Porozchodová dovolenka

26 mai 2019 · 7 884 vues enwia

Ešte pred dovolenkou sa chcem s vami podeliť o jednu poviedku a na chvíľku si dám pauzu s písaním....
...príjemné čítanie....

Niekoľko dní/týždňov po rozchode s chalanom z poviedky: žena vs. hokej som sa cítila vyčerpaná, vyhorená a nesvoja. Súrne som potrebovala dovolenku! Prísť na iné myšlienky a porozmýšľať čo so životom. Potrebovala som byť na chvíľku sama, len ja a moje myšlienky. Nahlásila som si v práci dovolenku a popozerala po internete ponuky cestoviek. Nechcela som mať nikoho známeho pri sebe, kto by mi neustále hovoril, že si nájdem lepšieho, že si ma nezaslúžil, že som sexy a bla bla bla...Našla som jednu zaujímavú ponuku a aj za skvelú cenu tak som si hneď kúpila letenku, obvolala všetkých kamarátov a rodinu a oznámila im, že odlietam na týždeň na dovolenku a neberiem si telefón, notebook - skrátka nebudem online. O dva dni som už letela na dovolenku do Španielska konkrétne do: Costa del Almería. Hneď ako som sa dostala do hotela a na moje telo dopadli horúce lúče slnka som vedela, že toto je to, čo som potrebovala a hľadala!

Preskočím pár dní kde sa nestalo nič zaujímavé....každý deň bolo skoro to isté: ráno beh, potom plávanie, obed, prechádzka po meste....keďže som si chcela tak trošku oddýchnuť od mužov, nezaujímalo ma či som sexy, či som namaľovaná, dokonca som ani nepozerala či nejaký muž po mne pokukuje. Teda áno, jedného som zaregistrovala. Chodil behávať v tom istom čase ako ja a to bolo nezvyčajné keďže málokto chodí ráno o 06:00 behávať. Ale nevenovala som mu žiadnu pozornosť, dokonca som sa nesnažila ani pretŕčať sa pred ním.
Dva dni pred koncom dovolenky som sa namiesto mesta rozhodla poprechádzať sa po pláži. Zhruba o dva kilometre od hotela som videla v diaľke značku: prekrížené plavky - jasné, že som vedela čo sa tak označuje, ale nikdy som na žiadnej nudapláži nebola. Chvíľku som váhala či ísť ďalej, alebo nie, no moja zvedavosť vyhrala. Vkročila som ďalej a prešla okolo stánku s občerstvením, kde bol starší čašník/predavač, ktorý bol nahý a španielčino-angličtinou mi povedal, že ak chcem ísť ďalej musím si dať dole plavky a ukázal na ľudí na pláži. V tom som ostala zmätená, vždy som bola provokatér a nerobilo mi problém chodiť bez podprsenky alebo nohavičiek. Ale toto bolo niečo nové pre mňa....niečo čo ma lákalo...tak som si dala dole plavky a vložila ich do plážovej kabelky a vybrala som sa preskúmať pláž. Snažila som sa čo najmenej kukať po údoch a zadkoch na okolí, no ale to sa fakt nedalo :) :) cítila som ich pohľady, ako si ma premeriavajú - bola som tam jediná ryšavka s bielou pleťou (extra bielym zadkom) a pehami takže som chápala, že som bola pre nich atrakcia. Zložila som sa na voľné miesto, z plážovej tašky vybrala deku a vychutnávala si ako slniečko vyhrieva moje bradavky. Nohy som si rozkročila a vychutnávala som slnečné lúče aj tam. Toto moje užívanie prerušil až mužský hlas, ktorý sa ma opýtal či hovorím Španielsky/Anglicky, keď som otvorila oči stál nadomnou starší muž cca 60 ročný, chlpatý, plešatý...a to nehovorím o jeho "pýche", ktorá sa nadomnou hompáľala. Chvíľku som naňho civela a rozmýšľala či sa to dokáže vôbec v tomto veku postaviť. Ale každopádne nechcela by som byť pri testovaní či sa dokáže postaviť alebo nie. Slušne som mu odpovedala, že síce hovorím po anglicky, ale nemám záujem o nič a prišla som si sem oddýchnuť a nie nadväzovať známosti. Deduško mi začal vysvetľovať, že sa chceli spolu s manželkou iba somnou porozprávať a také tie keci. Keď som pozerala na ženú, ktorú mi ukázal, hneď som vyskočila z deky a súrne potrebovala odtiaľ odísť. Veci som si tam nechala položené a zamierila som rovno do mora. Kráčala som oproti vlnám až som mala vodu na úrovni pása, zastala som otočená zadkom/chrbtom k pláži, hlavu som zdvihla ku slniečku, zavrela oči a užívala si ako mi vlny narážajú priamo medzi nohy. Už dávno som sa necítila taká voľná a slobodná. Dokázala by som takto stáť až do noci. Tak som bola zahĺbená do tejto chvíle, že som nepočula ako niekto kráča za mnou. Spozornela som až keď na mňa prehovoril mužský hlas a na moje prekvapenie po Slovensky:
"asi na trojky moc niesi keď si odmietla ten sexy párik z pláže"
Otočila som sa a zbadala tam muža, ktorý chodil behávať v rovnakom čase ako ja.
"čakal si, že to prijmem? chcel si sa pridať a vytvoriť štvorku?"
"nie, dúfal som presne v to, čo si aj nakoniec urobila. Vyzeráš na to, že máš lepší vkus"
"a to si na základe čoho usúdil keď som tu nahá?"
"pretože máš nádherné ryšavé vlasy, si jemne namaľovaná a máš krásne upravené nechty na rukách a nohách, ty si zaslúžiš viac...."
Ostala som bez slov...muž už stál vedľa mňa a keďže bol asi o 20cm odo mňa vyšší videla som presne to, čo som chcela vidieť - zrak mi skĺzol rovno na jeho stojací penis, hmmm konečne sa bolo na čo pozrieť :)
On to zbadal a povedal mi:
"nielen ty máš dobrý vkus, ale aj ja.... teda on..." a ukázal na stojací penis
Nič vtipné mi nenapadlo tak som sa iba usmiala.
"mali by sme sa vrátiť na pláž, lebo budeme mať opálenú iba vrchnú časť tela, nebude ti vadiť ak si k tebe ľahnem? Samozrejme žiadne návrhy ti nebudem dávať"opýtal sa ma.
"nooo pokiaľ nepríde ďalší nápadník myslím, že ťa znesiem"
A tak sme prekecali celé poobedie, neskutočne s ním ubiehal rýchlo čas a ja som sa po dlhej dobe opäť z chuti smiala. Dokonca tá nahota mi prišla tak prirodzená, akoby som nahá chodila všade. Mimochodom chalan sa volal Martin a bol z okolia Košíc.
Slnko už zapadlo, tak sme sa zobrali preč z nudapláže. Keďže sme boli celé poobedie na pláži, obaja sme boli hladní. Dohodli sme sa, že pôjdeme spolu na večeru.
Hneď po príchode na izbu ožilo moje "vyhasnuté ženské ja" a opäť som sa chcela páčiť...opäť som chcela byť tou zvodnou ženou ako kedysi.
Mala som dostatok času, aby som sa osprchovala, oholila, natočila si vlasy, namaľovala sa. Vytiahla som z kufra dlhé letné šaty - čierné, obtiahnuté s hlbokým výstrihom. Do týchto šiat by bola škoda dávať podprsenku. Nalepila som si iba silikónové srdiečka na bradavky, aby ich nebolo vidieť. Chrbát bol holý. K šatám som si obula vysoké bordové lodičky, rovnakej farby rúž a aj nechty som mala v takom odtieni. Trochu som uvažovala nad nohavičkami - páčilo sa mi ako mi šaty tvarujú zadok, ale nakoniec som sa rozhodla a zobrala si čipkované brazilky. Vyšla som z hotela a tam už čakal Martin.
"no pááááni, vieš ako som ti hovoril, že máš dobrý vkus? Tak ty máš kurva dobrý vkus"
Po tejto vete som zastala a pootáčala som sa, aby ich videl z každého uhla. Keď som bola chrbtom k nemu, trošku som zatriasla zadkom a zasmiala sa.
"no čo ideme jesť, alebo tu budeš ešte slintať?"
Chvíľku som sa ešte bavila na jeho užasnutom pohľade. Večera bola geniálna a jeho spoločnosť ešte geniálnejšia.
Po večeri sa ma Martin opýtal či som sa príliš nespiekla, keďže som bleduľka, ktorá sa rýchlo spáli a my sme akosi zabudli na opaľovací krém.
"ani nevieš ako mi horí zadok" pošepla som mu a trošku sa nahla ponad stôl
"tak ho musíme ísť uhasiť" napodobnil môj šepot a nahol sa ešte bližšie a ja som nasávala jeho krásny korenistý drahý perfém, ktorý na mňa pôsobil omamne.
Po dohode sme sa vybrali ku mne. Keď sme boli v izbe, vyzliekla som si šaty, vyzula si lodičky a stála som pred ním iba v nohavičkách a s nálepkami na bradavkách.
"ja som vedel, že niečo skrývaš! Celý čas som ti hľadel na bradavky a oni nie a nie vstať aj keď fúkal chladnejší vetrík. Daj to preč!"
A odtrhol ich tak rázne a silno až ma to zaštipkalo. V tom si to asi uvedomil a hneď mi ich začal bozkávať...tak jemne a láskavo až celá bolesť prešla.
"lepšie?" opýtal sa
"uhm" koketne som súhlasila a usmiala som sa
"daj si dole nohavičky, nech má pokožka voľnosť a ľahni si na posteľ"
"ale vyzleč sa aj ty! veď som ťa nahého už videla, nemáš čo skrývať" Ako som to dopovedala a otočila sa k nemu, zistila som, že on už dávno nahý je a iba sa zasmial na mojej vete.
Ľahla som si prsiami na paplón, ktorý ma príjemne chladil a vyhrnula si vlasy na vankúš, zavrela som oči a čakala som čo sa stane. Počula som, že Martin zobral mlieko po opaľovaní zo stolíka a keď mi ho dal na chrbát, jemne som sa zatriasla. Chlad pôsobil na moje spálené telo upokojujúco. Začal ho rozotierať po mojom tele v smere od krku až po nohy.Mal taký láskavý dotyk, že ma to čím ďalej, tým viac vzrušovalo. Cítila som, že si Martin opatrne sadol na môj zadok a pri tom ako mi masíroval krk/chrbát si svoj penis trel o môj zadok a cítila som, že on je rovnako vzrušený ako ja. Intuitívne som ho nadvihovala, tak aby narazil doň a čakala som kedy mi ho tam zasunie, ale on nič....iba sa obtieral a sem-tam zastonal.
"otoč sa" prikázal mi a trošku sa nadvihol, aby som sa mohla otočiť. Keď som bola otočená znova mi naniesol krém na prsia a brucho a začal ho rozotierať.
A zase tak neskutočne jemne, láskavo a s citom, že moje vnútro bolo rozhorúčené viac ako moje spáleniny od slnka. A ešte keď som cítila jeho tvrdý penis ako sa trie o moje telo..... Po chvíľke prestal a cítila som, že zosadol zo mňa. Otvorila som oči, aby som pozrela čo sa deje.
"hneď som späť"
Odbehol si do kúpelne a počula som tiecť vodu - bol si umyť ruky. Potom sa vrátil ku mne.
"rozkroč nohy"
A mne hneď vystrelili nohy od seba, oči som opäť zatvorila. Chvíľku mi prechádzal prstami po nohách a ak by som tam nejaké chlpy mala, zaručene by všetky do jedného stáli.
Zdvihol mi jednu nohu a začal masírovať chodidlo a lýtka - opäť jemne a s citom. Potom som cítila vlhko na prstách a vedela som, že mi začal lízať prsty na nohách a mne už tak silno pulzovalo medzi nohami. Keď pocmúľal každý jeden prst ľavej nohy, vybral sa s bozkami až smerom medzi moje nohy. Na stehnách chvíľku zastal a bozkával ma z vnútornej strany stehna. Ja som to už nevedela vydržať, neskutočne somnou trhalo a tiekla som tak, že som mala pocit, že sa každú chvíľku pocikám. Konečne sa mi dostal medzi nohy. Chvíľku sa venoval jazýčkom môjmu klitorisu, potom začal vsúvať do mňa prsty a začal ma masírovať aj z vnútra. Ja som sa len mykala od slasti a čakala som, že každú chvíľku nastane orgazmus, ale v tom prestal.
"čo robíš?" zúfalo som skríkla
Iba sa pousmial a skĺzol späť k mojim nohám a začal sa venovať chodidlám a prstom pravej nohy. Znova si ich zobral do úst a cmúľal a ja som sa znova prehýbala od rozkoše keď sa dostal až k vnútornému stehnu pravej nohy. A potom opäť vsunul do mňa prsty pravej ruky a ľavú mi položil pod bruško. Netrvalo dlho a dosiahla som ten najväčší orgazmus v mojom doterajšom živote, dokonca som prvý krát zažila mokrý orgazmus, ktorý zasiahol práve Martina do tváre. Tú slasť som cítila v každej jednej časti môjho tela. Dokonca by som povedala, že aj vlasy sa mi chveli od tej explózie. Nedokázala som prehovoriť, ani otvoriť oči...Tá slasť a únava ma prinútili zaspať...

Na druhý deň ráno som vstala a čakala, že nájdem Martina ležať vedľa mňa a budem sa mu môcť "odvďačiť" za ten večer. Ale nebol tam! Vyskočila som z postele a vybehla do kúpelne - ani tam nebol.
Nikde som nevidela jeho oblečenie. Pozrela som sa na stolík a pri nálepkách na bradavky bol lístok s odkazom:

"nesmúť za tým čo bolo, obuj si lodičky, nahoď šaty, zdvihni hlavu ku slnku a kráčaj vpred novému životu, novým výzvam, novým zážitkom....vždy je čo a a koho spoznávať..."

Túto vetu som si prečítala asi miliónkrát. Martina som už do konca dovolenky nestretla, neviem kde presne býva a ani jeho číslo nemám. Ale naučil ma veľa....
Po príchode na Slovensko som prišla ako nový človek, s novou chuťou do života a s novým odhodlaním spoznávať svet a zmyselnosť.....