Povedené rande

24 août 2019 · 2 740 vues NastyFantasy

Dlouho jsem s nikým ven nešla, až teď... Sympaťák přibližně v mém věku, velký chlap s milým úsměvem a stejným smyslem pro humor, co víc chtít 😊 Zašli jsme na drink a povídali si, nic zvláštního, prostě milé první rande.
Občas proběhl nějaký letmý dotek, ale na hlavní došlo, až když jsme vyšli ven. Přitáhl si mě k sobě a já si užívala ten pocit, jak se ztrácím v jeho náruči. Se svými křivkami nejsem zrovna nejdrobnější a je občas hezké cítit, jak mě umí někdo pořádně chytit. Koukl mi do očí, jednu ruku kolem mého pasu, druhou mě pohladil po tváři a přitáhl si mě za hlavu k sobě. Nejprve nesmělý polibek se rychle vyvinul ve vášnivější. Po chvíli se ale jako správný gentleman odtáhl se slovy, že mě doprovodí k autu.
Nevím, kde se to ve mně vzalo, ale chytla jsem ho za košili a přitáhla si ho zpátky k sobě. Nedržela jsem se zpátky a zanedlouho jsme se líbali až jsem byla skoro bez dechu. V jedné z pauz, kdy jsme se snažili uklidnit jsem mu jen tiše řekla, že nechci, aby to skončilo. Ne teď, ne tady...
Když jsme dojeli k němu, nic jsme dál nepředstírali. Pustil film, otevřel láhev vína a sedli jsme si na gauč. Po chvilce už naše ruce bloudily po těle toho druhého. Svršky sundáváme jeden po druhém, až zůstane jen v černých trenkách a já v krajkových vykrojených brazilkách. Sedím mu na klíně a třu se přes kalhotky o jeho klín a pod trenkami už tvrdé péro, tolik mě to vždycky vydráždí. Ztěžka dýchám a kalhotky už mám úplně promočené, je poznat, že to v sobě už dlouho dusím.
Drží a mačká v rukou má velká plná těžká prsa, když se k němu skloním a začnu ho líbat na krku. „Postav se a sundej si kalhotky. Já si lehnu a sedneš si na mě.“ Poslechnu i když pozice na koníčka není z mých nejoblíbenějších. Zarazí mě těsně, než na něj nasednu. „Ne takhle, vím, co miluješ.“ Vytáhne si mě výš a já mu s nadšením a lehkým červenáním nasednu kundičkou na obličej. Začne hned jazykem na poštěváku a hraje si. To mi ale nestačí. Nasednu si na jeho obličej pořádně a on jen souhlasně zamručí. Úplně se topí v mé mokré pičce a podle toho, jak mě na svůj obličej tlačí, se jí nemůže nabažit. Jezdím mu na něm, jako by jazyk bylo jeho péro a cítím, jak má nos, bradu i několikadenní strniště úplně nasáklé mou šťávou.
Prohnu se a lehce zakloním, ať zkontroluju, co s ním tyhle hrátky dělají. Narazím na jeho klacek tvrdý jako kámen a odpovědí mi je jeho zasténání do mé mokré pičky. Přetočím se do 69ky, chci si taky hrát a na jeho péro se mi sbíhají sliny. Neváhám ani chvíli, jednou rukou mu chytnu a masíruju koule a tvrdé péro si strčím do pusy. Nedočkavě pokrčí nohy a začne mi zajíždět s hlasitým mlaskáním hezky hluboko do pusy, až mi sliny začnou stékat k ruce stále mu masírující koule. Díky změněné pozici se mi i on dostane na další místečka, jazyk pro změnu zajede i do prdelky, zatímco jeho ruce pevně drží moje půlky. Střídá a jazykem vylizuje a ochutnává obě dírky, já mu sténám na jeho pulzující klacek.
„Už to nevydržím, ošukej mě“ řeknu mu s pérem u pusy. Neváhá ani chvíli, vyklouzne zpode mě, jak tak nad ním klečím, a chytne si mě za boky. Zajede do mě pomalu a rázně, jak hluboko to jen jde. Zastaví se. Klečím před ním už úplně bezbranná a vydrážděná, nohy od sebe, předkloněná obličejem hluboko na gauč. Čekám, protože se stejně nemůžu ani hnout, ale po pár vteřinách už se mu snažím na ptákovi vrtět a provokovat ho. „Provokuješ ty moje nadržená děvko? Jak chceš...“ Asi desetkrát mi pořádně propleskne zadek a pak už začne divoce přirážet a šukat mě. Přitáhnu si svou ruku do klína a masíruju si poštěvák, až se mu na péru s výkřikem udělám. Je to jen otázka vteřin a on mě brzy následuje.
Docela povedené rande 😊

Nick
Région
cepf cepf
Czech Republic Hlavní město Praha
Zkousec Zkousec
Czech Republic
Lotr63 Lotr63
Czech Republic Středočeský kraj
Aries3 Aries3
Czech Republic
IgnacOstravsky IgnacOstravsky
Czech Republic
barb_20 barb_20
Czech Republic Hlavní město Praha
Martinxt Martinxt
Czech Republic Vysočina
ChlapNaPokec ChlapNaPokec
Czech Republic Vysočina
______________M ______________M
Nepal Janakpur
NastyDog NastyDog
Czech Republic Moravskoslezský kraj
IamBull IamBull
Czech Republic Moravskoslezský kraj
luis1974 luis1974
Czech Republic
Lev72 Lev72
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Dawena Dawena
Czech Republic
lukyova lukyova
Czech Republic Moravskoslezský kraj
franti-see franti-see
Czech Republic Liberecký kraj
Makojakopako Makojakopako
Czech Republic Jihomoravský kraj
adidas187 adidas187
Czech Republic Moravskoslezský kraj
1medvidekl 1medvidekl
Czech Republic Liberecký kraj
Tatarek20 Tatarek20
Czech Republic
honza107 honza107
Czech Republic Moravskoslezský kraj
tucano tucano
Czech Republic
JenJi JenJi
Czech Republic
mira05 mira05
Czech Republic Karlovarský kraj
2878 2878
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Tonykomy Tonykomy
Czech Republic
1974marty 1974marty
Czech Republic Moravskoslezský kraj
1milan11 1milan11
Czech Republic Olomoucký kraj