitř zajel a pak ho vytáhl. Po chvíli, když jsem se snažil na bolest nemyslet a uvolnil si trochu anál bolest začala ustupovat. Zároveň jsem cítil jak mi jeho žalud uvnitř masíruje prostatu a to mi začalo být příjemné.
Podíval jsem se pod sebe a viděl, jak mi po přírazech poskakují koule a z mého penisu začínají odkapávat kapky šťávy dolů na zem.
Než jsem si stačil vychutnat příjemnější pocit, tak mě petrovy ruce chytly silněji než předtím a s několika tvrdými přírazy začal stříkat své semeno do mého análu. Cítil jsem, jak mu rytmicky pulzuje jeho penis.
"Teď to v sobě udržuj, nechci zatím vidět, že to teče ven. Zůstaneš takhle na čtyřech, dokuď ti neřeknu, že se smíš pohnout," Petr ze mě vytáhnul svůj penis a já zatáhl svou roztaženou dírku. Zatím mě ještě bolela, ale alespoň už se nenapínala k prasknutí.
Petr se posadil do křesla za mnou. Otevřel si pivo a prohlížel si mě takto zezadu.
"Musím tě pochválit i když nerad. Máš pohodlnou díru, přesně na mýho čůráka, moc dobře se mrdala," pochválil mě Petr s úšklebkem.
Pak se zvedl a bez upozornění mi zasunul do dírky anální kolík.
"Takhle je to lepší a teď si začni honit tu parodii na péro," zasmál se Petr.
Zvedl jsem se a chtěl začít masturbovat.
"Dolů na čtyři, ty zmrde! Kdo ti dovolil vstát? Budeš se honit a já tě budu celou dobu sledovat. Chci se ti během toho dívat na prdel a tvoje koule!" přikázal Petr.
Opět jsem si klekl na čtyři a začal se honit. Petr mě zezadu sledoval, zatímco jsem se snažil se udělat. Trvalo mi to dlouho, ale nakonec jsem ucítil velmi silný orgasmus a má šťáva vystřelila dolů na zem.
Petr sledoval, jak se pode mnou zvětšuje množství semene a usmíval se, když viděl jak se orgasmem periodicky hýbě anální kolík v mé dírce.
"Couvni dozadu, ať stále vidím tu tvou prdel a začni to semeno lízat. Nechci, aby tu po tobě něco zůstalo!"
S odporem jsem začal pomalu olizovat kapku po kapce, když jsem cítil, jak mi Petr vytáhl anální kolík ven. Neodvážil jsem si podívat dozadu a pokračoval s olizováním. Náhle do mě Petr opět zasunul svůj penis. Nyní to bylo příjemné, ale po orgasmu jsem už neměl chuť na další kolo. Jeho prsty mě však pevně uchopily za boky a začal přirážet.
"Neřekl jsem, abys přestal lízat to semeno!" křikl na mě během mrdání.
Opět jsem se ohnul a pokračoval dokud tu nezůstala jediná kapka. Když bylo čisto, tak mě Petr chytil a ukázal mi, abych se pomalu zvedl, přitom si dal pozor, aby byl stále uvnitř. Když jsem se postavil, tak mě rukou ohnul hlavu do předklonu. Opět do mě začal tvrdě přirážet. Celou místností se ozývalo jen mlaskání. Nechtělo se mi už držet, ale bál jsem se mu vzepřít. Opíral jsem se prsty o podlahu.
"Hodná čubka, jen drž, dokud tě nevystříkám," řekl Petr klidněji.
Během několika dalších okamžiků jsem v sobě ucítil horký proud a protože mě k sobě Petr silně přitiskl věděl jsem, že je konečně konec. Poté mě chytil za obojek a velmi tvrdě vedl ke dveřím bytu. Obojek mi u nich sundal a vzal z vedlejší místnosti mé oblečení. Pak k mému údivu otevřel dveře bytu a do chodby hodil mé věci.
"Teď vypadni a počkej, až se ti ozvu," řekl posměšně a vystrčil mě nahého na chodbu.
Rychle jsem se oblékl, abych neměl ještě nějaké problémy, stáhl si masku a odešel domů.