Knihovnice

10 mai 2024 · 1 653 vues TopSecret2021

Vychutnával si každý nádech vůně starých knih, které zaplňovaly prostory starobylé knihovny. Adam, mladý a plný energie, se zde cítil živý jako nikde jinde. Jeho pohled zachytil elegantní postavu ženy, která se pohybovala mezi regály s knihami. Byla to žena, kterou si jeho mysl již spousty let představovala v erotických snech.

Srdce mu začalo bušit rychleji, když si uvědomil, že se mu ta žena líbí nejen v jeho fantaziích, ale i v realitě. Její vlasy měly lesk, jako by zachycovaly měsíční záři, a oči plné moudrosti mu proměřovaly duši.

Jeho touha po ní ho poháněla vpřed, a tak se odhodlal k akci. Přistoupil k ní s jistotou muže, který ví, co chce. "Dobrý den, mám pocit, že jsme se už někde setkali. Jsem Adam," řekl s úsměvem, kterým se snažil skrýt své vzrušení.

Žena se na něj podívala s mírným úsměvem a odpověděla: "Ahoj, jsem Eva. A možná jsme se opravdu někde setkali, v knihách nebo možná i ve snu."

Její hlas měl jemný tón, který se mu zapletl do nitra. Adam cítil, jak se mu zrychluje dech, když se s ní pohyboval mezi regály a hledali společně knihy. Každý dotek jejich prstů při předávání knihy byl pro něj jako elektrický šok.

Když se setmělo a knihovna se chystala zavírat, Adam pozval Evu na večeři. Jejich rozhovor byl jako melodická symfonie, která rozechvěla každou buňku v jeho těle. Vášeň, kterou cítili, se dotýkala hranic nebeských obzorů.

Když se ocitli v Adamově bytě, neodolatelná přitažlivost mezi nimi dosáhla vrcholu. Jejich polibky byly plné chtíče a touhy. Svlékali jeden druhého, jako by hledali tajemství vesmíru ve svých tělech.

V momentě vzrušení a extáze, když dosáhli vrcholu svých pocitů, se jejich duše spojily v harmonii. Byli to dva cestovatelé, kteří potulovali v obrovském moři vášně a dobrodružství, připraveni prozkoumat každý záhyb a každé tajemství svých nahých těl…