DUBAI

24 sept. 2007 · 18 948 vues zajicek22

Jak jsem se ocitl v Dubai na téhle šílené akci v super hotelu Burj Al Arab je dlouhá a více méně nezajímavá historie. Důležitý je, že se na mě teďka podívala. Neusmívá se, jen po mě přejela očima, a mě přejel mráz po zádech, ale už se dívá na toho vedle. Jmenuje se Olga. Jenom Olga, když se řekne Olga, tak je každýmu v Emirátech jasný o koho jde. Něco jako Zorro, ten taky nemá příjmení, ale dám krk, že tady po něm na, rozdíl od Olgy, neštěkne pes. Tahle nádherná a záhadná čtyřicátnice, které by díky její dokonalé postavě a od pohledu hebké pokožce, tolik nikdo nehádal, tak ta má v oblasti Ras Al Khaymah svůj zámek. Jo normální zámek. Nevím jak k němu přišla, ale má v Dubai firmu, která se specializuje na zakládání a údržbu zahrad v poušti. Je to zázrak, když vidíte zelenou oázu rostlin a zpívajících ptáků uprostřed tohohle vyprahlýho žlutýho moře písku a prachu, kterej vám drze vleze úplně všude a bez speciálního pouštního oblečení se tu nedá vydržet.
Paní Olga, Evropanka, v tomhle mužským arabským světě uprostřed ničeho působí jako zjevení, jako černá ovce. Ne tak na téhle výstavě. Tady je několik žen a mužů minimum. Teda nepočítám-li „exponáty". Těch je tu dobrých dvacet. Jsou to chlapci jako já, osmnáct až lehce přes dvacet roků. Podmínka je, aby byli panicové. Jsou tu jenom v takové krátké bederní roušce těsně pod zadek, vlastně skoro nazí. Proč musí být panicové všichni tuší, ale jistě se to doví jen několik vyvolených až se octnou v zámku v Ras Al Khaymah, kde široko daleko není nic, než hory a sem tam se potulující domorodci s velbloudí karavanou. Tam má Olga klid pro svůj koníček.
Burj Al Arab je sedmi hvězdičkový hotel a mají tu pochopitelně klimatizaci, takže i když jsme na břehu Perskýho zálivu, je mi docela chladno. Kolem dokola je luxus a jenom luxus, mají tu i zlatý kohoutky na umyvadlech. Necítím se tu moc dobře, ale moje perverzní já jásá. Ne kvůli kohoutkům, ty jsou mu ukradený.
Oficiálně se jedná o výběr nových hráčů americkýho fotbalu do týmů místních šejků, ale jak jsem už říkal, šejků je tu poskrovnu a těch několik žen fotbal zajímá asi jako mě pletení teplýho vlněnýho svetru s jelenem. Ty ženy si tu vybírají svoje sexuální hračky. Mladé hřebečky, kteří jim budou kdykoliv k dispozici a budou plnit jakákoliv jejich perverzní přání. Dostanou práci v nějaké jejich firmě, budou dělat něco co jim půjde, budou se o sebe starat, aby byli fit a aby své paní vždycky kvalitně posloužili. Nebudou to jenom nějací prostí píchači, musí prokázat i intelektuální kvality, protože sex je hlavně o mozku a fantazii.Tady se ale zkoumá fyzická stránka věci, kvalita těl těch chlapců. Ženy co tu jsou, chtějí jen to nejlepší a jako všechny, i tyhle rády nakupují a vybírají….
Podívala se na mě znovu. Olga, u té bych chtěl skončit. Nebo spíš začít. To, že si mě vybere je nutná podmínka, ale nikoliv dostačující, budu se muset moc snažit, abych někdy skončil v posteli své nové bohyně.
Přistoupila ke mně blíž, my totiž stojíme na takovém nízkém molu a nesmíme nikam chodit. Přišla ke mně a já jsem jako na trní. Drží v levé ruce vysokou křišťálovou sklenku se šampaňským a sem tam si cucne. Srdíčko ve mně bije a zrychleně dýchám. Určitě se červenám. Nebojím se jí, nevím co to je, asi vzrušení a obavy z neznámého. Jsem přece jen ještě panic. Kouká se na mě se zájmem, pravou rukou mi přejela po paži a trošku ji zmáčkla. Chtěla vědět jak tuhé mám svaly. Dělám několik sportů, a tak se tělesné prohlídky nebojím. To asi nikdo tady. Jsou tu jenom pěkní chlapci.
Přejela mi po žebrech, která se trošičku rýsují pod kůží a mě to dost podráždilo. Prudce jsem se nadechl a propnul se. Jsem v těch místech citlivý. Pobavilo ji to a usmála se. Jsem šťastný, dodala mi tím odvahu.
Poplácala mě po zadku a taky prsty stiskla pravou půlku. Asi věděla, co to se mnou udělá. Má v oblibě mladé chlapce a má s nimi zkušenosti. Penis mi nadzvednul tu kraťoučkou roušku a jeho špička vykoukla na svět. Opět se usmála a podívala se mi do očí. Nevydržel jsem to a sklopil zrak. Zkouška vzrušivosti dopadla dobře. Srdce mi bije o sto šest, asi se jí líbím, ještě se u žádného takto nezastavila. Vsune svoji ruku pod moji roušku, uchopí mě jemně za penis. Nebyl úplně tvrdý, ale teď je. Jemně mi ho stiskne a zkouší tak tvrdost a taky průměr. Měří ho. Chlapci s průměrnými, nebo podprůměrnými penisy, nemají v loži této ženy šanci. Chce jenom opravdové samce, jejichž penisy jsou pěkně stavěné a mohutné a dokáží ji vyplnit. To je život, malí mají smůlu. Drží mi ho v dlani a potěžkává, jakoby přemýšlela, jestli jí bude stačit.
Doufám, že si mě vybere, je tak krásná a přitažlivá. Dívám se na ni. Jak si ona prohlíží mě, dívám se i já. Musím ale nenápadně, nesluší se to. Je neodolatelná . Má naprosto úžasný zadeček. Když na něj koukám, vytéká mi z penisu předejakulační tekutina. Jen představa, že ho budu moct někdy lízat mě dohání k šílenství. Je krásně oblý má dokonalé proporce. Olga zatím hodnotí velikost a tvrdost mých varlat. Mne a mačká je v ruce jako měšec s mincemi. Je to poměrně nepříjemné, nedělá to nijak jemně. Samozřejmě to vydržím. Má právo vybrat si pouze kvalitní chlapce a prohlídka varlat je nezbytná.
Všimne si mého penisu a nabere trošku té mazlavé vodičky na prst. Ochutná mě. Je to pro mě veliká čest, málo chlapců se jí dočká. Teď mi ale znovu stiskla zadek, věnovala mi svůj okouzlující pohled a poprvé promluvila. „Sundej si tu roušku" Má nádherný hlas, který svým chlapců dovede postavit penisy do pozoru. Udělal jsem to. Upila trošku ze své sklenky a dívá se na můj penis, bříško, prsa, stehna. Zkoumá mě celého. „Otoč se" Udělal jsem to. Stojím a nevidím na ni „V pořádku, můžeš se obléknout" Slyším. Otočil jsem se, ona na mě chvilku kouká a pak mě znovu pohladí po zadku. Věnuje mi další svůj úžasný pohled a odejde podívat se na dalšího chlapce, co ji zaujal.
Třeba si chce udělat radost a vybrat si víc než jednoho. Upřímně, Olga je prý velmi náruživá a sex s jedním chlapcem jí těžko může uspokojit. Když ji ale šoustá několik jejích chlapců, mívá tak divoké orgasmy, že to někteří odnesou krvavými šrámy od jejich nehtů, nebo otisky jejích zubů na kůži. I když si vybírá pouze pěkné, plnokrevné hřebečky, její božská kundička potřebuje víc než jeden penis. Má taky ráda sendvič, kdy má jednoho v kundičce a druhého v zadečku a navíc je ráda, když má po ruce několik dalších, pro případ, že by ten, co ji píchá předčasně ejakuloval, aby mohl hned na jeho místo další. Proto si možná vybere mě a i tam toho druhého kluka. Sice má už několik samečků, ale má ráda stále novou krev. Navíc jsem slyšel od kluků, že se koupe v semeni svých hřebečků. Možná proto taky potřebuje nové a nové. Potřebuje nejen novou krev, ale i nové a mladé sperma.
Víc jsem si nemohl přát. Teda mohl, chtěl bych, aby mě vybrala, a její orgasmy se staly mým posláním, aby i mě zaučila a jednou mi rozdrápala záda a já ochutnal jaké to je mrdat bohyni. I tak jsem ale dostal tolik pozornosti, že jsem spokojený a pyšný. Rozhlížím se s úlevou kolem, nebyl to takový propadák. Prohlídla si mě, dotkla se mě a já cítil její vůni. Vidím ostatní kluky, některé znám, ale ne nijak osobně, jen jsme se dali trošku do řeči. Prohlížím si pestré obložení stěn v arabském stylu, který moc nemusím, mám raděj funkcionalizmus a německou strohost. K tomu co se děje teď a tady se to ale hodí. Překvapuje mě, že přemýšlím o takových kravinách, ale to je běžné, když jsem spokojený.
Upravuji se, ta zatracená rouška mě nedokáže zakrýt. Počkám co Olga, jestli se vrátí…Je pořád u toho kluka. Jsou ode mě takových 5 metrů a vidím jak Olga volně svírá jeho varlata. Mne je jako ty moje před chvílí, zkoumá jejich kvalitu. Připadá mi to jako u nás doma na Zelňáku, když se prodávají rajčata. Musí být tvrdá a pěkně červená - ta rajčata.„Chci vidět jak stříkáš" řekla mu bez obalu. „Klekni si a vyhoň si ho" Ví, že se někdy chlapcům při orgasmu podlamují kolena a tak mu poradila si kleknout, je to příjemnější. Nejde o nějaké ponižování. Vidět to chce proto, že se jí jednak líbí, když chlapec zažívá orgasmus a myslí na ni, na její překrásné tělo, na její hlas a vůni... Ale taky proto, že si chce ověřit, jestli je chlapec zdravý a jak má silnou prostatu - jak silně dokáže stříkat sperma. Jde o to, že orgastické stahy slabé prostaty nedokáží vypudit semeno takovou rychlostí a to potom stříká pouze na krátkou vzdálenost a při dalších stazích pouze vytéká a odkapává. Tohle je nepřijatelné. Olga chce pravý opak, chce bohatý a dlouhý výstřik, následovaný kratšími, ale stále velmi bohatými výstřiky semene. To musí být po chuťové stránce spíše neutrální, ovšem se specifickou příchutí a vůní toho kterého chlapce. Nestává se často, aby si nechala nastříkat sperma do úst, je to ta nejvyšší posta pro jejího milence, ale někdy se to stát může a tak nikdo nekouří a nejí kořeněná jídla a tak podobně. Sperma musí být prostě po všech stránkách kvalitní - patří to k věci.
I to si teď chce Olga ověřit. Její „oběť" je teď už velice vzrušená, upřeně na ni kouká a v kleče před ní si honí svůj veliký penis. Je to opálený kluk, pěkně stavěný, nemá nijak výrazně vyrýsované, nebo nepřirozeně nafouklé svaly, ale má zkrátka pěknou postavu a hezký, pevný zadek. Víc toho posoudit nemůžu, na mužskou krásu nejsem odborník. I když je mi chladno, on se leskne se potem a zkráceně dýchá, brzo bude hotový. Olga to samozřejmě vidí a proto kousek ustoupila, aby jí nepotřísnil oblečení. Navíc odhalila své dlouhé krásné nohy a ukázala tomu chlapci jedno stehno, hebké a vláčné. Je s ní i jedna z asistentek, která jí přinesla stříbrnou lžíci na zmrzlinu. Je to taková menší, pěkně zdobená, plochá lžička.
Dívají se spolu na jejího nového chlapce, když se mu najednou stáhlo břicho, celý se propnul a rázem přestal s masturbací. Z jeho penisu vystříklo poměrně velké množství běloučkého semene a i když Olga a její asistentka odstoupila dobré dva metry, přistál jí bílý mráček na špičce černé lodičky, který sklouznul dolů a skončil na vysokém modrém koberci s jakýmisi zlatými ornamenty. Tam před ní skončilo ještě několik dalších mohutných výstřiků. Evidentně musela být spokojená. Její asistentka jí chtěla okamžitě potřísněnou botičku utřít, ale ona přistoupila k chlapci a lžičkou z jeho velkého, ale nyní už mírně svěšeného penisu setřela trošku semene, které ulpělo především na jeho žaludu. Tu lžíci potom olízla a chvilku s mhouřícíma očima chutnala jeho panické sperma.
Uklízečky se budou divit, co to tu je. Olga není první a ani poslední, komu se zachtělo vidět stříkající penis.
Vypadá spokojeně, dokonce ho pohladila po tváři. On taky může být spokojený, podle toho co jsem viděl je to velmi pohledný a snad i schopný kluk, který může mít v její božské kundičce své místo. Bude-li se snažit, pracovat na sobě a bude-li dostatečně výkonný, jistě ho jeho bohyně odmění a nechá se jím dovést k mocnému orgasmu. Je to prý nezapomenutelné a pro její chlapce je to ten nejsilnější zážitek v životě. No schválně, kolik z vás vidělo orgasmus bohyně?Vybrala si nás nakonec oba. Teď sedím vedle něj za oknem mikrobusu, který po hladké široké asfaltce uhání pryč z města. Už jsem ji neviděl, měla ještě nějaké zaměstnání ve městě a musela odejít. Řekla mi to ta její asistentka, ta s tou lžičkou. Je to hezká žena na kraji středního věku, oblečená v solidním kostýmku a s uměle působícím účesem, ale chová se odtažitě a nemám ji rád. Už pro ni mám přezdívku - kráva. Řekla mi taky kam mám jít, že na nás v garážích čeká její řidič a ten nás odveze k ní. Zase se necítím dobře, ale něco mi říká, že je všechno v pořádku a tak dělám co mám.
Ras Al Khaymah je samosprávná oblast se stejnojmenným hlavním městem. To má asi 120 tisíc obyvatel a je to vlastně prdel světa. Leží severovýchodně od Dubai a kolem je jenom moře, poušť a nízké hory. V nich je někde její sídlo.
Jeli jsme ještě asi hodinu až jsme přijeli k nějaké budově obehnané zdí. Tušil jsem, že to bude ono, protože nad zdí se vypínaly palmy a přes zeď přepadávaly šlahouny zelených rostlin. Auto zastavilo před branou, ani velkou ani malou, vcelku nenápadnou, vyřezávanou ze dřeva s mnoha arabskými motivy. Poručili nám vystoupit a čekali jsme s asistentkou, až se brána otevře… to co jsme viděli za ní nám vyrazilo dech.
Vstoupili jsme do nádherné zahrady obklopené zelení, uprostřed byla veliká vodní plocha – bazén s mnoha fontánami. Kolem bazénu byl dokonalý trávník, velmi nakrátko střihaný, a záhony s keříky a omamně vonícími květinami. Podél vysoké zdi bylo vytvořené zastřešené loubí, kterým jsme procházeli ke vzdálenému domu. No, domu. Řekl bych spíš, že to byl vzdušný palác, plný přepychu, ale neměli jsme čas se příliš rozhlížet, okamžitě nás obklopily ženy, které si nás zvědavě prohlížely, hodnotily a hlavně postrkovaly nás do křídla budovy, kde byly naše pokoje. Procházeli jsme dlouhou chodbou, z některých dveří vykukovali chlapecké hlavy a přátelsky na nás kývaly. Ale nebyl čas, museli jsme jít s ženami do lázní, velké místnosti, kde byl uprostřed bazén a několik menších nádrží okolo něj. Pochopili jsme, že se budeme mýt, oba jsme se svlékli a chtěli jsme vlézt do toho většího bazénku. Ženy nás ale okřikly, tam bez dovolení nesmíme, ten je jen pro paní. Každý jsme si tedy vlezl do jedné z těch menších a vždy dvě služebné omývaly každého z nás. Měly velmi jemné ruce a bylo to hodně vzrušující, zvlášť když pečlivě omývaly můj penis, varlata a zadek. Poté nás osušily, navoněly nějakou vonnou mastí a dovolily nám obléknout se, ale jen hedvábnou bederní roušku. Konečně nás dovedly do pokoje, který jsme měli spolu sdílet a donesly nám jídlo. Pak jsme zůstali sami. Na jídlo nebylo ani pomyšlení, byli jsme oba nervózní z toho co přijde. Snažili jsme se navázat rozhovor, ale nějak se nám ani mluvit nechtělo. Asi po dvou hodinách pro nás přišla ta asistentka.Řekla nám, ať jdeme za ní a vedla nás směrem k lázním. Znovu jsme přišli do té místnosti z bazénem, ale ta byla tentokrát vyzdobena květinami, hrála tam nějaká hudba a bože.. v bazénu uprostřed růžových plátků ležela ona. Olga… krásná, nahá bohyně. Pokynula nám, abychom přišli blíž, ale ne do vody. Řekla nám, že se chce umýt, ale místo mýdla používá chlapecké sperma. Museli jsme jít k ní a masturbovat před jejími zraky. Stoupla si na okraj do mělké vody. Jemu poručila, aby jí stříkal na záda a zadeček, já měl postříkat její prsa a bříško. Aby to šlo rychle, dovolila nám za odměnu dotknout se jejího těla… Ale to bylo zbytečné. Pohled na mokré opálené tělo s velkými prsy působil jako afrodiziakum. Měli jsme jí plnou mysl. Na světě nebylo nic, než ona, její ladné křivky. Naše výstřiky na sebe nenechaly dlouho čekat.
Postříkal jsem jí zepředu a můj nový kamarád zezadu. Bylo toho hodně, protože jsme dlouho neměli sex. Bylo to zakázané, museli jsme držet půst. Kamarád sice musel před pár hodinami stříkat na té výstavě, ale to jako by už nebylo.
Byla pěkně umazaná a my na sebe byli hrdí. Dala nám chvilku na vydechnutí a potom přišly dvě z žen co nás uvítaly na zahradě a naznačily, že máme odejít... Měli jsme ještě chuť, ale asi jí to stačilo, asi chtěla, abychom ji viděli nahou a aby nám ulevila. Mladý muž potřebuje stříkat aspoň jednou denně, je to pro něj zdravé a potřebuje i z toho důvodu, že je bez toho moc nadržený a nesoustředěný. Každopádně jsme jí byli oba okamžitě uchváceni. Je opravdu nádherná.
Konečně… ukončila jsem úspěšně další práci a teď mám právo na delší odpočinek. Budu dva tři dny spát a spát a pak si vychutnám moje nejnovější nákupy. Přivezli mi dva arabské hřebce a klisnu z dobrého chovu, musím je vidět. A taky jsem si koupila nové chlapce, už se na ně těším. Byli tentokrát jen dva, ale oba vypadají nadějně, uvidíme…Koně jsou skvělí, nechala jsem si osedlat jednoho z hřebců a vzala jsem si ho na krátkou vyjížďku. Jeho černá srst se leskla na slunci, chvěl se nedočkavostí, až poběží tryskem, s větrem o závod. Pobídla jsem ho a vydali jsme se do pouště. Bože, to byla jízda, cítila jsem mezi nohama tu sílu, jak napíná svaly a žene se vpřed. Svírám ho stehny a pobízím ho k větší a větší rychlosti. Vždycky se u toho hrozně vzruším, ta živočišná síla hřebce mi dává neuvěřitelnou dávku afrodisiaka, vysoká rychlost mě dráždí až k závrati. Musím ho otočit, chci se milovat. Hned! Nějaký chlapec to odnese, co už… od toho jsou tady.
Cvalem jsme vlétli do brány mého sídla, služebné se rozprchly a běžely do oddělení chlapců, už ví, jak se cítí jejich paní. Jako tygřice, co chce samce. Všichni mi běžte z cesty! Hodila jsem uzdu podkonímu do ruky a vykročila jsem k domu. Cestou jsem ze sebe svlékala propocené oblečení a spěchala do lázně. Jen jsem křikla na ženy, ať mi připraví oba ty nové chlapce. Vlastně tři, dnes mi dva nestačí. A všichni ať jsou panicové… rozcupuju je na kousky!Přivedli mi je, ještě jsem byla ve vodě. Byli rozčilení a nevěděli, co mají dělat. Hm.. byli ještě rozespalí, zřejmě trávili odpolední siestu v posteli. Lehce jsem se zamračila: „Pojďte ke mně do vody, alespoň se trochu proberete!" Poslušně naskákali do vody a obklopili mě. „Dobře, teď bych potřebovala umýt, ale musíte mít dlaně jemné jako žena. Ukažte mi ruce!" Všichni natáhli ruce ke mně dlaněmi nahoru. Můžu být spokojená, ruce těch chlapců byly jemné a růžové… prohlídla jsem si chlapce podrobněji. Aha, tohle je ten, kterého jsem na tržišti objevila jako prvního… měl skvostný penis a na panice byl trochu dost zvědavý. Ano a ten černovlasý je ten druhý, co mi potřísnil střevíc. Jeho střiky byly mohutné a měl lahodné semeno. Jinak byl hodně stydlivý, ale vzhledem k jeho věku a stavu se není co divit. Teď se držel zpátky, postává nejdál ode mne a myslím, že se i trochu bojí. Po pravici mi stojí chlapec, kterého mi přivedli nomádi. Je snědý, má zvláštní, hnědé, mírně zešikmené oči. A na rozdíl od mého většinou evropského zboží je obřezaný! Vzali do rukou jemné mýdlo a lehce a nesměle mě omývali po celém těle. Jen mé bráně rozkoše se vyhýbali, je jasné proč, je to pro ně tajuplná svatyně. Penisy měli všichni v pozoru, ale zatím byli příliš nervózní na to, aby ejakulovali. Vjela jsem rukou do vlasů Snědému hřebečkovi a přitlačila jsem mu obličej k mému ňadru. Pochopil hned a začal se laskat s pravým prsem. Ten Zvědavý klučina vzal do ruky levé a začal ho líbat. Poručila jsem Nesmělému, aby mi umyl záda. Třeba, když mi neuvidí do očí, nebude se tak bát.
Všimla jsem si, že se Snědému hřebečkovi kalí zrak. „Tak, hotovo, ven z vody! Podejte mi osušku a sami se utřete. A následujte mě, půjdete ke mně do ložnice!" Zahalila jsem se do bílého plátna a odkráčela jsem k velkým vyřezávaným dveřím . Poslušně za mnou vešli do mého budoáru. Vévodilo mu obrovské lůžko, pokryté rudým damaškem a bílým hedvábím, s mnoha barevnými polštářky. Mám ráda kvalitní postele.„Posaďte se na konec lůžka. Chtěla bych vidět vaše penisy, postavte je do pozoru." To byla docela zbytečná věta, všichni byli silně vzrušení, věděli co bude následovat. Ulehla jsem na druhý konec lůžka a pozorovala jsem je. Lehce honili své penisy a očkem pokukovali po mě, co já na to. Usmála jsem se: „Jste všichni hodni, abych vás odpanila. Dnes přijde váš velký den a stanou se z vás muži. Tím, že jste souhlasili s vaším prodejem, koupila jsem si vaše panictví. Ale vy musíte chápat, že to je veliká pocta, která se dostane pouze vyvoleným. Teď jste v mé moci a já jsem vaše paní. Když mě poslechnete na slovo, zažijete velkou rozkoš a zaklepete na nebeskou bránu." Dívala jsem se, jak přerývaně dýchají. Nesmělý se chvěl jako můj arabský hřebec. Je příliš rozrušený, ne, ten první jít nemůže, vzrušením by mi tu omdlel. „Pojď ke mně blíž", kývla jsem na Snědého hřebečka. „A vy ostatní se smíte jen dívat a zůstanete na svém místě. A běda, jak se uděláte předčasně, musela bych vás potrestat!" .
V tom Snědém chlapci jsem se nespletla. Už se trochu uklidnil a viděla jsem mu na očích stud a nevinnost smíchanou s chtíčem a velkou vášní. Přilehl k mému boku a začal mě hladit po prsou a bříšku. „Ještě jsem ti to nedovolila, přestaň. Lehni si a nehýbej se."Zvláštně voněl jakoby pižmem. Jen lehce, ale vzrušovalo mě to. Natáhla jsem jeho pach až se mi rozšířili nozdry. Ano… ten bude první. Obávám se ale, že bude rychle hotov. No nevadí, podívám se pak na ten báječný penis Zvědavého. Snědý ležel na zádech a bylo vidět, že nejraději by mě povalil na postel a znásilnil mě. Ovšem to by bylo to poslední, co by ve svém životě udělal. uchopila jsem jeho obřezaný nádherný penis do ruky, a lehce ho začala přejíždět prsty. Zasténal a kousl se do rtů. „Jen se neboj hlasitě projevovat, mám ráda, když mí chlapci sténají" usmála jsem se na něj. Poklekla jsem nad jeho tělo a políbila jsem ho na ústa. Dychtivě mi polibek vrátil a chtěl víc! Pod vášnivým polibkem byl jeho ocas jako ocelová tyč. přejížděla jsem teď svými nehty po jeho těle, až mu naskočila husí kůže. „Smíš použít ruce, chceš-li", nabídla jsem mu. „Paní", zachrčel temně, „ dovolte mi vás osedlat!" „Rychle se sápeš do sedla klisny, která tě schodí", smála jsem se. Ale líbila se mi jeho odvaha, měl v očích divoký lesk a velký chtíč. „Nejprve si mě uklidni a připrav, pak tě přijmu!" „Jak?" hlesl. Máš něžný jazyk a moje brána do pekel je ještě nedotčená, otevři si jí svým jazykem a hbitými prsty." Ulehla jsem na záda a pobídla ho mezi svá stehna. Přiložil jazyk k mé mušličce a jemně jí začal olizovat. Nesměle vložil prst mezi mé stydké pysky a zkoumal tu štěrbinku. Přes jeho záda jsem obhlédla zbývající chlapce. Byli bledí a vzrušení a dávali bedlivý pozor, co děláme. Své penisy nepustili z dlaní a svědomitě si je leštili.
Začala jsem vzrušeně dýchat, probouzelo se ve mně to zvíře, které mě ovládá při sexu. Jemně jsem se mu zakousla do ramene. Syknul, ale neuhnul, je to opravdu dobrý chlapec. Byla jsem už velmi navlhlá a tak jsem chytila jeho hlavu do dlaní: „Pojď a osedlej si mě tedy, nebojíš-li se!" Okamžitě se zvedl a se spokojeným povzdechem na mě nalehl. Navedla jsem mu rukou penis na okraj mé mušličky. Pomalu zasouval a díval se mi do očí. „Jste spokojená, má paní?" „Ještě jsi nic nepředvedl, tak do toho, ukaž mi, co je v tobě!" Přimáčkl mě k posteli a začal přirážet. Nejdřív nejistě, s postupným úspěchem si dodal odvahy a vášnivě dorážel na mou svatyni. Prohnula jsem se v zádech a vychutnávala si jeho tvrdý penis v mém těle. Svírala jsem ho svým svalstvem a nedovolila mu vyklouznout. Začala jsem mu vycházet vstříc, a Snědému se zase začal kalit zrak, zmocnila se ho slast a on stoupal ke svému orgasmu. Sténal a chtěl zvolnit, ale nedovolila jsem mu to. Pevně jsem ho objala svými stehny okolo útlého pasu a nohama jsem tiskla jeho zadeček pevně ke svému tělu. Bránil se, ale chabě, pak se uvolnil a divoce začal přirážet, až mě jeho kuličky bily do zadečku. Najednou se prohnul a slabě vykřikl. Cítila jsem v sobě jeho penis, jak se divoce škube, můj hřebeček ejakuloval… jeho hlava padla na mé rameno, cítila jsem na kůži jeho slzy: Oh, paní, omlouvám se, já to nechtěl tak rychle… promiňte mi to paní, potrestejte mě." Vzlykal jak malý chlapeček, musela jsem ho popleskat po zadečku:" Tvůj výkon byl dobrý, pokud se to ale bude opakovat, nebudeš zdobit moje lůžko. A teď jdi a pusť sem Zvědavého."Snědý se zahanbeně stáhl a uvolnil místo Zvědavému. Fascinovaně zíral mezi má stehna, zřejmě na vytékající semeno mého Snědého hřebečka. Usmála jsem se: „Vadí ti semeno jiného chlapce?" „Ne paní" zašeptal. Chystal se nade mne sklonit, ale poručila jsem mu, aby si lehl. Tiše očekával, co se bude dít. Jeho penis ovšem trčel vzhůru, a byl opravdu mohutný. Fascinovaně jsem ho přejížděla rukou a laskala se s ním. Začal velmi rychle sténat a olizoval si rty. Na pití teď není čas, musí něco vydržet. Rychle jsem ho obkročila a nasedla nad jeho penis. Zvědavý s obavou hleděl na to co dělám. Přiložila jsem si špičku toho monstra ke své štěrbince. Budu muset zlehka, je to opravdu kus. Když jsem v sobě měla jeho žalud, začala jsem se pomalu nasouvat na jeho penis. Pomaloučku, tak krásně pomalu a dlouho… vychutnávala jsem si pocit svého naplnění. Když jsem dosedla, přestala jsem se pohybovat a položila jsem se na jeho bříško… úplně se uvolnil a zklidnil, začalo se mu to líbit. Povysunula jsem se tedy a zopakovala pohyb. Vida, odpověděl mi drobným přírazem. Ouha… to bolelo. No, je vidět, že na tenhle nástroj si budu muset zvykat. Povysunula jsem se víc a jezdila jsem pouze po vrcholu jeho penisu. Neuvěřitelně mě dráždil, ale já se ještě nechtěla udělat. Oddálila jsem svůj orgasmus a dívala jsem se do tváře Zvědavému. Zračila se mu tam slast, obdiv a neuvěřitelná radost, ten mě musel zřejmě velmi chtít. Protože si moje mušlička už zvykla, udělala jsem pár tvrdých přírazů, až mladík pode mnou vyhekl. „Ještě nesmíš být, ještě si chci hrát!" křikla jsem na něho. Otočila jsem se a podívala se na Nesmělého. Viděla jsem jeho zrůžovělé tváře: ano teď je ten správný čas! „Pojď sem, Nesmělý, lehni si vedle něj!" Stále sedíc na Zvědavém, a lehce přirážejíc, vzala jsem úd Nesmělého do úst a laskala se s ním. Bože ten chlapec bude co nevidět! Nadzvedla jsem se a opustila penis Zvědavého, ale jen proto, abych se otočila zadečkem k Nesmělému: „Jsi na řadě, opíchej mě zezadu a hbitě!" Nikdy bych neřekla, že nesmělý chlapec bude mít takový stisk! Uchopil mě pevně za boky a po troše nemotornosti do mě vrazil svůj penis. Prsty jedné ruky nahmátl můj klitoris a nesměle a nemotorně ho začal dráždit. Mezitím jsem vzala do úst penis Zvědavého a začala ho kouřit. Sála jsem ho a dráždila, až začal pode mnou sténat. Nedala jsem mu šanci ústupu, ale on mě překvapil, viděl nemotornost svého kamaráda a tak se ujal dráždění mého klitorisu sám. To už bylo na mě moc, nedokázala jsem se ovládat. Divoce jsem kouřila Zvědavého a zároveň dorážela zadečkem na penis Nesmělého. Tohle už dlouho nevydržím! Projel mnou elektrický výboj v okamžiku, kdy jsem ucítila mohutný proud semene ve svých ústech. Zalykala jsem se spermatem, sténala rozkoší a křičela při svém orgasmu. Orgastické křeče vykonaly své dílo a Nesmělý mi svoje drahocenné sperma vystříkal se sténáním do pochvy. Zachvíval se při orgasmu a zatínal mi prsty do ramen. Zvědavý otevřel své oči a klidně mě s úsměvem pozoroval: „Bylo to krásné má paní, chci pokračovat ve tvém laskání, nauč mě milování, prosím!".