Povedené rande

24 août 2019 · 2 736 vues NastyFantasy

Dlouho jsem s nikým ven nešla, až teď... Sympaťák přibližně v mém věku, velký chlap s milým úsměvem a stejným smyslem pro humor, co víc chtít 😊 Zašli jsme na drink a povídali si, nic zvláštního, prostě milé první rande.
Občas proběhl nějaký letmý dotek, ale na hlavní došlo, až když jsme vyšli ven. Přitáhl si mě k sobě a já si užívala ten pocit, jak se ztrácím v jeho náruči. Se svými křivkami nejsem zrovna nejdrobnější a je občas hezké cítit, jak mě umí někdo pořádně chytit. Koukl mi do očí, jednu ruku kolem mého pasu, druhou mě pohladil po tváři a přitáhl si mě za hlavu k sobě. Nejprve nesmělý polibek se rychle vyvinul ve vášnivější. Po chvíli se ale jako správný gentleman odtáhl se slovy, že mě doprovodí k autu.
Nevím, kde se to ve mně vzalo, ale chytla jsem ho za košili a přitáhla si ho zpátky k sobě. Nedržela jsem se zpátky a zanedlouho jsme se líbali až jsem byla skoro bez dechu. V jedné z pauz, kdy jsme se snažili uklidnit jsem mu jen tiše řekla, že nechci, aby to skončilo. Ne teď, ne tady...
Když jsme dojeli k němu, nic jsme dál nepředstírali. Pustil film, otevřel láhev vína a sedli jsme si na gauč. Po chvilce už naše ruce bloudily po těle toho druhého. Svršky sundáváme jeden po druhém, až zůstane jen v černých trenkách a já v krajkových vykrojených brazilkách. Sedím mu na klíně a třu se přes kalhotky o jeho klín a pod trenkami už tvrdé péro, tolik mě to vždycky vydráždí. Ztěžka dýchám a kalhotky už mám úplně promočené, je poznat, že to v sobě už dlouho dusím.
Drží a mačká v rukou má velká plná těžká prsa, když se k němu skloním a začnu ho líbat na krku. „Postav se a sundej si kalhotky. Já si lehnu a sedneš si na mě.“ Poslechnu i když pozice na koníčka není z mých nejoblíbenějších. Zarazí mě těsně, než na něj nasednu. „Ne takhle, vím, co miluješ.“ Vytáhne si mě výš a já mu s nadšením a lehkým červenáním nasednu kundičkou na obličej. Začne hned jazykem na poštěváku a hraje si. To mi ale nestačí. Nasednu si na jeho obličej pořádně a on jen souhlasně zamručí. Úplně se topí v mé mokré pičce a podle toho, jak mě na svůj obličej tlačí, se jí nemůže nabažit. Jezdím mu na něm, jako by jazyk bylo jeho péro a cítím, jak má nos, bradu i několikadenní strniště úplně nasáklé mou šťávou.
Prohnu se a lehce zakloním, ať zkontroluju, co s ním tyhle hrátky dělají. Narazím na jeho klacek tvrdý jako kámen a odpovědí mi je jeho zasténání do mé mokré pičky. Přetočím se do 69ky, chci si taky hrát a na jeho péro se mi sbíhají sliny. Neváhám ani chvíli, jednou rukou mu chytnu a masíruju koule a tvrdé péro si strčím do pusy. Nedočkavě pokrčí nohy a začne mi zajíždět s hlasitým mlaskáním hezky hluboko do pusy, až mi sliny začnou stékat k ruce stále mu masírující koule. Díky změněné pozici se mi i on dostane na další místečka, jazyk pro změnu zajede i do prdelky, zatímco jeho ruce pevně drží moje půlky. Střídá a jazykem vylizuje a ochutnává obě dírky, já mu sténám na jeho pulzující klacek.
„Už to nevydržím, ošukej mě“ řeknu mu s pérem u pusy. Neváhá ani chvíli, vyklouzne zpode mě, jak tak nad ním klečím, a chytne si mě za boky. Zajede do mě pomalu a rázně, jak hluboko to jen jde. Zastaví se. Klečím před ním už úplně bezbranná a vydrážděná, nohy od sebe, předkloněná obličejem hluboko na gauč. Čekám, protože se stejně nemůžu ani hnout, ale po pár vteřinách už se mu snažím na ptákovi vrtět a provokovat ho. „Provokuješ ty moje nadržená děvko? Jak chceš...“ Asi desetkrát mi pořádně propleskne zadek a pak už začne divoce přirážet a šukat mě. Přitáhnu si svou ruku do klína a masíruju si poštěvák, až se mu na péru s výkřikem udělám. Je to jen otázka vteřin a on mě brzy následuje.
Docela povedené rande 😊